Χωρίς το χέρι .... 3-0!!!

Σαν σήμερα για ακόμα μία φορά, ο Παναθηναϊκός βάζει δύσκολα στη Γιουβέντους. Χρειάζεται νίκη για να την αποκλείσει (με οποιοδήποτε σκορ) και θα επικρατήσει με 3-1. Το μαγικό 1-0 με το φαουλ-ποίημα του Πάολο Σόουζα, θα ακολουθήσει ένα γκολ «μαιμού».


Ο κοβάσεβιτς θα κερδίσει την μπάλα από τον Βόκολο, αλλά με το ΧΕΡΙ!!! Η τροχιά της μπάλας είναι προς την γραμμή του άουτ, το σώμα του κοβάσεβιτς κοιτάει προς την εστία. Μόνο αν κοντρολάρει με το χέρι την μπάλα, αυτή θα μείνει δίπλα του. Και το κάνει και με τα 2 χέρια!!!


Το 2-1 γίνεται με ντρίμπλα-όνειρο του Λύμπε στον....φεράρα, λεει ο Σωτηρακόπουλος, αλλά ο φεράρα έπαιζε σαν δεξί μπακ και όχι σαν στόπερ. Ο Τζάνκι «τρώει» την ποδιά και ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση. Ο φεράρα όπως φαίνεται στο καρέ, βλέπει αμέτοχος την φάση.


O δρόμος για την πρόκριση είναι ανοιχτός, η «κυρία» στο καναβάτσο και ο Παναθηναϊκός θριαμβευτής περνάει στην επόμενη φάση αφήνοντας την «μεγάλη κυρία» εκτός Ευρώπης!!! Μέχρι και η «ωρα για σπορ» της αεκ, παραδέχτηκε τον θρίαμβο και μάλιστα στο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!Σχόλια