Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Μπουγάτσες και μαλαματίνες..(μέρος πρώτο-Τ(ρ)ούμπα)

Οι ιδιοι οι μπουγατσομαχοι, θεωρουν οτι εχουν σφαχτει απο τον Παναθηναικο συνεχως και αδιαλειπτως και εχουν φτιαξει και ολοκληρη αναρτηση που το στηριζουν. Εχουν βρει καμμια 20-30αρια αγωνες και παραθετουν (χωρις αποκομματα φυσικα) τις (και καλα) αδικιες.



Φυσικα αξεχαστο σημειο της μυθοπλασίας τους, αποτελει η διαιτησια του Λιτσα στον αγωνα του 1980 (9-3-80) οπου ενα μηνα μετα και με εμπειρογνωμονες ΔΕΝ αποδειχτηκε ουτε μια λαθος αποφαση!!! Όλος ο αγώνας και το παρασκήνιο έχει αναλυθεί εδώ.


Ας δουμε τι αλλες μπουρδες αναφερουν και γιατι γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφουν οι μπουγατσομαχοι. Θα ξεκινήσουμε με τους αγωνες στην τ(ρ)ουμπα καθως αν βαλουμε ΤΩΡΑ και της Λεωφορου θα γραφουμε για μερόνυχτα.. Η παράθεση των αγώνων είναι απο τις μπουγάτσες. Εμείς απλά θα παραθέτουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (με πράσινα γράμματα) όταν χρειάζεται..Ξεκινάμε..
------------------------------------------------------------------------------
1959-1960, ΠΑΟΚ – βάζελος 0-2. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ στο 0-1, ο Γιουγκοσλάβος διαιτητής Γαλάγκοβιτς μας αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Λέανδρου από τον Λινοξυλάκη.

Απο που να ξεκινησει κανεις..Ουτε πεναλτυ γραφει η εφημεριδα «Τα Νεα», ουτε ο διαιτητης λεγοταν Γαλαγκοβιτς, αλλά Κελινκοβιτς..Αμα πινεις πολλες μαλαματινες πριν γραψεις, αυτα γινονται..


1960-1961, Μπουγάτσα – Παο 0-1, σε ένα ματς στο οποίο είχαμε διαρκή υπεροχή (αλλά και ατυχία), όπως αποδεικνύεται και από τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ: 14-1 υπέρ της Μπουγάτσας...

Καταπληκτικο επιχείρημα τα 14 κορνερ, γιατι η εφημεριδα γραφει οτι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΝ..Αλλα ο μπουγατσομαχος ξερει καλυτερα..


1961-62, Μπουγάτσα – Παο 2-1, με δύο γρήγορα γκολ από τους Μουρατίδη (9') και Συμεωνίδη (13'). Με τη νίκη του αυτή, η Μπουγάτσα σπάει ένα σερί 26 αγώνων!!! κατά τους οποίους ο Παο είχε μείνει αήττητος.

Βασικά χάσαμε γιατί δεν ανέβηκε στην μπουγατσούπολη ο Δομάζος. Τόσο απλά.


1962-63. Μπουγάτσα – Παο 1-1. Ισοφαρίσαμε με τον Βασιλειάδη στο 52', και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για νίκη, με σημαντικότερη ένα δοκάρι του Λέανδρου (φωτό κάτω). Στο 75' αποβλήθηκαν Λουκανίδης – Χασιώτης.

Οι πολλες ευκαιριες ειναι ενα διπλο δοκαρι που περιγραφουν, ενω και το τριφυλλι έχει δοκαρι στο 85, ενω στην διπλη αποβολη ο διαιτητης τονιζει οτι το Νο5 (Λουκανιδης) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.


1963-64, Μπουγάτσα – Παο 0-1. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Χασιώτης γιατί πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή Σίλερ...

Και στο 68 αποβληθηκε ο Παναγιωτιδης του Παναθηναικου αλλα σαν ψευτες που ειστε, δεν το γραφετε..


1964-65, Μπουγάτσα – Παο 0-0. Στο 9' ο Γιαννέλος έχασε πέναλτι, που απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο στη γωνία του ο Οικονομόπουλος.

Το πεναλτυ ουτε μεθυσμενος διαιτητης με 26 μαλαματινες δεν το εδινε. Φαση μαλλον οφσαιτ, με τους 2 παιχτες να πεφτουν κατω μαζι. Μονο γαυροι και μπουγατσες παιρνουν τετοια πεναλτυ..Τα αδερφακια.



1965-66, Μπουγάτσα – Παο 1-3. Μείωσε ο Θεοφανίδης σε 1-2 στο 63'. Οι παίκτες μας, θεωρώντας ότι το τρίτο γκολ ήταν οφσάιντ, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον αυστριακό διαιτητή Όφλεν – τόσο έντονα που ο ίδιος πέφτει στο χορτάρι... Με σκισμένη φανέλα, και με ισχυρή συνοδεία Χωροφυλακής, ο Όφλεν αποσύρεται στα αποδυτήρια απειλώντας να διακόψει το παιχνίδι. Στο γήπεδο αρχίζει ξήλωμα των διαφημιστικών πινακίδων, και ακούγονται απειλές για το τι θα συμβεί αν ο διαιτητής πραγματοποιήσει την απειλή του. Μετά από μισή ώρα παραμονής στα αποδυτήρια, ο Όφλεν συνέχισε και ολοκλήρωσε το ματς...

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ στο τριτο γκολ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ, αλλα οι μπουγατσες εχουν δικους τους νομους εκει πανω..Ο διαιτητης τρωει αγριο ξυλο, διακοπτει τον αγωνα και ο Παναθηναικος τον παρακαλει να συνεχισει. Φετος στην Λεωφορο ο γελοιος θεατρινος πως αισθανεται?


1966-67, Μπουγάτσα – Παο 0-0

Οταν δεν γραφετε ΤΠΤ για καποιον αγωνα ειναι δεδομενο ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..Ολοι το ξερουμε το πως λειτουργειτε καθς ειστε ιδιοι με τα αδερφακια σας της τρουμπας. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ..Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ Τ(Ρ)ΟΥΜΠΑΣ..Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΓΚΟΛ, ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και τρομοκρατια με συνθηματα μπαογκτζιδικης μαγκιας..

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΡΙΑ (3) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ!!!! ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ?


                      



1967-68, Μπουγάτσα – Παο 2-1. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο σέντερ φορ μας Χαραλαμπίδης που πέτυχε δύο απίστευτα γκολ. Στο πρώτο, στο 20', έπιασε ένα κεραυνό που κόντραρε στο σώμα του Πιτυχούτη και στην επιστροφή της μπάλας, ο ίδιος παίκτης σούταρε με την ίδια δύναμη για να τη στείλει στα δίχτυα. Στο δεύτερο, στο 31', πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε δύο αντιπάλους και λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή σούταρε για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. «Η τροχιά της σφαίρας υπήρξε αθέατος !», έγραψαν οι εφημερίδες της επόμενης ημέρας...

Απο ενα πεναλτυ δεν δινεται στην καθε ομαδα.


1968-69, Μπουγάτσα – Παο 1-2, με σκόρερ μας τον Θεοφανίδη που στο 27' ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι.

1969-70, Μπουγάτσα – Παο 0-1

1970-71, Μπουγάτσα – Παο 3-2, με μεγάλη ανατροπή από 0-2. Σκόρερς μας οι Ασλανίδης (66') και Σταυρίδης (71', 77'). Δοκάρι ο είχε Πουλασιχίδης στο 22'.

Ακυρωνεται γκολ στο 74 του Ελευθερακη απο 30 μετρα γιατι ετσι, αφου...με το σκορ στο 2-2, που ισως να εδινε τη νικη στο τριφυλλι. Κατα τα αλλα... «μεγαλη» ανατροπή...



1971-72, Μπουγάτσα – Παο 1-0, με γκολ στο 39' του Αποστολίδη (φωτό κάτω).

Αυτη τη σεζον μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον τελικο κυπελλου οπου παρολο που κερδισατε 2-1 κλαιγετσε για ενα ακυρωμενο γκολ του ματζουρακη, ΕΝΩ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καθως ο παιχτης του παοκ συνεχιζει να εχει την μπαλα , απλα παει πλαγια στην περιοχη χωρις να αποτελει κινδυνο. 


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΣΤΟ 54 και ισως νοιωθωντας τυψεις, ακυρωνει και το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του αποστολιδη στο 79.


ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ.ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


1972-73, Μπουγάτσα – Παο 1-0, με γκολ του Κούδα στο 38'. Στο 80΄ακυρώθηκε κακώς γκολ του Σαράφη.

Ναι ακυρωθηκε, αλλα στο 88 ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ..

1973-74, Μπουγάτσα – Παο 1-1. Ισοφάρισε στο 53' ο Ασλανίδης. Ο διαιτητής Αρμόδωρος αγνόησε πέναλτι επί του Παρίδη στο πρώτο ημίχρονο ενώ το γκολ του Παναθηναϊκού σημειώθηκε με πέναλτι που καταλογίστηκε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου σε ένα απλό τζαρτζάρισμα μεταξύ Φουντουκίδη και Βερόν...

Το βιαιο μαρμακρισμα, εγινε για τις μπουγατσες «απλο τζαρτζαρισμα». Ρε κοψτε την πολυ μαλαματινα εκει πανω, βλαπτει λεμε..



1974-75, Μπουγάτσα – Παο 2-0, με γκολ στο 28' από τον Αποστολίδη με φάουλ, και στο 42' με μια από τις γνωστές κεφαλιές του Σαράφη (φωτό κάτω). Δοκάρι είχε ο Κούδας στο 41'.

Απο καθαρη τυχη γλυτωνουν την ηττα οι μπουγατσες καθως ημασταν η καλυτερη ομαδα που περασε απο κει, ειχαμε και δοκαρι (στο 0-0) ενω το 1-0 γινεται με «περιεργη»εκτελεση φαουλ.


1975-76, Μπουγάτσα – Παο 3-1. Εντυπωσιακό ξεκίνημα στη νέα σεζόν με άνετη νίκη και σκόρερς τους Γκουερίνο (37', 56'), και Σαράφη στο 84'. Η νίκη και η ευκολία με την οποία ήρθε ήταν ένα μήνυμα ότι είχε πια σημάνει η ώρα του Μπουγάτσα να στεφθεί πρωταθλητής – κάτι που πραγματοποιήθηκε περίπου οκτώ μήνες μετά...

1976-77, Μπουγάτσα – Παο 0-0. Υπολογίζεται ότι περίπου 50.000 άνθρωποι στοιβάχθηκαν εκείνη τη μέρα στην Τούμπα, παρά τον αφόρητο καύσωνα, καθώς ο Μπουγάτσα βρίσκεται κοντά τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και σε αυτή του Κυπέλλου (είχαν κοπεί ακριβώς 45.000 εισιτήρια !). Αρκετές συλλήψεις έγιναν εκτός γηπέδου για μαύρη αγορά εισιτηρίων σε τιμές πολλαπλάσιες από την πραγματική τους αξία. Στον αγώνα, η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, κι έτσι δεν μπόρεσε να προσπεράσει στη βαθμολογία τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό... λίγες μέρες αργότερα χάθηκε και το Κύπελλο από τον ίδιο αντίπαλο, σ΄έναν τελικό όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η διαιτησία και, μάλιστα, οι παίκτες της Μπουγάτσας με πρωτοβουλία του αείμνηστου Παντελάκη είχαν αρνηθεί να παραλάβουν τα μετάλλια των φιναλίστ...

Οτι να ναι για αλλη μια φορα.. Στο πρωταθλημα τρωμε 3 κιτρινες και αφηνουν και φασεις υπερ της μπουγατσας μπας και..αλλα ειναι απλα ανικανοι..Στον δε τελικο του κυπελλου που εχουμε αναλυσει εδω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..



1977-78, Μπουγάτσα – Παο 3-1, με σκόρερς τους Σαράφη (29', 63'), και Κούδα στο 46'. Δοκάρι είχε ο Γκουερίνο στο 77'.

1978-79, Μπουγάτσα – Παο 3-0, με σκόρερς στο 42' και στο 52' τον Κερμανίδη, και στο 71' τον Ορφανό.

MΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ??? ΤΟ 1-0 ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ..ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΔΛΔ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΤΕ.


1979-80, Μπουγάτσα – Παο 0-2, με κορυφαίο παίκτη των φιλοξενουμένων τον διαιτητή Λίτσα - τα είπαμε παραπάνω...

Τι να πρωτογραψει καποιος..Όλη αλήθεια αυτού του αγώνα βρίσκεται εδώ. Τόσα ψέματα μαζεμένα μόνο γαύροι τα γράφουν.

             


1980-81, Μπουγάτσα – Παο 4-2. Το ματς διεξήχθη στο Χαριλάου καθώς στην Τούμπα γίνονταν έργα (ξαναχτιζόταν η θύρα 8 και επισκευαζόταν η 4). Μεγάλη νίκη με σκόρερς τους Κούδα (15', 61'), Βασιλάκο (25') και Αλεξανδρίδη (77'). Στη φωτό κάτω το εκπληκτικό δεύτερο γκολ από τον Βασίλη Βασιλάκο.

1981-82, Μπουγάτσα – Παο 2-0, με γκολ στο 58' του Κώστα Ιωσηφίδη, και στο 80' από τον Κωστίκο.

Στο 70 ακυρωνεται γκολ του Γαλακου, ως επιθετικο φαουλ!!

1982-83, Μπουγάτσα – Παο 2-0, με τέρματα στο 48' από τον Δαμανάκη (φωτό κάτω), και στο 55' με τον Τρίμχολντ. Δοκάρι είχε ο Δαμανάκης στο 26'.

1983-84, Μπουγάτσα – Παο 1-0, με αυτογκόλ στο 13' του Άνθιμου Καψή, που διακρίνεται στη φωτό να διεκδικεί κεφαλιά από τους Σκαρτάδο και Αποστόλου.

To 1-0 με γκολ-καραμπολα (σε κεφαλια) στον Ανθιμο, ενω στο 23 σε κεφαλια του Χαραλαμπιδη η μπαλα βρισκει οριζοντιο δοκαρι και γραμμη με τον διαιτητη να δινει τεχνικη ποινη!!! σε βαρος του Παναθηναικου. Η επομενη ευκαιρια του μπαογκ πλην του γκολ, ειναι απο επιθετικο φαουλ στον Κυραστα που ο εμετικος θεοφιλοπουλος (γνωστος γαυρος της ερτ τοτε, με τον Παναθηναικο να διαμαρτυρεται πολλες φορες σε περιγραφες του) στο αρθρο, απλα το αναφερει σαν να μην τρεχει τπτ.



Φυσικα δεν θα καταλογιζαμε ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ στην κεφαλια του Χαραλαμπιδη (που δεν μετρησε) αν δεν ειχαμε την φαση στο 92 οπου ο διαιτητης ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ (με τον Λαφτση σεντερ φορ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ!!! (η μπαλα κατευθυνοταν εκει που ηταν οι Καψης και Λαφτσης)


1984-85, Μπουγάτσα – Παο 1-1. Πανηγυρική ατμόσφαιρα για τη στέψη του Πρωταθλητή Μπουγάτσας σε μια κατάμεστη Τούμπα (35.914 εισιτήρια) και με αφόρητο καύσωνα.
Ο φιλοξενούμενος καίγεται για το βαθμό της ισοπαλίας για να βγει στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο και αποκτά προβάδισμα με γκολ του Σαραβάκου στο 78'. Τρία λεπτά μετά η Τούμπα παίρνει φωτιά με την ισοφάριση του Μπουγάτσα με τον Σκαρτάδο και ακολουθεί η πανηγυρική απονομή του τίτλου.

1985-86, Μπουγάτσα – Παο 0-1. Με τη λήξη είχαμε έντονες αποδοκιμασίες κατά παικτών αλλά και του προπονητή Σκότσικ...

Όταν ΔΕΝ γράφουν κάτι οι μπουγάτσες, σημαινει οτι μας έχουν σφάξει στην τ(ρ)ούμπα. Πέναλτυ καθαρό στον Μητσάρα το καταπίνει ο Βασσάρας, ενώ χαρίζει κίτρινες και οι εποπτες σιγοντάρουν διακριτικά..


1986-87, Μπουγάτσα – Παο 2-3, με σκόρερς τους Σκαρτάδο (12') και Βασιλάκο στο 63'. Η πρώτη μας εντός έδρας ήττα στη σεζόν, είχε πρωταγωνιστή έναν παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αναδείχθηκε στην Τούμπα: τον Χρήστο Δημόπουλο. Ο Δημόπουλος στο ματς αυτό σημείωσε χατ τρικ, αλλά και προκάλεσε αλγεινή εντύπωση με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του. Έτσι, ενώ στο 60΄χειροκροτήθηκε ο αντικατασταθείς Ζάετς, οκτώ λεπτά αργότερα, ο Δημόπουλος φεύγοντας από το γήπεδο, δεν μπόρεσε να πάει σώος στον πάγκο της ομάδας του και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια συνεχίζοντας να προκαλεί και στέλνοντας φιλιά στις εξέδρες... Μετά το τέλος του αγώνα, προέβη σε δηλώσεις: «Ας με βρίζουν, εγώ αγαπώ τον κόσμο της Μπουγάτσας που είναι ο πρώτος στην Ελλάδα»...

Πρώτα τον έβριζαν εν χορώ όσο έπαιζε, ενώ τον τραυμάτισαν κιόλας..Η γνωστή φιλοξενία που συναντάμε σε τούμπα και τρούμπα άλλωστε.


1987-88, Μπουγάτσα – Παο 4-1. Η μια από τις δύο μεγαλύτερες νίκες μας με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με τον Ζάετς στο 8' και ακολούθησε μια εύκολη νίκη με τέρματα των Μπορμπόκη (9'), Αλεξανδρίδη (13') και Σκαρτάδου (36', 74' ).

Τετοιες 4αρες να λειπουν μπουγατσες..Στο 3 ο Λαγωνιδης κλωτσαει απο πισω τον Ζαετς φυσικα χωρις καρτα, στο 17 ο Καραγεωργιου κλαδευει τον Μητσαρα χωρις κιτρινη, στο 35 το 3-0 γινεται απο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ, στο 36 δεν δινεται πεναλτυ στον Παναθηναικο.


1988-89, Μπουγάτσα – Παο 1-0, με γκολ από πέναλτι του Σκαρτάδου στο 59'. Με τη νίκη του αυτή, η Μπουγάτσα έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και φάνταζε προσωρινά ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο εκείνης της περιόδου.

Πεναλτυ κλασικο που παιρνει η μπουγατσα και ο γαυρος..Ανυπαρκτο η ακουσιο (κολλημενο το χερι) , οπως εδω. Ευκαιριες της μπουγατσας απο ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ενω διαμαρτυρεται για μια φαση το τριφυλλι που ισως η μπαλα να περασε την γραμμη. Στο ενδιαμεσο ο Μητσαρας γνωριζει για 5 λεπτα την γνωστη φιλοξενια των μπουγατσομαχων..





1989-90, Μπουγάτσα – Παο 2-1. Ακόμη μια ανατροπή από 0-1, με γκολ στο 22' του Μαγκντί, και στο 65' του Παλάσκα.

To 1-1 γίνεται με..κόντρα από απόκρουση, ενώ ο Βαζεχα χανει 2 ανεπανάληπτα τετ α τετ. Δεχόμαστε 5 κίτρινες και 1 κόκκινη, ώστε να πάμε αποδεκατισμένοι σε 3 μέρες να παίξουμε με τον Πιερικό στην Κατερινη για το Κύπελλο.


1990-91, Μπουγάτσα – Παο 1-1. Η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν το φινάλε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ιμπραήμ Χασάν.

Πέναλτυ στον Σαραβάκο (στο 0-0) στο β ημίχρονο δεν δίνεται.


1991-92, Μπουγάτσα – Παο 1-0, με σκόρερ στο 21' τον Χρήστο Χιονά.

Καλύτερος ο Παναθηναικός με ευκαιρίες ενώ αν έβλεπε την δεύτρη κίτρινη ο Λεοντιάδης στο 24 (είχε ήδη την πρώτη απο το 8) η μπουγάτσα θα έπαιζε με 10.



1992-93, Μπουγάτσα – Παο 1-1. Ισοφαρίσαμε με τον Αλεξίου στο 66'.

1993-94, Μπουγάτσα – Παο 3-1. Εύκολη νίκη με τέρματα από τον Μάκη Χάβο στο 9', και τον Τσέχο Λούχοβι (17', 82'), παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν από το 29' με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Τζώννυ Αναστασιάδης με δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό από τον περιβόητο διαιτητή Χαρλαβάνη...)

1994-95, Μπουγάτσα – Παο 2-0. Άνετη επικράτηση με σκόρερς τους Λαγωνίδη (7') και Αλεξίου (44'), αν και με σοβαρές απουσίες (Μπότσιεκ, Φαν Ρόι) και πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού μετά από 23 αγώνες Πρωταθλήματος...

Ενα πεναλτυ στον Βαζεχα στο 1-0, γαργαρα απο τον διαιτητη..


1995-96, Μπουγάτσα – Παο 0-1

1996-97, Μπουγάτσα – Παο 1-0. Συναρπαστικό ματς και δραματική νίκη με ένα από τα γνωστά φάουλ - γκολ του Φραντζέσκου τρία λεπτά πριν το φινάλε...

Συναρπαστικο γιατι ειχαμε 2 κλασικες ευκαιριες με την μπουγατσα στο 0-0 να διωχνει την μπαλα σχεδν στην γραμμη σε αδεια εστια!!


1997-98, Μπουγάτσα – Παο 2-1. Άλλη μια νίκη στην εκπνοή. Προηγηθήκαμε στο 12' με τον Νάγκμπε, αλλά την νίκη μας έδωσε στο 87' ο Πάολο Κομίνχες.

Φυσικα στο 1-0 γινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ επιθετικο φαουλ του Βρυζα στον Βαντσικ ΜΕΣΑ στην μικρη περιοχη με αποτελεσμα να μεινει κατω ο Πολωνος και μεχρι να σηκωθει ο Ναγκμπε να γραψει το 1-0. Το δε γκολ του Λαγωνικακη στο 1-1, ασυλληπτο! Κορυφαιος του αγωνα ο Μιχοπουλος της μπουγατσας που επιασε τα απιαστα σε τετ α τετ των Βαζεχα,Κωνσταντινιδη, Γεωργιαδη.


Στο ημιχρονο τους καναμε πλακα..


1998-99, Μπουγάτσα – Παο 2-0. Προηγηθήκαμε στο 18' με τον Κατσιαμπή, και στο 79' ο Φραντζέσκος παρέδωσε ακόμη ένα μάθημα εκτέλεσης φάουλ...

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή λίγο πριν το φινάλε του τερματοφύλακα Αργυρίου. Καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Αχιλλέας Ζαφειρίου, που πρόλαβε μάλιστα να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σε ισάριθμα μακρινά σουτ των αντιπάλων...

Μιση αληθεια, χειροτερη απο ψεμα...Ο Αργυριου αποβληθηκε γιατι εκοψε το 2-1 απο τον Βαζεχα καθως απεκρουσε με τα χερια σουτ του Κριστοφ εξω απο την περιοχη του. Το φαουλ που κερδισαμε σε αυτη την φαση εκτελεστηκε με τις μπουγατσες να ειναι 3-4 μετρα διπλα στην μπαλα και τον κορακα ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..Φυσικα αποβληθηκε και δικος μας παιχτης (Γκουμας στο τελος του αγωνα επειδη ακουμπησε αντιπαλο εξω απο την περιοχη σε μια ακινδυνη φαση!




1999-2000, Μπουγάτσα – Παο 1-3. Σκόρερ μας στο 74' ο Μπράτιτς.

ΒΙΑΣΜΟΣ..ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ..3 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 0-5 ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ..ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ!!


2000-01, Μπουγάτσα – Παο 2-2. Προηγηθήκαμε 2-0 με γκολ των Ναλιτζή και Καραδήμου αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ..ΠΟΙΟΣ ΛΙΤΣΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΝΙΚΟΥ ΡΕ..ΝΙΚΟΥ..ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ..ΜΟΥΓΚΑ Ε?

Φαουλ στον Λυμπε 1 μετρο εξω απο την περιοχη γαργαρα απο τον Νικου (μην ανοιξουμε και το σκορ)



Το πρωτο γκολ απο θεση οφσαιτ καθως ο επιθετικος στο κεντρο της επριοχης κινειται προς την μπαλα και επιρεαζει την φαση.


Πεναλτυ στον Ολιβαρεζ (καθως ο καραδημος δεν διωχνει την μπαλα), δεν δινεται..



ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟΥ ΒΟΚΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΕ..(θα γινοταν το 2-2)
.



ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ ΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ...

Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ 89 Ο ΒΑΖΕΧΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΕΝΩ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ..


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ 38 ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 3!!! Αμεσως πριν η μπουγατσα εκτελεσε κορνερ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ..ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ..



2001-02, Μπουγάτσα – Παο 2-2. Ματς με πανομοιότυπη εξέλιξη με το προηγούμενο. Και πάλι πήραμε προβάδισμα με 2-0 χάρη σε τέρματα των Σπάσιτς και Φρούσου στις αρχές της επανάληψης, αλλά δε μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη.

ΟΦΣΑΙΤ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, οταν ο κυπριος ανακοπτεται ενω εβγαινε τετ α τετ με το γκολ στο δευτερο ημιχρονο..
 

Αξιοσημείωτη η στάση του διαιτητή Παπίλια, ο οποίος αφού απάντησε στις εναντίον του ύβρεις των εκδρομέων οπαδών των φιλοξενουμένων με μια άσεμνη χειρονομία, μάζεψε στο τέλος του ματς τους επόπτες στο κέντρο του γηπέδου και μαζί μας αποχαιρέτησαν με κάτι μεταξύ «hola», υπόκλισης τενόρων και ποντιακού χορού...

Φυσικα ρε μπουγατσες, αφου πετυχε στην αποστολη του!!!

2002-03, Μπουγάτσα – Παο 4-1. Πρώτη αγωνιστική και εντυπωσιακή επικράτηση με δύο γκολ του Γ.Χ. Γεωργιάδη, ένα του Σπάσιτς κι ένα αυτογκόλ του Χένρικσεν. Μετά την οριστικοποίηση του σκορ, η ομάδα επέδειξε φίλαθλο πνεύμα, μην επιδιώκοντας τη διεύρυνση του σκορ ενώ ήταν προφανές ότι μπορούσε να το πράξει... Το ματς αυτό ήταν η αρχή του τέλους της θητείας του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του Παναθηναϊκού...

ΨΕΥΤΕΣ..ΧΕΣΜΕΝΟΙ μπηκατε απο την αρχη αλλα με τον κορακα στο πλευρο γυρισατε εναν χαμενο αγωνα..Το 2-0 με ανυπαρκτο πεναλτυ του Σαινιο, ενω δεν υπαρχει ουτε καν επαφη!!!, φωτοβολιδες να σκανε στον αγωνιστικο χωρο ενω παιζοταν ο αγωνας!!!, ΕΝΩ ΑΠΟ ΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 45 Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (μην γινει καμμια στραβη και μειωσουμε σε 3-2 απο ημιχρονο!!)





2003-04, Μπουγάτσα – Παο 1-2. Προηγηθήκαμε με τον Χάγκαν.

ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΜΙΛΙΣ ΣΤΟ 93...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΑΝ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΠΑΛΑ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΑΝΟΛΑΚΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ 93. 

Οσο και να τα εριξαν στην ηττα στον Βοκολο γαυροι και μπαοκια, ο Λεωνιδας εκανε οτι μπορουσε στα 2 γκολ του Παναθηναικου..Τραβηγμα χεριου πονηρο, οσο χρειαζεται για να χασει ισορροπια ο Παπαδοπουλος και τακλιν στον Μανολακη την ωρα του σουτ..Πολυ καλυτερα απο τον Κατσιαμπη ενα χρονο μετα οπου με την φανελα του ηακλη κοιταγε ορθιος τον ριβαλντο να κανει το 0-1 και να δινει το πρωταθλημα στην τρουμπα.



2004-05, Μπουγάτσα – Παο 1-1. Ισοφαρίσαμε με τον Σαλπιγγίδη.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ καθως ο Παπαδοπουυλος στο 23 κανει το 0-1 και με νικη η κουπα κατηφοριζει για Λεωφορο..Οι μπουγατσες παλευουν για την ισοπαλια που δινει το πρωταθλημα στα αδερφακια τους και το καταφερνουν..Απιστευτες χαμενες ευκαιριες απο το τριφυλι με αποκορυφωμα το δοκαρι του Παπ και στο 90 του Γκουμα που γλυτωσε απο εμφραγματα τρουμπα και τουμπα.

2005-06, Μπουγάτσα – Παο 0-1

Ουτε ενα σχολιο ρε μπουγατσες? Παιχνιδι για 0-3 που απο τυχη εληξε 0-1. Δυο πεναλταρες στον Γκεκα γαργαρα φυσικα..Την φανελα την ξεχειλωσατε 2 νουμερα τουλαχιστον..



2006-07, Μπουγάτσα – Παο 2-1, μεγάλη νίκη με σκόρερς τους Γεωργιάδη και Μπαλάφα.

Οχι μια, οχι δυο, οχι 3, αλλα 4 φορες διακοπηκε ο αγωνας καθως οι μπουγατσομαχοι πεταγαν απο μπουκαλια μεχρι παπουτσια στους παιχτες του τριφυλλιου, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ (νομος της τουμπας). Ο ΝΙΝΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΙΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ . ΟΥΤΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.





2007-08, Μπουγάτσα – Παο 0-1

Με πανω απο 20 τελικες (οι μισες κλασικες ευκαιριες) και μονοτερμα μεχρι το 30 με δοκαρι Ιβανσιτς, καναμε αλλον εναν περιπατο απο το εξοχικο της τουμπας. Στο 2ο λεπτο ξαπλωνουν τον Ιβανσιτς που ηταν ο κορυφαιος αλλα φυσικα χωρις φαουλ ενω ο ιδιος παιχτης δεχτηκε βροχη απο μπουκαλια οταν εκανε το λαθος να εκτελεσει κορνερ..ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ? ΑΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ? Μα ειναι τρουμπα εκει, οχι Λεωφορος. Το γκολ τους το καρφωσε ο Σαλπιγγιδης!!




2008-09, Μπουγάτσα – Παο 0-0

Τι να σχολιασουν οι μπουγατσες εδω..Παλι μονοτερμα ΚΑΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΚΑΚΟΣ.. Στην αρχη τραβανε τον Ιβανσιτς, αλλα το επικο πεναλτυ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΑΤΑ 2-3 ΝΟΥΜΕΡΑ!!!



Οι μπουγατσες φωναξαν για πεναλτυ ΣΕ ΒΟΥΤΙΑ ΑΛΑ ΙΒΙΤΣ του Μουσλιμοβιτς, αλλα πλεον ξερουν οτι ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!!! Ο Σπυροπουλος διωχνει καθαρα την μπαλα και ο Μουσλιμοβιτς στα καλα καθουμενα κανει μια βουτια αλα Ιβιτς μπας και παρει το σφυριγμα!!



2008-09 (play off), Μπουγάτσα – Παο 0-1. Το ματς με την αξέχαστη διαιτησία του Κάκου και την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία που έκρινε την αναμέτρηση...

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ (1) ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ 2 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ (Ρουκαβινα) ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ!!!


Στο 43 Ο ΜΑΓΚΑΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΣΙΜΑΟ (που του κανει φαουλ στην αρχη)  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΝΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ..ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ «ΑΞΕΧΑΣΤΗ»..ΠΩΣ να σας πιστεψει μετα καποιος ρε ψευτες???


ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΚΟΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ, ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ 1 ΜΕΤΡΟ ΟΦΣΑΙΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ!!


2009-10, Μπουγάτσα – Παο 2-1. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι είδαμε εκείνον το Φλεβάρη. Η Μπουγάτσα μετά από πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου και υποδέχεται τον συνδιεκδικητή Παναθηναϊκό. Οι εικόνες της Τούμπας από εκείνη τη μέρα είναι πραγματικά ανατριχιαστικές και το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει μόλις επιστρέψει από την πατρίδα του, έχοντας αποχαιρετήσει για τελευταία φορά την πολυαγαπημένη του μητέρα λίγες ώρες πριν... Ο μεγάλος άσος ανοίγει το σκορ με ένα απίστευτο φάουλ από τα πλάγια, και παρά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού, τίποτε δεν είναι ικανό να σταματήσει τον Μπουγάτσα εκείνη τη μέρα.
Ο Ζλάταν με εξαιρετικό κοντρόλ και ψύχραιμο πλασέ δίνει τη νίκη και συντηρεί τις ελπίδες μας για την κατάκτηση ενός τίτλου που σίγουρα αξίζαμε . Δε λογαριάσαμε όμως το Σπάθα, αυτό τον άξιο συνεχιστή του Λίτσα και των άλλων σφαγέων της Μπουγάτσας στη μακρόχρονη διαδρομή του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου...(γελαει ο κοσμος με τις βλακειες αυτες που γραφετε..Ρε τα πιστευετε αυτα σοβαρα?)
Ας είναι κύριε Σπάθα... εκείνη η νύχτα, εκείνη η συγκίνηση και η περηφάνια για τον Μπουγάτσα μας, αυτό το ένα ματς που τόσο πολύ τρόμαξε τα αφεντικά σας, ισοδυναμεί με δέκα πρωταθλήματα των αγαπημένων σας βρυκολάκων...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΜΠΑ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ..
Στο 25 εχουμε δοκαρι σε εκτελεση φαουλ του Καρα, ενω στο 61 ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ (ως συνηθως) προηγηθηκε η μπουγατσα 1-0.  Ο Σισσε ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΛΑ ΙΒΙΤΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΟΥΛ!!!



Στο 64 ο Τζιμπριλαρος ισοφαρισε, αργοτερα ΚΟΠΗΚΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ..



2010-11, Μπουγάτσα – Παο 0-1. Τζάμπα ήττα για τον Δικέφαλο, που ήταν πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι -στην κατάμεστη Τούμπα- με γκολ του Νίνη στο 10', πήραν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν τους άξιζε ούτε η ισοπαλία...

ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΤΑΝ..ΟΦΣΑΙΤ..και ενα δοκαρι του Βιειρινια (36). 


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 43 ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΥΤΕ με 10 επι 50λεπτα δεν μπορουσατε να μας κερδισετε!!! Τοτε φυσικα κανατε και τις ευκαιριες..


2010-11 (play off), Μπουγάτσα – Παο 2-1. Στη δεύτερη επίσκεψή του στην Τούμπα για τη  σεζόν 2010-11, ο Παο υπέκυψε αυτή τη φορά στην ανωτερότητα της Μπουγάτσας και γνώρισε την ήττα με 2-1. Σκόρερ του Δικεφάλου οι Αθανασιάδης στο 57΄και Ελ Ζαρ στο 74'. Για την αθηναϊκή ομάδα μείωσε ο Σισέ στο 79'

ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??


2011-12, Μπουγάτσα – Παο 1-3. Μια πολύ κακή Μπουγάτσα, γνώρισε ήττα ντροπής στην Τούμπα από τον βάζελο με 1-3, παρουσιάζοντας ένα αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε να το δούμε από τη χρονιά των "σαρδελών"...Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Κλέιτον με φάουλ, κόντρα στη ροή του ματς και ουσιαστικά στην πρώτη απειλή μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά   ο ΠAΟΚ κατέρρευσε και με την έναρξη της επανάληψης, αντί να αντιδράσει, δέχτηκε στο 56' δεύτερο γκολ από τον Κουίνσι μετά από παιδικό  λάθος του Σνάουτσνερ που πούλησε την μπάλα... Η απογοήτευση ολοκληρώθηκε στο 68' με τον Λέτο να γράφει το 0-3 εκτελώντας φάουλ και περνώντας την μπάλα μέσα από το τείχος!

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Μπουγάτσα προσπάθησε για το γκολ της τιμής, κάτι που πέτυχε στο 83' με πέναλτι του Βιεϊρίνια, ένα πέναλτι αστείο που έδωσε ο Κουκουλάκης όταν τα πάντα είχαν κριθεί...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΥΦΑ ΣΤΟ 83..ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ (ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ) ΟΠΩΣ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ..ΩΠ..ΤΟ ΕΒΑΛΕ..ΑΛΗΘΕΙΑ?? 


2011-12 (play offs) Μπουγάτσα - Παο 1-0. Με σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγίπιδη η Μπουγάτσα νίκησε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό με 1-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play off και βρέθηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ? ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ..2 κομμενα οφσαιτ οριακα μεν, αλλα ο Κλειτον ηταν στην ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ και 2 ΠΕΝΑΛΤΥ που ανετα δινονταν, προκαλεσαν την ηττα με 1-0.





2012-13 Μπουγάτσα Παο 2-0.  Για την 26η αγωνιστική της Super League, ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε εύκολα 2-0 στην Τούμπα τον αξιολύπητο  Παναθηναϊκό, χάρη σε γκολ των Καμαρά και Βούκιτς...

ΔΙΠΛΟ ΟΦΣΑΙΤ το δευτερο γκολ, αλλα σας το χαριζουμε..Ο παοχτης που πιανει την κεφαλια ειναι μισο μετρο μπροστα, απεκρουει ο καρνεζης ενω μετα το σουτ του Βουκιτς, υπαρχει παιχτης 2 μετρα ΟΦΣΑΙΤ που κανει προβολη για να σκοραρει!!!



2013-14  Μπουγάτσα - Παο 2-1. Για την 7η αγωνιστική της Super League, η Μπουγάτσα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ... Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 25.000 θεατές που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με κεφαλιά του Μπεργκ, ο Στοχ ισοφάρισε στο 26' με πέναλτι και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1 με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λίνο, στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 78' ο Θάνος έδωσε με ευκολία πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε χέρι του Κίτσιου. Το εκτέλεσε ο Μπεργκ άουτ...

ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΑΛΠΙ..Ο Ρισβανης ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΧΙΚΑ, ο Σαλπι μολις παταει, απλα βουταει..Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΟΥΤΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.


2013-14  (play offs) Μπουγάτσα - Παο 1-0. Η Μπουγάτσα κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την 6η -και τελευταία- αγωνιστική των play offs της Super League, χάρη σε γκολ του Βούκιτς  ... O Δικέφαλος με τη νίκη του αυτή τερμάτισε 2ος στην ειδική βαθμολογία, αν όμως δεν του αφαιρούνταν οι τρεις βαθμοί θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.



ΣΤΟ 93 ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, Ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΝΔΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ (την στιγμη που κανει «φραγμα») ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΣΒΑΝΗ ΟΡΙΑΚΑ..Ουτε καν φαουλ δεν δοθηκε μην τυχον και ισοφαρισουμε στο 93!!!


2014-15 Μπουγάτσα - Παο 1-2. Για την 10η αγωνιστική της Super League, η Μπουγάτσα έχασε στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό με 2-1, δεχόμενος δύο γκολ από αντεπιθέσεις... Στο 51ο λεπτό ο Παο σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του άνοιξε το σκορ με τον Ατζαγκούν, που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της αμυνάς μας. Στο 63ο λεπτό η Μπουγάτσα κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ιδανικά ο Φακούντο Περέιρα και ισοφάρισε αφήνοντας τον Στιλ, άγαλμα... Και ενώ το momentum του αγώνα έλεγε Μπουγάτσα, ήρθε στο 78ο λεπτό ο Παο και πάλι στην αντεπίθεση και πάλι κάνει το 1-2 με τον Καρέλη...

ΝΑΙ Ε? ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΟΒΑΝ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ..ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΔΛΔ? ΤΠΤ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ? ΟΦΣΑΙΤ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ..ΩΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ??? ΛΙΓΟ?? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ..



2014-15 (play offs) Μπουγάτσα - Παο 0-1. Για την 3η αγωνιστική των play offs, o Δικέφαλος έχασε στην Τούμπα από τον βάζελο με 0-1 και απομακρύνθηκε στο κυνήγι της πρώτης θέσης στη μίνι διοργάνωση... Η λογική του ΓΧ ταίριαζε απόλυτα σε λογική προπονητή μικρής ομάδας, που παίζει για τη σωτηρία της, είδαμε μια Μπουγάτσα χωρίς ενέργεια, χωρίς τακτική (την δούλεψε ιδιαίτερα έλεγε σε δηλώσεις) και με παίκτες που έπαιζαν χωρίς ψυχολογία...Έτσι στο 43΄ήρθε το αναμενόμενο! Ο Ταβλαρίδης με κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ και έγραψε το 0-1...

ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ 3 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (και 1 στο δευτερο).. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΕΔΩ..


2015-16 Μπουγάτσα - Παο 3-1. Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος πάτησε στην Τούμπα τον βάζελο, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο! Στο 26ο λεπτό ο Αρετόπουλος έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ροντρίγκες, το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπερμπάτοφ και άνοιξε το σκορ. Στο 31ο λεπτό, ο Ροντρίγκες τρύπωσε στην άμυνα του βάζελου και εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Στιλ με πλασέ διπλασίασε τα γκολ του Δικεφάλου. Ο Παο τα είχε χαμένα, οι παίκτες του δεν κατάλαβαν τι τους είχε χτυπήσει και στο 42' η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι για να πανηγυρίσει το γκολ του Βίτορ με κεφαλιά (3-0). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 73ο λεπτό, όταν δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καρέλης και έγραψε το 3-1.

ΧΑΧΑΧΑ..Γελαει ο κοσμος παλι...ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 1-0 ΕΓΙΝΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΛΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ Ε?


ΟΦΣΑΙΤ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ.


ΤΟ ΔΕ 2-0 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ.


2015-16 Μπουγάτσα - Παο (play offs) 1-1. Για την 6η αγωνιστική των play offs η Μπουγάτσα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην Τούμπα με τον βάζελο, σε παιχνίδι και πήρε την πρωτιά στη μίνι αυτή διοργάνωση! Στο 18ο λεπτό, η Τούμπα πήρε φωτιά όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες με εκπληκτικό σουτ στο "Γ" ξέσκισε τον Στιλ και άνοιξε το σκορ. Στο 26ο λεπτό, ο Παο στην πρώτη τελική του ισοφάρισε όταν σουτ του Λουντ, βρήκε στο πόδι του Βίτορ και ξεγέλασε τον Γλύκο. Στο 86ο λεπτό χρειάστηκε η φοβερή απόκρουση του Γλύκου σε σουτ του Πέτριτς σε κόρνερ για να μείνει ως το τέλος το χρυσό 1-1!

Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΗΚΕ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ 1 ΜΕΤΡΟ..


2016-17, Μπουγάτσα - Παο 3-0.  Για την 28η αγωνιστική της Super League, η Μπουγάτσα διέλυσε στην Τούμπα τον βάζελο με 3-0. Στο 19ο λεπτό, ο Ενρίκε με έξυπνο πλασέ άνοιξε λογαριασμό, στο 27ο λεπτό, ήταν η σειρά του Λέοβατς να σκοράρει από κοντά και οκτώ λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 από τον Σάκχοφ!

Με τα δευτερα κατεβηκαμε και αδιαφοροι..

2016-17, Μπουγάτσα - Παο 2-3.  Για την 6η αγωνιστική των play offs, η Μπουγάτσα διαλύθηκε απο ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..Στο 27 ο Κλωναριδης ξεσκισε τον Μπρκιτς, ενω ο Λουντ εκανε 20.000 μπουγατσες να παγωσουν στο 79.   Σαν να μην εφτανε αυτο, ο παροπλισμενος Μολινς στο 93 και ενω οι μπουγατσες με νικη επαιρναν το εισιτηριο για προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ, ασελγησε εκ νεου στο αψυχο σωμα της μπουγατσας που χωρις φανελα και καραγκιοζιλικια, ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΜΕ 2-3 δινοντας ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ Τ(Ρ)ΟΥΜΠΑ.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1999-00, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (43' Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μαρινάκης, Λουντ, Ρέις (48' Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Μολίνς.
Γκολ: 27' Κλωναρίδης, 79΄Λουντ, 90΄+3΄ Μόλινς

ΟΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΡΠΑΞΑΤΕ..ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΠΑ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ..

Σχόλια

  1. Ο στοχοςειναι τώρα ότι πάνε ολοι να παρουν με το μερος τους τους πιτσιρικαδες που οι γονεις τους ειναι Παναθηναικοι και εχουν γινει αδιαφοροι...ΑΕΚ ΟΣΦΠ κυριως και πολυ λιγοτερο ο ΠΑΟΚ κερδιζουν απο την ομηρια της ομαδας..ο ΠΑΟΚ ενα δικιο εχει....για τους τελικους κυπελλου στην Αθηνα....δεν ειμαστε εμεις που τον κλεβαμε....αλλα πρεπει να συντηρηθει ο μυθος του ΠΟΚ και ολοι στην Αττικη ειναι ιδιοι και εχθροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου