Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

«Τρυλικά» ντέρμπυ 1976-77

Αλλα 4 τρυλικα ντερμπυ που καθαρισε, η προσπαθησε να τα «καθαρισει» η ομαδα του επινειου.

Σεζον 1976-77 και το τρυλο πρωτα «κλεβει» την αεκ καθως της ακυρωνει γκολ ως οφσαιτ (ενω ο μαυρος καλυπτεται καθαρα) και κερδιζει πεναλτυ «μαιμου» αφου η επαφη ειναι στην μπαλα καθαρα. Ετσι γραφεται αλλη μια «τρυλικη» νικη στο κοκκινο παλμαρε.


Περιττο να αναφερουμε οτι αποβαλεται και ο Μαυρος (που ηταν σε σταση προσοχης!!) χωρις να φταιει, ενω τον διαιτητη σπρωχνει ο Νικολαου.Εχει αποβληθει και ο Ιντζογλου της αεκ. Δλδ νικη με α) την αεκ με 9 παιχτες β) ακυρωμενο γκολ ως οφσαιτ γ) μαιμου πεναλτυ για το 1-0 του τρυλο.


Η φαση του πεναλτυ στην περιγραφη αλλα και στην φωτο δεν δικαιολογει την αποφαση αυτη.


 
Το γκολ-οφσαιτ του Μαυρου ειναι πεντακαθαρο, γιατι ο αμυντικος μπροστα απο τον Βαγκνερ (που βγαζει τη σεντρα) ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον μαυρο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ. Οπως και ο αμυντικος που ειναι διπλα στον μαυρο και τον εχει πλατη. Αξιοσημειωτο φυσικα οτι μολις τρωνε το γκολ οι γαυροι σηκωνουν χερι για διαμαρτυρια καθως κατι θα εβρισκε ο διαιτητης να το ακυρωσει!!!




Μετα την σφαγη της αεκ, σειρα εχει ο Παναθηναικος (1-1) στο πρωταθλημα. Στην αρχη ειναι ατυχος καθως εχει δοκαρι στο 7 με σουτ του Ελευθερακη.



Το τρυλο ομως θα πετυχει γκολ στο 86 με.....μαντεψτε
α) πεναλτυ
β) γκολ οφσαιτ

Ναι πολυ σωστα, με πεναλτυ. Το οποιο ξεκιναει απο εκτελεση φαουλ με το χερι αφου η μπαλα δεν εχει σταματησει για την εκτελεση του φαουλ. Η μπαλα κινειται , φαινεται στα καρε της φωτογραφιας και η φαση καταληγει στην περιοχη του Παναθηναικου.



Εδω βεβαια εχουμε αλλα κολπα, καθως θυμιζει το πεναλτυ της αεκ. Ο Γαλακος ξανα, μπαινει στην περιοχη με τον Ελευθεριαδη να τον καταδιωκει και τον Κωνσταντινου να κανει εξοδο. Η προβολη φυσικα ειναι στην μπαλα και μαλιστα αυτη απομακρυνεται προς το πλαι της μεγαλης περιοχης. 

Ο Γαλακος με την φορα που εχει πεφτει στον Κωνσταντινου που εχει κανει εξοδο και δεν μπορει να σταματησει. Ομως η μπαλα ως κατοχο, εχει τον αμυντικο του Παναθηναικου, καθως η συγκρουση γινεται αφου εχει γινει η προβολη απο το ποδι του πρασινου αμυντικου.


Απολυτως λογικες και οι αναλυσεις των παιχτων του Παναθηναικου για την επιμαχη φαση, καθως ολοι ειπαν ακριβως το ιδιο!!


Εδω βλεπουμε οτι υπηρχε φημη πριν τον αγωνα οτι ο διαιτητης θα δωσει πεναλτυ εις βαρος του Παναθηναικου. Οπως και εδωσε. 

Την καταγγελια κανει ο τοτε παραγοντας της ομαδας Τσιπρας, πατηρ του τωρινου πρωθυπουργου, αυτου που μας βοηθησε αφανταστα στο γηπεδικο με την προσφυγη των κορμορανων που ως γνωστον υπαρχουν κατα κοπαδια στους σκουπιδοτοπους του Βοτανικου. 


Τωρα κατι χτυπηματα και τραμπουκισμοι στον κυριο Μακροπουλο επειδη τολμησε να φωναξει «γκολ» στην ισοφαριση του Παναθηναικου, ειναι πταισματα. Εδω εγδυσαν και εδειραν σε αγωνα της εθνικης , ανθρωπου ηρθε με πρασινη φανελα. ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. 

Η δε δικαιολογια (σε δερνουμε γιατι δεν βρισκουμε τον Γιαννακοπουλο, αλλα εσυ εισαι καλος ανθρωπος)..ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΔΕΡΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΛΔ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΑ!!!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ Η ΕΝΝΟΙΑ «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ». 

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ 90-10 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ (ΤΑ ΟΡΚ ΤΗΣ ΜΟΡΝΤΟΡ ΔΛΔ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΔΛΔ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ 50-50. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ. 


Στην ρεβανς στον β γυρο, στην Λεωφορο ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.. Γιατι? Γιατι θεωρησαν οι κοκκινοι οτι αδικηθηκαν. Στην αρχη βεβαια ελεγαν οτι το 2-0 εγινε με το χερι, μετα αφου ειδαν οτι δεν ειναι χερι, αρχισαν την καραμελα οτι ειναι οφσαιτ. Ετσι την επεσαν στο εποπτη, συνηθης τακτικη των γαυρων οταν χανουν δικαια. 

Οπως γραφει το αρθρο απο πανω, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, δεν κανουν επεισοδια, γενικως. ΟΠΑΔΟΙ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.



Όπως διαβαζουμε ΑΛΛΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ, αλλα αυτο δεν ειναι ευνοια για τον γαυρο, ειναι κατι συνηθες. 


Θα ετρωγαν μια 4αρα ξεγυρισμενη, την γλυτωσαν με 2 γκολ μονο και αντι να λενε «ευχαριστω» εκαναν και επεισοδια.  


«Αφου οι διαιτητες ανεχονται τους παιχτες του οσιφιπι, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ». Μια φραση, μια ιστορια 90 ετων!!!

Τελος, εχουμε τον ημιτελικο του κυπελλου. Ο Παναθηναικος κατεβαίνει χωρίς Δομάζο (τιμωρημενος) και Ελευθεράκη, (σακατεμενος απο ξυλο του Εθνικου την προηγουμενη αγωνιστικη) και από το ξεκίνημα παίζει με 9 (γιατί σε μία μικροσυμπλοκή ο μόνος που τιμωρήθηκε ήταν ο....Γονιός του Παναθηναικού) και ο γαύρος με 10 (σε φάση που ο Γαλάκος χτυπάει πρώτα εκτός φάσης τον Δημητρίου και μετά αποβαλλονται Γαλάκος και Τζόρτζεβιτς),

ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ υπερ του τριφυλλιού ΘΑΒΕΤΑΙ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι ο διαιτητής ξέχασε να γράψει στο φύλλο αγώνος την κίτρινη στον Γκλέζο..Δεν έδειξε πολλές κίτρινες..Μόνο 2. Στον Παπαδημητρίου που φορούσε πράσινα και στον Γκλέζο που φορούσε κόκκινα. Ποια ξεχασε? Αυτη στον παιχτη του γαυρου!!!!

Για να καταλάβετε τι εστί ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, η πράσινη φυλλάδα όπως την αποκαλούν όλοι, χαρακτήρησε την διαιτησία αυτή ως..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ..ΔΛΔ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ... (Εντυπώσεις τελευταία σειρά: Aντικειμενική η διατησία του κ.Κολυρόπουλου!!!!)






Όταν ο Κώστας Θωμόπουλος (ο ... νικολακόπουλος της εποχής που έγραφε στην ηχω κιόλας) , γράφει αυτά, καταλαβαίνετε...Και όταν ο Σάννον τους αποκαλεί ΔΕΙΛΟΥΣ, καταλαβαίνουμε όλοι
οτι ο Σάννον ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ..

Ο Κολυρόπουλος, που δεν είχε βάλει κολλύριο στα μάτια, ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΖΟ..Έτυχε προφανώς.. (Ο κολυροπουλος ειχε σφυριξει πριν 2 εβδομαδες τον αγωνα ηρακλη-Παναθηναικου δινοντας 2 πεναλτυ εις βαρος του τριφυλλιου)


Ο ημιτελικος και ο τελικος εκεινης της σεζον, βρισκονται αναλυτικα εδώ.

Σχόλια