Με ένα απλό google search...

Ούτε καν, ε?

Ούτε καν ήταν οφσαιτ ο Μαουρίτσιο. ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Μπορεί να τον κάλυπτε ο Αρδίζογλου, η ο Θωμάς Μαύρος, η ο Ραβούσης. Δύο αγώνες είχατε να παίξετε σοβαρούς σπίτι σας και να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Να κόψετε το σερί του γαύρου. Να κουνήσετε σεντόνι. Γεμίσατε την Ελλάδα δανεικούς, φτιάξατε και «αντικειμενικό» ασπρόμαυρο σαιτ, «πήρατε» ξανθες, γιαννινα, ατρομητους και πάλι μετά τα Τέμπη, κοκομπλοκ. 2 αγώνες είχατε που σας έδιναν το πρωτάθλημα στο χέρι.

                                    

Στον έναν κάνατε τραυματισμό  προπονητή (λίγο-πολύ, δεν έχει σημασία), στον δεύτερο που ήταν (αρχικά) κεκλεισμένων και έβγαλαν απόφαση Κυριακή πρωί να παίξετε με κόσμο, κάνατε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο για μία (ορθή φυσικά) αλλαγή απόφασης. Μόνοι σας γκρεμίσατε ότι χτίσατε. Ναι, το ΠΟΚ (που έχει διαλυθεί εδώ και..50 χρόνια) και η Αθήνα φταίνε. Οπαδός του ΠΟΚ πέταξε το ρολό στον γκαρσία και πανηγύριζε μετά, πρόεδρος και αξιωματούχος ομάδας του ΠΟΚ απειλούσε διαιτητή κάνοντας εισβολή με μπράβους στο γήπεδο.

Αγωνιστικά τώρα, όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΟΦΣΑΙΤ. Υπαρχει λευκο και μαυρο. Εισαι οφσαιτ, η ΔΕΝ εισαι. Οταν είσαι, πρέπει να εμπίπτει στις κάτωθι παραβάσεις.


Επηρεάζει την φάση σημαίνει:

- Να παίξει ή να αγγίξει την μπάλα, η οποία μεταβιβάστηκε ή ακουμπήθηκε από συμπαίκτη.

Επηρεάζει έναν αντίπαλο σημαίνει:

- Να εμποδίσει έναν αντίπαλο να παίξει ή να είναι ικανός να παίξει την μπάλα. Για παράδειγμα εμποδίζοντας ξεκάθαρα την οπτική γωνία του αντιπάλου, ή την κίνηση του.

- Να προκαλέσει-διεκδικήσει από αντίπαλο την μπάλα

- Να προσπαθεί ξεκάθαρα με την κίνηση του να «παίξει» την μπάλα που είναι κοντά του, όταν η κίνηση αυτή έχει «αντίκτυπο» στον αντίπαλο. 

- Κάνοντας μία χειρονομία ή κίνηση η οποία - σύμφωνα με την κρίση του διαιτητή - εμποδίζει ή ξεγελά έναν αντίπαλο.



Χτες ο παίχτης ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ με τακουνάκι. Προφανώς επιρρεάζει την φάση και τους αντιπάλους. Όταν κάποιος ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην φάση, ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ. Δεν κινείται προς το τέρμα, με αμυντικό και τερματοφύλακα στο μισό μέτρο. Ας εμενε ακινητος, ας πηγαινε στο πλαι, ας πηγαινε προς τα πισω.

Το να γράφετε ότι ηταν ΠΙΣΩ από τον τερματοφύλακα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ. Έτσι δεν είναι? Αυτός δίπλα στον Μπάρκα με το βελάκι, ποιός είναι? Ο Κούδας, ο Σαράφης? Ποιός? Τακουνάκι ποιός προσπαθεί να κάνει? Ο Γκουερίνο? Ο Μπάρκας πέφτοντας αριστερά, ποιόν έχει δίπλα του? Τον Κωστίκο?  


ΓΚΟΛΑΡΑ

ΓΚΟΛΑΡΑ

ΓΚΟΛΑΡΑ

ΓΚΟΛΑΡΑ

ΓΚΟΛΑΡΑ

ΟΦΣΑΙΤ

ΟΦΣΑΙΤ

ΥΓ..Κάτι τέτοια βλέπεις και λες οτι είναι άξιοι συνεχιστές του γαύρου και του πρω-κ-ταθλητή



Ούτε καν γράφει..ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!


υγ2. Συγχαρητήρια στον Βειρινια. όαση. Μπράβο μάγκα.


ΥΓ3. Για κάθε Παναθηναϊκό το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα. Μας είναι αδιάφορο αν θα το πάρετε εσείς, η κάποια άλλη ομάδα, όταν δεν είμαστε εμείς πρωταθλητές. Αρκεί να μην το πάρει η ντροπή του ελληνικού αθλητισμού.

Σχόλια

  1. Ηταν καθαρο γκολ,δεν επηρεαζει κανεναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθαρο γκολ θα ηταν αν ηταν ακινητος, αν ηταν αορατος η αν εκανε το αγαλμα, αν κινειτο προς την γραμμη του αουτ,η προς τα πισω, η προς το πλαι. Αυτος κινειται ΜΕ την πορεια της μπαλας , αρα οποιος παει να «ασχοληθει» με την μπαλα, τον βρισκει «ΜΕΣΑ» στην φαση. Εχει 2 αντιπαλους στο μισο μετρο και ΔΕΝ επιρρεαζει κανεναν?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου