Σύλλογος πιο Μεγάλος!!!

No rebounds, no rings

Ο μεγάλος Πατ Ραιλι είχε πει κάποτε. «No rebounds, no rings». Mπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά φαίνεται οτι το εμπεδώνουμε όσο περνάει η σεζον. Ένα βασικό κομμάτι λειτουργίας της ομάδας που «φώναζε» καιρό ο Πιτίνο οτι πρέπει να βελτιωθεί.


Το πρώτο βήμα έγινε λοιπόν. Στους πρώτους 16 αγώνες σε 4 ΜΟΝΟ είχαμε μαζέψει περισσότερα ριμπάουντ. Μαλιστα με την Χιμκι, είχαμε τα μισά!!! Στους 3 τελευταίους έχουμε είτε τα ίδια (Cska-Armani), είτε τα διπλάσια όπως χτες! Αν υπάρξει συνέχεια, θα πάμε ακόμα καλύτερα.


Στον αγώνα με την Χίμκι (5η αγων) μαζέψαμε 23 ριμπάουντ, ενώ ο αντίπαλος ... μόνο 45!!!


Από τότε πέρασε αρκετός καιρός και ας μην μας φαίνεται τόσο. Άλλαξε ο προπονητής και σταδιακά άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και οι δηλώσεις του Πιτίνο στα ΜΚΔ, βοήθησαν έμμεσα. Πλέον τους τελευταίους αγώνες και μετά την εντός έδρας ήττα (16η αγων) από την Ρεάλ (36-45 τα ριμπ για την Ρεάλ) η ομάδα δεν αφήνει την μάχη της ρακέτας, αγωνίζεται και την κερδίζει.

Την 17η αγωνιστική μαζέψαμε τα ίδια με την Τσσκα


Ενω την 18η παρα-ένα τα ίδια με την Αρμάνι.Στον αγώνα με την Μπάγερν (19η) εμείς μαζέψαμε 43 και οι αντίπαλοι .... μόλις 23!!!


Την 20η αγων. μαζέψαμε ξανά περισσότερα από την Ζαλγκίρις (30-25)


Την 21η αγων ξανά η ίδια επίδοση (33-31) με την Βιλερμπάν

Αν παραμείνει η ίδια επίδοση και σήμερα, τότε η βελτίωση είναι ... εντυπωσιακή και η νίκη θα έρθει ευκολότερα!!!

Σχόλια