Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

Σωστά Ζάστρο;

Ενα «περίεργο» άρθρο σε «αντικειμενικό» σαιτ, ενος Αεκτζη συγγραφέα για την επιστροφή Βαρδ στον Παναθηναικο. Η πρώτη απόπειρα ενος «ουδέτερου» να μετρήσει την τάση του κόσμου. Ασχετως των προυποθεσεων για την τελικη εφαρμογη της υποθεσης (της εμπλοκης εκ νεου του Γιαννη δλδ), το αρθρο εχει 2 σημεια που τα «περναει» στο χαλαρο, ενω αυτα «ευθύνονται» για την κατάληξη του τμήματος στις μέρες μας. Το άρθρο δεν είναι το πρωτο που ασχολείται με...τις προθέσεις του Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι το πρώτο που γράφεται από ...«ουδέτερο» συγγραφέα.


1) «Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι η αλήθεια ότι έχει μειώσει το χρέος σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχει διαθέσει πολλά χρήματα και «ματώνει» σχεδόν καθημερινά με προσωπικές εγγυήσεις και αποπληρωμή χρεών στην εφορία».

Εχει μειωσει ποιο ακριβως χρεος? Τα 28εκ που βρηκε (παιρνοντας τσαμπα την Παε), τα οποια τα εφτασε στα 18εκ και ενω οι περιορισμοι που εθεσε για να «εξαφανιστεί» το χρέος (καλη διαχειριση και 2 φορες ομιλους μεχρι το 17) συνέβησαν?


Αυτος επελεξε μετα την ηττα της νδ στις εκλογες, να μην πληρωνει ουτε τον καφετζη. Και έτσι ενώ την πρώτη 3ετία (12-15) μειώθηκε στο ήμισυ το χρεός, στην επόμενη 3ετία (15-18)...διπλασιάστηκε.

Αποκορυφωμα η περσυνη χρονια που ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ δεν πληρωναμε ωστε να μην παρουμε αδειοδοτηση. Ετσι εφτασαν στα 80εκ σχεδον χρεη+ανοιγμα, αλλα μετα τον Ταυλανδο (χαχαχα) ως δια μαγειας, αλλαξε πολιτικη, εκανε ΑΜΚ που εβαζε τα λεφτα και πληρωνει τα χρεη
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ δημιουργησε.

To 2017 ΑΠΟΧΩΡΟΎΣΕ, το 2018 ήταν ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ (εκτος και αν δεν ειναι αυτος η διοικηση .. της ομαδας) ΝΑ ΜΗΝ εξασφαλίσουμε άδεια, ενώ το 2019 έχει βαλει καμια 25αρια εκ ευρω σε ΑΜΚ (για ΝΑ εξασφαλίσουμε άδεια) και αυξησε ραγδαια το ποσοστο του!!!!

Εδω έχουμε είτε μία διπολική προσωπικότητα που 3 χρόνια νοικοκυρεύει και αφού έχει φτάσει κοντά στο στόχο, αλλάζει 180 μοίρες πορεία, φεσώνει την ΑΕ με τα διπλάσια από τα αρχικά χρέη, στο τέλος της απαγορεύει να πάρει αδειοδότηση αλλά την επόμενη χρονιά κάνει οτι μπορεί για να πάρει, είτε έναν πανέξυπνο επιχειρηματία που ξερει πολύ καλά τι κάνει και που θα καταλήξει.

Για ποιο λογο ομως ενας επιχειρηματιας φεσωνει μια ΑΕ με 60εκ χρεη έχοντας μηδενικο
ονομαστικο ποσοστο (και το μεγαλύτερο ποσοστό της AE σε μια offshore), ενω οταν αρχιζει να τα αποπληρωνει το ποσοστο του φτανει στο 80% σχεδον?

Δεν το απανταει ο συντακτης. Κριμα. Μια ερωτηση σε εναν απλο-μικρο επιχειρηματια, θα του εδινε την απαντηση.

Να υποθέσω οτι στο «ματώνει» περιλαμβάνεται και ο «έρανος» για την Λεωφόρο, όπου μαζεύτηκαν 3,4 εκ ευρω τα οποία κανείς ποτέ δεν έμαθε που πήγαν? Η όχι?

Σωστα Ζαστρο? Πάμε στο δεύτερο κομμάτι που περνάει .... στο ντούκου..

2) «...Όσο διότι δεν συμμετείχε ποτέ στο τρελό πανηγύρι της διαφθοράς και διότι δεν υπέκυψε στο νόμο της «παράγκας. Αυτό που γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και κανείς δεν αρνείται, είναι πως το 2004 του προσφέρθηκε η ηγεμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πιάτο και εκείνος αρνήθηκε και να συζητήσει με τους αρχιερείς της διαπλοκής και της κατάπτωσης. Προς τιμήν του θα πω εγώ αρνήθηκε να φορέσει το δαχτυλίδι του επόμενου ηγεμόνα».


Το 2004 είχαν περάσει 8 χρονια απο την παραγκα. 8 ΧΡΟΝΙΑ που «εβραζε» ολη η Ελλαδα. Εκτος αν δεν ειχε παρει χαμπαρι τι γινοταν και ας διοικουσε την ομαδα που εσφαζαν στο γονατο. Οταν λες «δεν προστατευσα την ομαδα ΜΕΤΑ το νταμπλ του 2004», σημαινει οτι δεν ειχες παρει χαμπαρι τι γινοταν ΠΡΙΝ το νταμπλ? Σοβαρα? Δεν είχες ακούσει κάτι δλδ για το «πρωτάθλημα του Κυράστα»?

Το 2000 που ήρθε με 1 δις δρχ ο Σόουζα (Άλφα και Τσ. Λιγκ) έπρεπε να φύγει «άτιτλος»? Το 2001 που «ξόδεψες» τα λεφτά του Άλφα για τον Μιχαλάκη (20εκ ευρώ σύνολο με τα ανταλλάγματα για 4 χρόνια) δεν έπρεπε να φροντίσεις να μην πάνε στράφι? Την χρονια του Μαρκαριαν και της Ριζουπολης? Την χρεωνουμε στους... «αποτυχημενους» παιχτες?


Και ξαφνικα το 2004 (μετά το νταμπλ) του δινουν το καρπουζι και το μαχαιρι. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. Κανεις δεν ηθελε να στησει νεα παραγκα. Όμως για μισο λεπτο...Πως ακριβως θεωρει ο συγγραφέας οτι «του προσφερθηκε η ηγεμονια»? Οτι μια μερα χτυπησε το τηλεφωνο και του ειπε μια φωνη

-Ελα Γιαννη, ο Μητσος ο χλεμπονιαρης ειμαι. Ρε Τζονυ να πουμε δωσε 2μυρια και θα τσιμπισεις 2 νταμπλ.
-Δεν μ ενδιαφερει.
-Α, οκ. Γεια σου

Οχι φυσικα. Αυτα θελουν συζητησεις. Δεν προσφερεις κατι αν δεν εχεις αξιολογησει αντιδρασεις, πας με ενα σχεδιο, ενα πλανο, διαθεση για συζητηση. Κανονιζεις ραντεβου, συζητας. Και αυτος που απορριπτει, εχει πρώτα ακουσει, έχει διαφωνήσει, δεν θέλει.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ υπαρχει επαφη. Περαν της αρχικης υπαρχει και δευτερη και τριτη. Θα σε πλησιάσει κάποιος επώνυμα, θα σου πει ποιός είναι, ειδικά αν έχει να κάνει με τέτοιο όνομα...ΟΠΟΤΕ....

Εχεις την χρυση ευκαιρια να τυλιξεις σε μια κολλα χαρτι την παραγκα. Να πας στον ανακριτη διαφθορας, να πας οπου μπορεις, να τους δεσεις χειροποδαρα ΝΟΜΙΚΑ και μετα Ως ΚΥΡΙΟΣ πας με τον ονομα σου και λες...

-Κυριε εισαγγελεα, κυριε ανακριτη ειμαι ο Γιαννης Βαρδινογιαννης και αυτοι κυριοι επιχειρησαν να
μου δωσουν την ηγεμονια του ποδοσφαιρου. Ειμαι ο Γιαννης Βαρδινογιαννης και σας δινω την παραγκα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, στο πιατο. Όχι με κρασί «Παράγκα», αλλά με την ίδια την παράγκα.

Με αυτον τον τροπο γινεσαι ΗΡΩΑΣ. Εχεις αρνηθει την παραγκα και ταυτοχρονα την εχεις παγιδευσει. Εχεις ΟΛΗ την δυναμη να το κανεις, ολες τις «ακρες», διαλυεις οτι πιο μιαρο ταλαιπωρησε το ποδοσφαιρο, δειχνεις οτι εισαι δικαιος γιατι δεν την αξιοποιησες και εισαι καβαλα στο ασπρο αλογο. Τα βγάζεις όλα στην φόρα, όπως έγινε στην Ιταλία.

Αλλα αυτο πρωτιστως θελει...ΘΕΛΗΣΗ. Θες να το κανεις, η δεν σε νοιαζει? Αν δεν σε ενοιαζε τοτε, γιατι να σε νοιαξει να βοηθησεις την ομαδα διοικητικα τωρα? Τι έχει αλλάξει στο ποδόσφαιρο από το 04 μέχρι το το 17? Τπτ.

Μια διαφορα υπαρχει στο 2004 με το 2019. Αν ολα πανε καλα...Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ.


Σωστα Ζαστρο?  

Σχόλια