Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Το ΄πε, το ΄πε, ο Παπαδάκος...

Βαρυσήμαντες δηλώσεις του μετρ των αθλητικών προβλέψεων και μελλοντολόγου, Πητ Παπαδάκου. Ο Πητ, υποστήριξε οτι ο παοκ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί...θα στραβοπατήσει η αεκ σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Παραβλέπουμε το γεγονός οτι ο παοκ είναι ήδη μπροστά με +2 από την αεκ και +7 απο οσφπ.



Η όποια δήλωση φυσικά θα είχε αξία αν ήταν εκφρασμένη τον Ιανουάριο που ήταν μπροστά ο οσφπ. Η στην 5η αγωνιστική που ήταν μπροστά η αεκ. Εμείς την σεβόμαστε βεβαίως. Ο Πητ μας λέει εν ολίγοις οτι από τις 2 ομάδες που το διεκδικούν, θα το κερδίσει η μία (50% από χέρι ποσοστό επιτυχίας στην πρόβλεψη). Νομίζετε οτι είναι εύκολο να είσαι μελλοντολόγος και ειδικά με εξειδίκευση στα αθλητικά? Ο Πητ έχει λαμπρή καριέρα εδώ όμως.

Όλα ξεκίνησαν το μακρυνό 2009-10 όταν ο Πητ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (Ιανουάριος 2010) τον πρωταθλητή του 2010. Τρεις ομάδες το διεκδικούσαν (Παναθηναϊκός - οσφπ - παοκ) ο Πητ ΕΙΔΕ τον πρωταθλητή. Επίσης είδε το άστρο του κόκκαλη, ο οποίος έχασε νταμπλ και την ίδια χρονιά παρέδωσε γήπεδο και ομάδα στον φαταούλ.Ο δε Ζίκο πολύ τυχερός, καθώς απολύθηκε 19 μέρες αργότερα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΤ. 


Εντάξει μία αποτυχία δεν είναι σοβαρό δείγμα γραφής. Και ο Πητ δεν το έβαλε κάτω.Δούλεψε σκληρά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Και ποια άλλα στιγμή θα ήταν καταλληλότερη από την νίκη του οσφπ επί της Μάντσεστερ με 2-0? Της χειρότερης Μάντσεστερ της τελευταίας 25ετίας. Ευκολάκι. «Θα περάσει ο οσφπ» δήλωσε. Πάλι 50% επιτυχία και με αβαντάζ το 2-0!!! Δλδ να μην φάει 3 γκολ από την χειρότερη Μάντσετσερ της 25ετίας! 3 από έναν παίχτη έφαγε.!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΗΤ!!!


Ως εδώ όμως. Όχι άλλη αποτυχία. 2 χρόνια εγκλεισμός και διαλογισμός με την γυάλινη σφαίρα. Απομόνωση από τα εγκόσμια, νηστεία, γιόγκα. Πλέον τον  Νοέμβριο του 2015 ήταν έτοιμος και ανανεωμένος. Με καθαρή σκέψη και όραμα. Ο οσφπ παίζει με την Άρσεναλ στις 9/12. Με οποιαδήποτε νίκη, ισοπαλία ακόμα και ήττα με 1 γκολ ΠΕΡΝΑΕΙ.

Ο Πητ ξεσπαθώνει. «Στις 6/12 γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος προστάτης της θάλλασας και των ναυτικών, ο οσφπ ως ομάδα του στόλου ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ». Δλδ δεν θα φάει 3 γκολ ας πούμε. Η πρόβλεψη είχε ποσοστό επιτυχίας άνω του 50%.Προέβλεψε ισοπαλία ή ήττα του οσφπ με ένα (1) γκολ. Ευκολάκι. Όταν ερχόταν η Άρσεναλ πάντα έχανε. Εντάξει κατέβαινε με τα δεύτερα και ήταν αδιάφορη, αλλά έχανε.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΗΤ... 3/3 ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.


Τέλος, ξαναθυμίζουμε την φετινή πρόβλεψη...13/2/2018...«Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ»!!!!

Εικονίδιο


Κρίνοντας από όλα τα παραπάνω, λογικά η Αεκ είναι η βέβαιη πρωταθλήτρια της σεζόν 2017-18 και ο παοκ κυπελλούχος.

Σχόλια