Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Εξαιρετικά «στημένος» (και ο Παναθηναϊκός και ο Θάνος)

Μια διαιτησία που θύμιζε Γερμανάκο στο περίφημο οφσαιτ των 8 παιχτών που κάλυπταν τον Χατζηαθανασίου με την αεκ πριν 30 χρόνια και του Κύζα στον περσυνό ημιτελικό, μας χάρισε χτες μία παράσταση όπου το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου είχε ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ. Εξαιρετικά στημένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικά ΣΤΗΜΕΝΟΣ παρουσιάστηκε και ο διαιτητής Θάνος.


Ο αγώνας ξεκινάει με 2 κίτρινες στα 2 πρώτα μαρκαρίσματα (η πρώτη στον Κουρμπέλη ανύπαρκτη φυσικά!) , ένα οφσάιτ χαρισμένο στο 12 και ένα ΧΕΡΙ του τσιγκρίνσκι χωρίς κάρτα φυσικά. Η κάρτα του Κουρμπέλη και το χέρι του ιησού ΔΕΝ υπάρχουν καν σαν στιγμιότυπα!!! Στην φάση του 1-0, η αεκ αποκτά κατοχή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΑΟΥΛ στον Ινσούα φάση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ας δούμε τι άφησε να παιχτεί το συνδρομητικό.

1) Οφσαιτ στο 12 ΚΑΘΑΡΟ στον αραουχο, φυσικά δεν σφυριζεται. Το γκολ αποτρέπεται λόγω... προβολής! Με το γράμμα του νόμου ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ.


2) Στο 45, ανύπαρκτο οφσαιτ στον Μουνιε! Ο επόπτης ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ. Με το γράμμα του νόμου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΤ.


3) Δυνατή διεκδίκηση στο 10 του Ινσουα, χρησιμοποιώντας το χέρι = ΚΙΤΡΙΝΗ !!! και φάουλ. Με το γράμμα του νόμου πάντα.


4) Δυνατή διεκδίκηση βρανιες χρησιμοποιώντας το χέρι = ΚΑΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ!!! απλό φάουλ. Εδώ το γράμμα του νόμου, δεν έχει φτάσει ακόμα.


5) Φάουλ - προβολή Ινσούα που ακουμπάει στον αέρα τον αραούχο με τις τάπες. Προφανώς φάουλ, αλλά η θεατρική παράσταση μετά (προσέξτε άλμα επιτόπιο και χορευτικό με με το αριστερό πόδι, χωρίς να υπάρχει λόγος) επισύρει την δεύτερη κίτρινη του Αργεντίνου. Με το γράμμα του νόμου, σωστή κάρτα.


6) Με το γράμμα του νόμου ΠΑΝΤΑ, ο μπακάκης ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟΝ Ινσούα. Με το γράμμα του νόμου? ΚΟΚΚΙΝΗ-ΜΑΡΣ.



7) Με το γράμμα του νόμου πάντα, το να προκαλείς αντίπαλο σου, είναι κίτρινη κάρτα. Εδώ θα ήταν η δεύτερη.


8) Φαουλ - προβολή με τα 2 πόδια στον Δώνη, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΤΑ!! Με το γράμμα του νόμου πάντα! Αλλά όπως φαίνεται, κάπου κολλάει αυτό το γράμμα! 


 9) Χέρι - πέναλτυ (γιατί φέρνει την μπάλα μπροστά του και κερδίζει «πλεονέκτημα) δεν δίνεται. Φυσικα θα ήταν και η δεύτερη κίτρινη. Με το γράμμα του νόμου πάντα.


10) Ο βρανιες παρεμποδίζει τον Μουνιέ, προφανώς και θα ήταν ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, αλλα είναι βέβαιο οτι ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ! Με το γράμμα του νόμου βέβαια θα δινόταν και εδώ ανετότατα.


Το σωστό όμως θα ήταν να πάει ο διαιτητής στα αποδυτήρια και να γράψει οτι το τελικό σκορ ειναι 3-4. Έτσι, γιατί μπορεί.

Φυσικά για την ήττα, οι ΠΡΩΤΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ είναι το σαμάρι και ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ. Ο προπονητής και όσοι αγωνίζονται, έχουν να αντιμετωπίσουν σε κάθε αγώνα την Σκύλλα και την Χάρυβδη. Η δε κατάντια έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να κουνάει ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ κάποιος μπακάκης (που έχει γλυτώσει την αποβολή)  σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Σχόλια

  1. ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑ !!!!!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου