Κρίμα...

Επρεπε να καλεσει και Τολιοπουλο!

Καλό το παραμυθι τοσο χρονια με τον Βασιλακοπουλο, αλλα φετος δεν εχει δρακο.. Μας εκανε εντυπωση το «μυστηριο» των 6 κοκκινων παιχτων στην εθνικη, οι οποιοι (πλην ενος), δεν προσφερουν ουτε καν τα αναμενομενα. Και τους γινονται και τα χατηρια οταν κλαινε σαν μικρα παιδακια.

Ο Μισσας προσληφθηκε απο την τρουμπα στις 15 Μαιου 2017 σαν τεχνικος διευθυντης του μπασκετ γυναικων



Και ως δια μαγειας, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ. Απο τον Βασιλακοπουλο τον «βαζελο» και μαλιστα ως δια μαγειας καλει ΟΛΟΥΣ τους ελληνες του γαυρου (πλην σπανουλη που εχει ανακοινωσει οτι σταματησε) και του μικρου τολιοπουλου. ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ που εχει παιξει τελικα 39 δευτερα κανοντας 2 φαουλ!!!



Ακολουθωντας την τακτικη που εφηρμοσαν οι προπονητες ποδοοσφαιρου μετα τον Σαντος που καλουσαν οποιον γαυρο εβρισκαν, χωρις καν να παιζει και να εχει συμμετοχες στην τρουμπα μονο και μονο για να πουληθουν αφηνωντας κερδος στον τσομπανη, ο Μισσας ακολουθει το ιδιο παραδειγμα.

Εχει καλεσει ολους τους ελληνες του γαυρου πλην σπανουλη και τολιοπουλου, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Σχόλια