O τυχερούλης στην Ευρώπη, Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση στον Παππά, «άφαντοι» στον Μπόγρη

Νίκος Παππάς και Γιώργος Μπόγρης. Άλλοτε συμπαίχτες στον Πανιώνιο, με φοβερή περσυνή χρονιά. Ο ένας νταμπλούχος Ελλάδας, ο άλλος κυπελλούχος Ευρώπης. Αθλητές που μέχρι και φέτος σπάνια απασχολούσαν τον τύπο με περιστατικά άλλα, πλην των αθλητικών. Την φετινή σεζόν «πρωταγωνίστησαν» και οι 2 σε ένα άλλο κομμάτι. Προκάλεσαν είτε λεκτικά, είτε σωματικά εκπροσώπους του τύπου. Και φυσικά προκαλεί έκπληξη η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των επίσημων φορέων (ΠΣΑΤ-ΠΣΑΚ-ΕΣΗΕΑ-ΕΣΑΚΕ) και στις 2 περιπτώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για παππας μπογρης πανιωνιος

Πάνω από 48 ώρες έχουν περάσει και ακόμα να καταδικάσουν οι παραπάνω ενώσεις την ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ που δέχτηκε ένας δημοσιογράφος. Έστω για τα μάτια του κόσμου. Ναι, στην περίπτωση του Νίκου Παππά, καταδίκασαν σε λιγότερο απο 16-17 ώρες. ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ καταδίκασαν, ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (που εμπεριείχε και λεκτική προχτές) ακόμα την περιμένουμε.


Στην περίπτωση Παππά, καταδικάσατε (σωστά) την απρεπή φράση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είχε δεν είχε δίκιο ο Παππάς, η ενέργεια του «στοχοποίησε». Πιθανόν να προκλήθηκε από αντίδραση σε όση «στοχοποίηση» του κάνατε εσείς το καλοκαίρι με την εθνική. (Συμβάντα όπως το «Συγνώμη για χτες» τα ξεχάσατε).

Προχτές είχαμε και ΣΩΜΑΤΙΚΗ και ΛΕΚΤΙΚΗ (με βρισιές) επίθεση, αλλά ψάχνουμε 2 μέρες τις ανακοινώσεις εκατέρωθεν, τις αναρτήσεις, τις αναφορές στο συμβάν. Άκρα του τάφου σιωπή.

Θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη ο αθλητής, κατ' εσάς (όπως ζητήθηκε από τον Παππά)? Μήπως να ανακαλέσει ο δημοσιογράφος? Δεν έχετε άποψη για ένα συμβάν που αφορά σε μέλος του χώρου σας? Συνήθως είστε λαλίστατοι σε περιστατικά «βίας» οιασδήποτε μορφής και πολύ καλά κάνετε.

Κρίμα για τον άνθρωπο που έφαγε ξύλο και δεν τον στήριξε ούτε καν το συνάφι του. Εσείς οι ίδιοι τον ακυρώνετε και οι συνάδελφοι του μπασκετμπολίστα που ΔΕΝ καταδικάζουν. Να υποθέσουμε ότι όλους ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ένα τέτοιο συμβάν? Τι περιμένετε, να ξεχαστεί το θέμα?


Στον επόμενο αγώνα του οσφπ, όταν ο αθλητής θα μπει στον αγωνιστικό χώρο, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ στο όνομα του? Μήπως θα είναι ο παίχτης νο 31? Μήπως δεν θα αναφέρεται καν?  Μήπως από τον επόμενο αγώνα του οσφπ θα αρχίσουν τα ειρωνικά δημοσιεύματα για τον μπασκετμπολίστα? Για να δούμε. Δυο μέτρα και δυο σταθμά?

Δεν γνωρίζω τον χαρακτήρα ούτε του Μπόγρη, ούτε του Παππά, ούτε του Γεωργίου. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι ο χαρακτήρας τους, όσο η «αντικειμενική» αντίδραση κάποιων φορέων που εκπροσωπούν αθλητές και δημοσιογράφους. Θέλετε να είναι τα καλύτερα παιδιά? Είναι. Θέλετε να είναι οι χειρότεροι αλήτες? Ας είναι. Τι σας βολεύει? Προσωπικά μου είναι συμπαθείς και οι 3 είτε σαν αθλητές, είτε σαν άνθρωποι.

Με τον Παππά δείξατε αντανακλαστικά. Τον σταυρώσατε με δημοσιεύματα απαξίωσης και στοχοποίησης και μετά μούγκα στη στρούγκα στην περιγραφή. Οτι δίκιο είχατε, το χάσατε.
Φυσικά πέσατε στην «παγίδα» του Παππά, καθώς αν κάποιος χαρακτηρίζει γενικώς έναν κλάδο, θίγονται κατά πρώτον όσοι έχουν την «φωλιά» τους λερωμένη. Και ως δια μαγείας...θιχτήκατε όλοι!!!! Όχι ένας ή δύο, ΟΛΟΙ. Άλλοι με άρθρα, άλλοι με περιγραφές.

Α, τα ίδια θα γράφονταν αν ο Παππάς φόραγε κόκκινα και ο Μπόγρης πράσινα,υποθέτω. Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η μήπως ήδη το «μαθαίνουμε», στην περίπτωση του Μπόγρη?

Βγάλατε ανακοίνωση 4 μέρες μετα? 80 ώρες αργότερα, όταν με τον Παππά δεν στέγνωνε η ανάρτηση του και ήδη ήσασταν με το πληκτρολόγιο στο χέρι?


Μην περιμένετε με τέτοιες συμπεριφορές σεβασμό. Ούτε για τους συλλόγους αθλητών, ούτε για τις ενώσεις συντακτών. Ούτε καν την τόλμη να υπερασπιστείτε ΕΝΑΝ από τους 2? Λέει αλήθεια ο δημοσιογράφος? ΑΝ λέει, τότε πρέπει να καταδικάσετε την επίθεση, αν λέει ψέματα τότε πρέπει να καταδικάσετε τον ρεπόρτερ. Αλλά εσείς (ενώσεις και των δύο) τπτ. Εξαφανισμένοι. Κρίμα για εσάς. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δικαιώνετε τον John Swinton (ξέρετε τι είπε το 1880 για τους δημοσιογράφους, όπως ήταν και αυτός).

Προς το παρόν ασχολείστε όλοι με το All star Basket όπως βλέπω, εξόχως σημαντικότερο από το ξυλοφόρτωμα ενός ανθρώπου. Α και να μην ξεχάσουμε το καταπληκτικό κάρφωμα του Γιάννης χτες. Ουάου, γράψατε όλοι μαζί. Μπράβο. Αυτό μας αξίζει άλλωστε. Άρτος και θεάματα στο πλήθος.


Και αλλάξτε και το λογότυπο στον χώρο σας. «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης». Αλήθεια? Βάλτε του John Swinton, νομίζω ταιριάζει καλύτερα.. Και πάλι κρίμα για τον δημοσιογράφο. Και για εσάς.


ΥΓ..Το να αποκαλείτε, ΠΑΙΔΙ εναν αντρα 28 χρονών δείχνει πολλά. Μπορείτε ακόμα καλύτερα.


Σχόλια