Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Παράγκα εναντίον Συμμορίας!!!

Πραγματικα φοβερό να αποκαλύπτεις την αλήθεια, χωρίς ΚΑΝ να την ζητήσει ο «αντίπαλος». Απλά και μόνο για έναν εμφύλιο. Τι μάθαμε τον τελευταίο καιρό.

1) Στην ανακοίνωση του τότε εκπροσώπου της ομάδας (19/4/2019) μάθαμε οτι ο ολυμπιακός παραδόθηκε στον κόκκαλη με 21εκ χρεη και από την διοίκηση κόκκαλη στην επόμενη με 50εκ χρεη και συνολικά 100εκ άνοιγμα!!!! Στο ποδόσφαιρο μόνο!!! Τι επιπτώσεις είχε αυτό στον οσφπ? Φυσικά ... καμία.


Συνέχιζε να αγωνίζεται κανονικά στην Σούπερλιγδα και να κατακτάει πρωταθλήματα. Τι είδους ελέγχους έκανε η ΕΕΑ, που λειτουργεί από το 1999 και έβρισκε ελλειπείς τους φακέλους του Παναθηναϊκού το 2012 και πρόπερσυ και του στερούσε μεταγραφές και ευρωπαικές συμμετοχές, δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να φανταστούμε.

2) Τα ίδια στοιχεία (δεκάδες εκ ευρώ χρέη σε τράπεζες- δημόσιο-παίχτες) δημοσιεύτηκαν εκ νέου στις 20-11-2019. Αν κάποιος ΔΕΝ τα άκουσε στις 19 Απριλίου, τα ξαναείπαν στις 20 Νοεμβρίου. Πάλι κανένας δεν ... αναρωτήθηκε.


3) Το ερώτημα παραμένει ίδιο. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ όταν αυτά γράφονταν από τον Ιούλιο του 2009 (3-7-2009)?


Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν «έπαθαν» κάτι, αλλά μας κούναγαν ΠΑΛΙ το δάχτυλο μέσα στην ειρωνεία γράφοντας οτι «για να χρωτσάει, αγόρασε παιχταράδες» «Πρόεδρε ΧΡΩΣΤΑ παντού...»


4) Νωρίτερα (8-12-2017) το επικοινωνιακό όργανο των ερυθρόλευκων, μας ενημερώσε οτι ο Θωμάς ΕΠΙΣΗΜΑ είναι ο «Παραγκάρχης». Ποιος είχε στην προεδρία κόκκαλη, την «Παραγκα»? Ο Παναθηναϊκός με 1 νταμπλ? Η Αεκ με 3 κύπελλα? Ο Παοκ με 2 κύπελλα? Η ο Οσφπ με 12 πρωταθλήματα 5 νταμπλ και 5 κύπελλα? Δύσκολη απάντηση!


 Τι έκανε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις αποκαλύψεις αυτές? Οτι και τις άλλες φορές. Τπτ. Όταν γράφονταν αυτά 15 χρόνια πριν, αυτοί που τώρα τα «αποκαλύπτουν», τότε γέλαγαν!!! Μας κούναγαν το δαχτυλο. «Δεν έχετε αποδείξεις», έλεγαν. Και τώρα .... τις παρουσιάζουν αυτοί!!!




Προφανως υπηρχε παραγκα αλλα ηταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του γαυρου. Λειτουργουσε ως οφελος του Παναθηναικου για να βγαινει δευτερος και αν τους ξεγελαει ολους. Μπορει και προς οφελος της αεκ που εβγαινε τριτη, ετσι ωστε κανεις να μην αντιληφθει την παραγκα. TΩΡΑ (8/12/17) OXI MONO ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ!!!



5) Συνεχισαν μαλιστα (02-2-2018), αποκαλυπτωντας ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ έκαναν καριέρα με τις πλάτες του κόκκαλη. Συγκεκριμένα ο διαιτητης Παπαπετρου (σφυριζει στις 4/2/2018 τον αγωνα οσφπ-αεκ, με τον οσφπ δευτερο πισω απο τον παοκ) ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. Δεν ασχολειται κανενας, καμμια αθλητικη δικαιοσυνη, κανενας αθλητικος δικαστης, ολα δλδ ειναι φυσιολογικα, σε κανεναν δεν κανει εντυπωση πλεον!!! Όχι μόνο έχουμε τον «Παραγκάρχη», το «αφεντικό» του, αλλά και στοιχεία της δράσης τους!!! 


6) Φυσικά οι παραδοχές δεν σταματάνε στο ποδόσφαιρο μόνο. Αλλά (για τους παλιότερους) φτάνουν μέχρι και το μπάσκετ. Οσο ηταν ο ιωαννιδης στον γαυρο, ολα καλα. 5 χρονια σερι πρωταθληματα και τελικους Φ4. Ολα καλα και αγια. Μολις πηγε στην αεκ και εχασαν, αρχισαν τα οργανα. Ο Σαλονικης στις 3-3-1997 οταν εχασαν απο την αεκ, το αποκαλεσε «Ιωαννιδεια Μαφια». Επειδη εχασαν. Δλδ προλαβε και εκανε «μαφια» ο ιωαννιδης σε 5 μηνες. Οχι σε 5 χρονια που ηταν στην τρουμπα!!!

Το προφανες, που καταλαβαν ολοι δλδ πλην των γαυρων, αναλυει ο Φιλιππος Συριγος (ναι, ο γνωστος που βρεθηκε μαχαιρωμενος λιγα χρονια αργοτερα).


«Ώστε λοιπόν ο Ολυμπιακός παραδέχεται για πρώτη φορά, αυτό που λίγο ως πολύ υποστήριζαν οι αντίπαλοί του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 ετών. Ότι δηλαδή υπάρχει Ιωαννιδική μαφία. Και βέβαια θα ήταν αστείο αν υποστήριζε ότι αυτή η μαφία δημιουργήθηκε από τη στιγμή που ο Ιωαννίδης έπαψε να είναι προπονητής του Ολυμπιακού και έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ! Αν ο Ιωαννίδης είναι πράγματι μαφιόζος δεν έγινε τους τελευταίους μήνες. Θα ήταν μαφιόζος και στον Ολυμπιακό και ακόμα παλαιότερα, όταν ήταν προπονητής του Άρη.

Άρα, θαυμάσια μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» μιλάνε για πράγματα που πάρα πολύ καλά γνωρίζουν και τα οποία αξιοποίησαν προκειμένου να κατακτήσουν τίτλους του πρόσφατου παρελθόντος. Και μιλάνε, όχι φυσικά επειδή θέλουν έστω και καθυστερημένα να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά επειδή αυτή η μαφία, που τόσο καιρό λειτουργούσε για λογαριασμό τους τούς έκλεψε μία νίκη και πιθανότατα ενα πρωτάθλημα».


Τι και αν φωναζαμε για αβαντες, τι και αν λεγαμε για περιεργες διαιτησιες, για, για για, μας κουναγαν το δαχτυλο. «Στο γηπεδο τα πρωταθληματα, καντε ομαδα κλπ κλπ»




Σχόλια

  1. Συνεχίστε μάγκες. Μπορεί τώρα κανείς να μην ακούει αλλά κάποια στιγμή όλοι θα μάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου