Tα λεφτά και οι δηλώσεις δεν παίζουν μπάσκετ, οι παίχτες παίζουν ...

Η πιο γλυκιά πρόκριση!!!

Σαν σήμερα την 1-3-1995 ο Παναθηναϊκός με μαχητική ψυχή πραγματοποίησε την απόλυτη ανατροπή καθώς είχε χάσει 1-2 εντός έδρας στον πρώτο αγώνα, ενώ στο Φάληρο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στο 59ο λεπτό και ήθελε άλλα 2 γκολ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δέχτηκε γκολ με το χέρι, αυτογκόλ και πέναλτυ-εφεύρεση στο 92 (αντί επιθετικού φάουλ και αποβολής υπέρ του), αλλά ο θρίαμβος δεν γινόταν να αλλάξει ... πλευρά!!!


Στο 0-1 (26ο λεπτό), ενώ το γκολ είναι φυσικά κανονικό καθώς μετά το σουτ του Βαζέχα ο Καπουράνης που σκοράρει καλύπτεται, αλλά η φυσική τρυλική αντίδραση είναι έμφυτη. Σηκώνουν τα χέρια για οφσαιτ (o αμυντικός αριστερά στο τρίτο καρέ)!!!


Το 1-1 σημειώνεται ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ στο 45ο λεπτό, καθώς ο Κολιτσιδάκης διώχνει την μπάλα η οποία βρίσκει στο χέρι του αλεξανδρή και καταλήγει στα δίχτυα!!! Δεν είναι καν το χέρι στήριξης, εξάλλου με την φορά της μπάλας και την θέση σώματος του βουτηχτή, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ με το σώμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!!!



To 2-2 στο 71ο λεπτό, γίνεται με υπέροχο 1-2 των Βαζέχα-Δώνη με τον Οσφπ να .... διαμαρτύρεται για οφσαιτ!!!!


  
Στο 80ο λεπτό ο Γεωργιάδης ανατρέπεται πεντακάθαρα από τον Καραταϊδη (με την προβολή στο γόνατο του και με το μπλοκάρισμα του ποδιού του αναμεσα στα 2 του αμυντικού), αλλά ο διαιτητής Νικάκης παρόλο που έχει καθαρό οπτκό πεδίο δεν δίνει κάτι.





Στο 83ο λεπτό η υπεροχή του τριφυλλιού μεταφράζεται στην πράξη με τις τελικές προσπάθειες.


Στο 92ο λεπτό ο ιβιτς σαν λίμπερο στο βόλλευ, κοντρολάρει την μπάλα με τα χέρια και κάνει στροφή 180 μοιρών, αλλάζοντας κατεύθυνση χωρίς ΚΑΝ να σκάσει η μπάλα στο έδαφος. Οι παίχτες του τριφυλλιού ήδη σηκώνουν τα χέρια για την παράβαση, αλλά ο διαιτητής δίνει ΠΕΝΑΛΤΥ την αναμενόμενη βουτιά του Σέρβου. 




Επαφή που να δικαιολογεί την πτώση, δεν υπάρχει φυσικά.


Αντί λοιπόν να δοθεί το πεντακάθαρο χέρι και η δέυτερη κίτρνη = αποβολή στον Σέρβο μετά την πρώτη στο 45ο λεπτό, προς γενική έκπληξη όλων δόθηκε πέναλτυ!!!


Η αδικία αποκαταστάθηκε φυσικά όταν Ιωσήφ έπιασε το πέναλτυ του αλεξανδρή και παίχτες και οπαδοί έγιναν ένα κουβάρι με την λήξη του αγώνα.


Για την ιστορία τα πράσινα γκολ πέτυχαν οι Καπουράνης (26), Δώνης (71) και Βαζέχα (90).

Σχόλια