Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Όχι άλλο κάρβουνο...

Καύσωνας και επικα-πρωτοσελιδα πανε μαζι. Ευτυχως που τα αποθηκευουμε και γελαμε τα επομενα χρονια με τις αμπελοφιλοσοφιες και τις μαντεψιες των ΑΡΔ. Εξαλλου το ιδιο σανο σερβιρουν σε ολες τις ομαδες. Κάθε χρόνο την καλοκαιρινή περίοδο διαβάζουμε την ίδια θεματολογία. 



Κάθε παίχτης που ερχεται είναι ο ιδανικός, έρχεται μονο για μας, ειναι το κομματι που λειπει, ο ιδανικος παρτενερ-βραχος-σκυλος-
killer-bomber, έχει ηδη απορρίψει άλλες προτάσεις, έχει κάνει φανταστικές χρονιές και πιθανόν να κουμπώνει και ιδανικά σε οτι ζητάμε. Ειναι ο παχτης ουσιας, ο παιχτης επιλογη του προπονητη, ο παιχτης που ειναι ιδανικος για την ομαδα, φυσικα ως δια μαγειας δεν ειναι η ακριβη επιλογη, αλλα η 4-5η της λιστας , παντα καλο παιδι και χαρακτηρας που στις πρωτες δηλωσεις φαινεται να ειχε ποστερ του Σαραβακου η του Αλβερτη και του ΔΔ (στις αλλες ομαδες ειχε του Σπανουλη του παπαμακαριου και του αναστοπεφτοπουλου).



Ένας μέτριος παίχτης βαφτίζεται σε καθε πρωτοσελιδο ως μοναδικος-ευκαιρια-λαχειο κλπ κλπ. Σε αρκετα αθληματα και σε ολους τους συλλογους. Καθε προετοιμασια ειναι μοναδική. Καλυτερη απο την προηγουμενη. Η ομαδα αν κερδιζει στα φιλικα πεταει, ειναι ετοιμη, αν φερνει ισοπαλια θελει δουλεια αλλα ειναι σε καλο δρομο, αν χανει ειναι διδακτικη ηττα για το επιτελειο. Οι παιχτες ενθουσιασμενοι και σιγουροι οτι φετος θα πανε καλυτερα απο περυσι. Δηλωσεις επι δηλωσεων απο παιχτες που δεν ηξεραν που πεφτει η Αθηνα και η τρουμπα να μιλανε για πρασινα μεγαλεια και ιστοριες δοξας (και κοκκινες αντιστοιχα), παιχτες.να ταζουν τον ουρανο με τα αστρα και να δηλωνουν πιο φανατισμενοι και απο τους οργανωμενους!!



Καθε νεος προπονητης ειναι μοναδικος για τους παιχτες (που εχουν αλλαξει 10δες προπονητες), εχει φοβερες ιδεες και «θελω» στον αγωνιστικο (ενω οι αλλοι δεν ηθελαν να κερδιζουν και να εχουν την κατοχη προφανως) και ολοι μαζι ειναι ευτυχισμενοι που εκαναν προετοιμασια και φετος θα αποδειξουν οτι δεν καταφεραν περυσι. Αλλος να περασει ΣΤΟΥΣ ομιλους, αλλος να περασει ΑΠΟ τους ομιλους, αλλος να βγει δευτερος, αλλος, αλλος αλλος...

 Αλλος να παει στο Φ4, αλλος να το κατακτησει, φετος δεν εχει σχεση με περυσι και προπερσυ φετος θα παμε με «εξυπνες» βομβες, οχι με αληθινες βομβες, με μεταγραφες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου, εξαλλου ΟΛΟΙ οι παιχτες που εγιναν αστερια απο καπου ξεκινησαν, ε φετος αυτοι θα ξεκινησουν απο τον Παναθηναικο (η την τρουμπα). Ολοι ειναι επιλογες στα θελω του προπονητη, δλδ ο προπονητης ενθουσιαστηκε με αυτους τους παιχτες (ασχετως αν δεν τους ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ στις πρωην ομαδες του), ολοι τους ειχαν ονειρο να φορεσουν μονο την πρασινη η την κοκκινη φανελα.

Θυμιζει τις δηλωσεις μουσικων συγκροτηματων η καλλιτεχνων, μολις κυκλοφορησει νεο αλμπουμ. Η καλυτερη μας δουλεια. Το αλμπουμ που ελειπε απο την δισκογραφια μας. Θα ενθουσιαστουν οι οπαδοι μας. Δεν εχω ξαναοιωσει-ξαναπερασει ετσι σε ηχογραφηση αλμπουμ. Ο παραγωγος ηταν φανταστικος, ο καλυτερος που ειχαμε. Ο νεος ντραμερ-κιθαριστας-μπασιστας-τραγουδιστης μας εδωσε την ωθησε που ψαχναμε, ειναι φανταστικος, παιζει παπαδες, ηταν φαν του γκρουπ και ειχε ονειρο ζωης να παιξει σε μας...Απορριψαμε 10 τραγουδια για να παρουσιασουμε το νεο αλμπουμ. Και τελικα το ακους και τραβας τα μαλλια σου (αν εχουν μεινει) και το cd καταληγει σουβερ για να ακουμπας παγωμενα ποτηρια μπυρας.


Για να μην μακρυγορουμε..Ο Παναθηναϊκος στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Παναθηναικος των περασμενων δεκαετιων, ουτε αγωνιστικα ουτε οικονομικα. Το ιδιο ισχυει και στο μπασκετ καθως ναι μεν στην Ελλαδα κυριαρχουμε, αλλα στην ευρωπη εχουμε 5 χρονια να παμε σε Φ4 (και την τελευταια φορα που πηγαμε καναμε 2 ηττες). Προφανως και ΔΕΝ συμβιβαζομαστε με αυτη την κατατσταση, για εναν συλλογο που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, απλα η λυση πρεπει να ειναι η καταλληλη για ολο το πρασινο οικοδομημα. 

Στο διαταύτα...Ο Αλτμαν ειναι ενας ποδοσφαιριστης που αγωνιζοταν στο Ισραηλ (54 αγωνες – 8 γκολ) και προφανως αν καποια ομαδα του εδινε τα διπλα απο οτι διναμε (οπως δηλωσε), θα πηγαινε εκει. Οπως ο Μπεργκ. Ο Λουτσιανο ειχε μεγαλο τραυματισμο γιαυτο  και ενα χρονο εμεινε σχεδον εκτος δρασης και φετος στη Λεγκανες εβαλε 4 γκολ μονο. Ο Καμπεθας ειναι 20χρονος μεσοεπιθετικος απο τον Ισημερινο που στην εκπληκτικη φετος Αταλαντα ΔΕΝ επαιξε (1 συμμ – 0 γκολ). Στους 2 πρωτους επισημους αγωνες εδειξαν καλα στοιχεια, αλλα επ ουδενι δεν ειναι οι παιχτες που γραφουν τα ρεπορταζ και τους κλεψαμε απο την Παρι και την Τσελσυ.

Ο Λεκαβιτσιους ειναι ενας πλει-μεικερ που 2 χρονια πριν δεν τον εγραφαν ουτε στην αναφορα του αγωνα (2015-16 ειχε 1 ασιστ και 4 ποντους μεσο ορο στην ευρωλιγκα). Ο Ογκαστ ειναι 24 και τον μαθαμε πριν 2 χρονια. Ο Ντενμον ελπιζουμε να βγει Τζειμς, την εποχη του Κολοσσου. Ο Αντετοκουμπο αν δεν ειχε τον αδερφο του να τον θυμομαστε σαν ονομα, θα φωναζαμε που τον αποκτησαμε. Ο Βουγιουκας οταν επαιζε σε μας δεν ηταν καν βασικος και ηταν και 7-8 χρονια νεοτερος. Ο Μητογλου ειναι ενας νεαρος 21 ετων με 3 χρονια σε αμερικανικο κολεγιο. Μεχρι εκει. Οχι ο σουπερσταρ που λειπει απο την φροντ λαιν του τριφιλλιου, ουτε ο παιχτης που σαρωνε στο ΝΒΑ. Στο κολλεγιο επαιζε. Ο Περπε ειναι το ιδανικο 2-3αρι που ψαχνουμε με νουμερα χειροτερα απο του Αντετοκουμπο?

Στην τρουμπα, ο Μακλιν (σεντερ στην τελευταια ομαδα της φετινης ευρωλιγκας με 8-22 ρεκορ) ειναι ενα 4-5αρι χειροτερο απο τον Μπριτς, ο Μπογρης χειροτερος του Μιλουτινοφ, ο Στρελιενς ειναι χειροτερος απο Χακετ η Λοτζεσκι, ο Ρόμπερτς ούτε μισος Γκριν, ο Εμενικε (11 συμμ στην Αλ αιν και 7 γκολ και 13 με 0 γκολ στην Γουεστ Χαμ- ΒΟΜΒΑ ΕΜΕΝΙΚΕ) χειροτερος του Ιντεγε και ισως του Καρντοσο και παει λεγοντας.....


Δεν ειναι κακο να επιλεγεις αυτους τους παιχτες. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ. ΣΕ βοηθαει να συνειδητοποιησεις το επιπεδο που βρισκεται ο συλλογος σε ολα τα κομματια του και σε αρκετα τμηματα. Απο διοικητικο και οικονομικο, μεχρι επικοινωνιακο και οπαδικο. Απο τις αντιδρασεις, δηλωσεις, παρουσιασεις καταλαβαινεις πολλα. Δεν ειναι κακο να πεις ΔΕΝ εχω λεφτα, δεν θελω να βαλω, δεν μπορω να βαλω περισσοτερα και επιλεγω αυτους. Αυτο ειναι θεμιτο, κουμαντο στην τσεπη των αλλων δεν κανουμε. 

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (και αυτη οχι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ)


ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ 18 ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΦΕΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΝΑΝ 25εκ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ (οπως ελεγαν αυτοι) ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ «ΚΙΧ» ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΔΙΣ (500 ΕΚ ΕΥΡΩ) ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!!!!




ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΨΑΡΙ. ΔΕΝ μπορουμε πλεον να συναγωνιστουμε τα μπατζετ της Τσσκα και της Φενερ. Ουτε του γαυρου στην ελλαδα (ποδόσφαιρο). ΔΕΝ γινεται. Καθε χρονο τσιμπαει 20-25 μυρια και τα «επενδυει» με το γνωστο τροπο. Θελουμε, αλλα δεν μπορουμε. ΔΕΝ ειναι κακο αυτο. Δεν βαζει ευκολα καποιος λεφτα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ με βεβαιοτητα. 

Ειδαμε και την μπουγατσα που εχει τον αλλον επενδυτη που εχει αποπληρωσει τα χρεη (αφου τα μιειωσαν οσο δεν πηγαινε) και ξοδευει αλογιστα στις μεταγραφες, τι φουμαρα τους πουλανε. Παιχτες απο το πανερι, πελατες του Πισπα. Αλλα ειναι ΤΙΜΙΟ να βγεις να πεις οτι πηρα τον Χ παιχτη, οχι επειδη οι αναλυσεις των ρεπορτερ τον κανουν παιχταρα (το σωστο ειναι να γινουν αυτες ΑΦΟΥ τον δουμε εδω να παιζει), αλλα επειδη ειναι καλος ειναι και φτηνος και αν ολα πανε καλα μπορει να βγει λιρα 100.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Η ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑ. 

ΑΝ ηταν ετσι ο γαυρος δεν θα εχανε ΠΟΤΕ απο καμμια Λιλ, Μαλμε, Μακαμπι, Μπερ Σεβα και 10δες αλλες ομαδες που τις μαθαμε απο το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και η ΤΣΣΚΑ καθε χρονο θα ειχε και απο μια Ευρωλιγκα. Ούτε αποκλειουμε την περιπτωση ο Αλτμαν να βγαλει ματια και ο Λουτσιανο να χωσει 20 τεμαχια στην πρωτη χρονια με το τριφυλλι, ο Λεκαβιτσιους να παιζει καταπληκτικο πικ ν ρολ, ο Ογκαστ να γινει ο νεος Μπατιστ και ο Θανασης Αντετοκουμπο να βγει καλυτερος του αδερφου του..

Ομως ο πρασινος οπαδος εχει τα εξης ερωτηματικα..Αφου εφυγε ο Μπεργκ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ (τι σκατα τοτε βαλαμε ρητρα), θα μεινουμε με τον Μολινς? Ποτε θα ερθει το 9αρι? Ηδη σε 3 μερες παιζεται η μιση χρονια. Ο Ουζουνιδης ειναι φανταστικος σεφ, αλλα αν του δωσεις φασολια σελινο και καροτα , φασολαδα θα κανει, οχι μουσακα..Δεν ειναι μαγος. Ποσα μυρια εχουμε ελλειμα? Τι γινεται καθε χρονο? Ποια ειναι η οικονομικη γραμμη του συλλογου, ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ? Που ειναι τα λεφτα της πολιτειας για την Λεωφορο? Που ειναι τα λεφτα απο τον τηλεοπτικο μαραθωνιο? Γιατι ειναι ολοι κρυμμενοι, γιατι δεν αναλυει κανενας, κατι?


Ο πρασινος οπαδος σκεφτεται. Εφυγε ο Τζειμς και ηρθε ο Ντενμον, η εφυγε ο Φελντειν και ηρθε ο Ντενμον? Ο Βουγιουκας θα ειναι καλυτερος του Μπουρουση? Ο Θανασης θα βγει αξιοπιστο 3αρι η θα τρεχουμε τον Γεναρη για παιχτη? Ο Λεκαβιτσιους ειναι σιγουρα ο Λεκαβιτσιους και οχι ο Γιασικεβιτσιους, γιατι στα πρωτοσελιδα και στις αναλυσεις μοιαζει καλυτερος απο τον Σαρας. Ο Μητογλου θα ειναι νεος Τσαρτσαρης η νεος Σακοτα? Ο Σινγκλετον μηπως «ξυνισε» που θα εχει συμπαιχτη τον Λεκα και τον Ντεμον και τον Ιαν, αντι των Τζειμς και Μπουρουση? Ο Πασκουαλ ειναι συμφωνος και ηθελε αυτους τους παιχτες, γιατι στην μπαρτσελονα ειχε αλλες επιλογες γενικως. Θελουμε Φ4, η απλα νταμπλ στην ελλαδα?


Εδω θα επρεπε να υπαρχει παραγραφος για τον γαυρο οπαδο, αλλα αυτος δεν σκεφτεται.Διαβαζει τις 2 προβατοφυλλαδες του τσοπανη και οτι γραψουν αυτες, ειναι και η επομενη γνωμη-επιχειρημα του.


Και υπαρχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στα προσωπα των 2 προπονητων και των επιλογων τους. Και στον Ουζουνιδη αλλα και στον Πασκουαλ καθως και οι 2 απεδειξαν περυσι οτι ξερουν πολυ καλα που βρισκονται. Και ξαναγραφω για πολλοστη φορα. 

Φυσικα και ο Πασκουαλ εχει την ικανοτητα να τους κανει ομαδαρα και το πιστευω και το εγραψα οταν ηρθε, τον Πασκουαλ και τα ματια μας. Και προφανως κανεις απο τους αποκτηθεντες δεν ειναι Τζονι Μπραντς, ουτε Τεπιτς η Κετσμαν. Ομως απο την αλλη πικ ν ρολ μπορει να παιξει ο Λεκαβιτσιους, αλλα πικ ν ρολ επαιζε και ο Γιασικεβιτσιους. Ασιστ και αλλευ-ουπ βγαζει ο Μποχωριδης αλλα εβγαζε και ο Διαμαντιδης. Ο ενας στα 27 εχει κορυφη την Γκαζιεντεπσπορ, ο αλλος στα 27 ειχε ηδη σηκωσει πρωταθληματα και 2 ευρωλιγκες με 2 ομαδες (μακαμπι-μπαρτσελονα). Ετσι δεν ειναι?

Οπως και ο Ουζουνιδης ΕΧΕΙ την ικανοτητα να παρει το 110% και απο τον Λουτσιανο, τον Καμπεθας και τον Αλτμαν. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο Μαρινος δουλευταρας ειναι και καλος προπονητης. 

Απλα διαφορετικα θα τελειωσει η επιθεση με φορ κορυφης τον Μπεργκ και διαφορετικα με τον Μολινς η τον Αλτμαν.  Διαφορετικα θα σχεδιασεις επιθεση με φορ τον Πισπα η τον Εμμανουηλιδη και διαφορετικα με τον Μαξι η τον Λοπεζ η τον Φιγκεροα που ειχαμε. Σαφως και πρεπει να εχεις τον καθε Πισπα να παιρνει ευκαιριες απο τα μαλλια, αλλα οχι να σου βγαζει αυτος το φιδι απο την τρυπα. Σε μια 11αδα με 6-7 βασικους που θα εχουν εμπειρια (Στηλ-Μολεδο-Χουλτ-Ζεκα- Βιγια-Μπεργκ-Μ'μποκου) ΝΑΙ θα ρισκαρεις να ριξεις τον Πισπα μεσα. Οχι ομως μεσα ο Πισπας, ο Χατζηγιοβανης, ο Ευαγγελου, ο Εμμανουηλιδης, ο Χουχουμης και ο Σταικος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ειναι το ιδιο λαθος που γινοταν οταν ταυτοχρονα στην 5αδα επαιζαν ο Λουντζης ο Χαραλαμπο και ο Παπαγιαννης και ο ΔΔ ηταν στον παγκο..Ποιος θα τους καθοδηγουσε εντος γηπεδου?

Εν ολιγοις περιμενεις να ΚΑΝΕΙΣ τον καθε νεο παιχτη να σου δωσει το μεγιστο η να αποκτησει εμπειρια απο τον συλλογο και να την επιστρεψει πισω. Στην αλλη περιπτωση ειχες ετοιμο παιχτη που ηξερες το πικ που εχει και ηξερες τι θα δωσει ηδη σαν εμπειρια και εμπιστοσυνη και κυρος στην ομαδα.


Αλλα αυτο απεχει πολυ απο τα να γραφεται οτι δινουμε 1,5 και 2 εκ για εναν παιχτη και τελικα καταληγουμε σε επιλογες των 400.000 γιατι ΑΥΤΟΙ κουμπωνουν ιδανικα στα «θελω» του προπονητη, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ που τελικα βρηκε συμβολαιο των 2 εκ ευρω και εβαζε 25αρες. Η οτι οι παιχτες ΠΟΥ ΔΕΝ επαιξαν ουτε σε εναν αγωνα φετος στο Καμπιονατο, η εβαλαν 8 γκολ σε 2 χρονια στο Ισραηλ  να ειναι οι ιδανικοι για την στελεχωση της 11αδας (και αντικατατσατες του Μ'μποκου η του Λετο).

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Ο ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΗΔΗ), ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ.

Ξαναγραφουμε οτι ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΑΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ (ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.


Απο τα επικα πρωτοσελιδα για τον Χατζι και τον Μαραντονα μεχρι τα φετινα, δεν εχουν αλλαξει και πολλα. ΑΛΛΑ θα πρεπει να καταλαβουν ΟΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ  ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ οτι πλεον ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, οτι αν καποιος γραψει ενα αρθρο-υμνο υπαρχει και το youtube η αλλα μεσα που μπορεις να εχεις πολυ καλη αποψη για εναν αθλητη οχι φυσικα απο τις καλυτερες στιγμες του, αλλα ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 

Καποτε (πισω στα 80'ς) πιστευαμε οτι εγραφαν οι ρεπορτερ, αφου δεν ειχαμε προσβαση πουθενα. Πλεον ενας απλος χρηστης του ιντερνετ μπορει να βρει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ πληροφορεις με οποιον δηποτε ρεπορτερ. Οποτε σχολια οτι ο Πολακ ειναι κραμα Ζαετς και Ροτσα,ο Σιγκουρτσον θα ξεπερασει τον Βαζεχα, ο Βλαχοδημος ειναι ο Ελληνας Ροναλντο, ο Νινης ο νεος Μεσσι, ο φορτουνης ο νεος Ραουλ, ο μπορχα οτι θα βαζει 20 γκολ, ο καρντοσο θα φορτωσει τα αντιπαλα διχτυα μονο θλιψη και γελιο προκαλουν.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΛΔ.


Οι οπαδοι ΔΕΝ ειναι προβατα, πλην αυτων που ΘΕΛΟΥΝ να ειναι προβατα. Καταλαβαινουν πολυ καλα τι γινεται, ειδικα οι οπαδοι του Παναθηναικου. Θελω να πιστευω οτι και οι γαυροι γελανε οταν διαβαζουν για τα 20 γκολ του καρντοσο, του μπορχα η τον παιχταρα εμενικε και τον τσιλντρες, αλλα κραταω μικρο καλαθι. 


Κυριως για τους οπαδους του Παναθηναικου θα ηταν καλο οι ρεπορτερ και παρατρεχαμενοι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΣ 15ΧΡΟΝΑ (με καθε σεβασμο στην ηλικια αυτη), ΟΥΤΕ ΩΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΝΟ ΑΜΑΣΗΤΟ. Θα βολευε να ημασταν, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. 


ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ «ΠΟΝΗΡΑ» ΚΑΙ «ΨΑΓΜΕΝΑ» ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟΙ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ, Η ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΜΑΣ, Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ Φ4 ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ.


ΥΓ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαν αλλαξε το background κανε κατι αν μπορεις. πονανε τα ματια μας. θελω να το διαβασω ολο και δε μπορω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.contra.gr/Soccer/Germany/article3946812.ece/BINARY/w620/cl-esoda.jpg

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ?
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ?
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ?

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!

    ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις βαλει μια φωτογραφια που δειχνει
      α) οτι το 2015-16 δεν εχει μπει το market pool
      β) ΔΕΝ εχει στοιχεια για το 2016-17
      γ) ΔΕΝ εχει τα εγγυημενα φετινα 30μυρια
      δ) Υπολογιζει σε ευρω!!! τα ετη 1994-2001, οταν ειχαμε δραχμες (στο λιμανι εχετε δολλαρια παντα) χωρις να κανει την αναλογη τροποποιηση καθως αλλη οικονομικη ισχυ ειχαν τοτε τα 10 εκ ευρω, δλδ 20 χρονια πριν!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣ???????

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕΕΕΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?

      Ε?????????

      ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

      Διαγραφή
    3. ΓΡΑΦΕΙ .....ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΔΙΣ....Μαλλον δεν ξερεις καλα ελληνικα, ισως αν το εγραφε στα αμερικανικα να το καταλαβαινες..Εχεις ηδη 223 εκ ευρω, χωρις το μαρκετ πουλ του 15-16 (δλδ ΟΛΟ το πακετο του τσαμπιονς λιγκ δλδ ΑΛΛΑ 12 ΜΥΡΙΑ) + το ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΛΔ ΑΛΛΑ 30 ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROPA LEAGUE, ετσι δεν ειναι απογονε? Αρα απο ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις εχετε τσιμπησει ΣΧΕΔΟΝ, Οπως γραφει..ΣΧΕΔΟΝ..μισο δις...

      Διαγραφή
    4. ΕΝΤΑΞΕΙ.....ΕΙΣΑΙ Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΠΑΜΕ..

      1997-98 ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 96-97, ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ 1998-99 ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΤΕ. ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ..ΙΣΩΣ.

      2008-09 ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΛΛΑ..ΜΑΝΤΕΨΕ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΝΑΙ? ΝΑΙ..ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ? ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?

      2016-17 ΕΦΑΓΕΣ ΦΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ..ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΛΛΑ 500.000 ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

      ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΔΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΔΙΣ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΣΟ ΔΙΣ.. ΣΧΕΔΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΚΕ ΓΚΕ? ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ 499.000.000

      Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΜΥΡΙΑ ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΡΧ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΕΥΡΩ..ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΧΩΡΙΣ 30ΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ Η ΠΡΟΠΕΡΣΥ Η ΤΟ 15 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 12-13 ΜΥΡΙΑ ΤΙΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ 2004,05,06 .ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

      ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΔΛΔ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ?

      ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ.??? ΧΑΧΑ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ??? Α ΡΕ ΤΑΡΝΑΝΑ!.ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΟΥΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!!!!!!!

      Διαγραφή















  4. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article4348818.ece/BINARY/w620/uefa1.jpg

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ....+33 ΕΚ ΤΟ 2015-2016.....ΔΛΔ ΣΥΝΟΛΟ 223+33 ΙΣΟΝ 256!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ? ΤΟ 2016-2017 ΕΠΑΙΞΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ????? ΟΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 1994-2001 ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ???

    ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΡΕ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ.......ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!......Α ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!

      Διαγραφή
    2. TO 16-17 ΔΕΝ επαιξες τσαμπιονς λιγκ? ΑΛηθεια? ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΔΕΣ? ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ 500.000 ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
      ΤΟ 2008-09 ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ PLAY OFF ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ? ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ 2 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?

      ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΙ ΤΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ?

      Εξοδα γενικως εννοεις? Γιατι ετσι να βαλουμε ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΛΔ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ, ΦΑΝΕΛΛΑ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΔΑ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΑΜΑΡΗ ΚΛΠ ΚΛΠ (ξερεις εσυ)...ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΤΣΕΠΩΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

      ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΛΩΝ? ΟΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ (ΧΡΕΗ+ΔΑΝΕΙΑ) 63 ΕΚ ΕΥΡΩ.

      Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΦΕΣΩΜΕΝΗ ΜΕ 63 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟ 2009!!!

      οι δραχμες αφορουν ολους ρε γαυρε..ΟΛΟΥΣ..Αλλα κανε ενα κοπο και σκεψου ποσο ηταν τα ευρω του 96-02 σε αξια τοτε και θα δεις οτι ειναι κοντα στην σημερινη αναλογια, ισως ελαχιστα λιγοτερο. 15 χρονια πριν ιδια αξια ειχαν τα 3εκ ευρω τοτε, με τωρα θες να μου πεις?

      Διαγραφή
    3. ΕΝΤΑΞΕΙ...(ΞΑΝΑ..............ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ).....ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ...Π.Χ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ????? ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε???? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ..ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ...ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ.ΕΣΥ! ΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!!ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΡΕ ΜΑΠΑ ΚΑΙ Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε ΑΝ ΞΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!! ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΕ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. http://www.fortunegreece.com/article/poso-tha-kostizan-simera-i-korifei-stin-istoria-tou-podosferou/

      EΔΩ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΞΗΓΓΟΥΝ ΠΩς ΔΙΑΟΦΡΕΤΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..

      ΤΑ 1,75 ΔΙΣ ΛΙΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ ΤΟ 1987 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ...300 ΕΚ ΔΡΧ, ΔΛΔ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΕΤΣΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ Η ΠΟΛΛΠΛΑΣΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 328 ΕΚ ΕΥΡΩ.

      ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ 2 Η 3 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚ ΔΡΑΧΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟ 97, ΔΕΝ ΑΠΛΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ.

      ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ AMERICAN FOOTBALL, RUGBY ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ..ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ?

      Διαγραφή
  5. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ!!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ TRANSLATOR H ΣΕΛΙΔΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.

      ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ 2ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟΥ 97, ΕΙΝΑΙ...2ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 2017?
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ .....1,7 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟ 1988?

      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ (ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ)
      ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΟΛΛΑΡΙΟ..ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ..ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΑΙΩΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΡΧ ΚΑΙ ΕΥΡΩ..ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

      ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.
      https://www.youtube.com/watch?v=LFbD-sEcx0M
      https://www.youtube.com/watch?v=NvyabCBfiPM

      ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ..ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΦΑΛΗΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ 6ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.

      ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΕΡΜΑΣ, ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ, ΔΕΜΙΡΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

      https://youtu.be/xvejY_Pj-nI?t=20m8s

      ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
  6. MAΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ.....-->.....https://youtu.be/qnCirsgLjtU

      Διαγραφή
    2. 3 ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ (40-46) ΕΦΑΓΕ Η ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..

      ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ , ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου