Κρίμα...

Κροκοδείλια δάκρυα...

Καταδικαζει η kαε γαυρος τα επεισοδια που ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (και εγιναν) απο μεμονωμενους (φυσικα γιατι δεν πεταγαν 10.000 φωτοβολιδες και κροτιδες αλλα μονο καμμια 100αρια), ενω οι φουσκωτοι που αλωνιζαν κατω απο τις μπασκετες ηταν ..ουρανοκατεβατοι. Οποιος θελει εκει μεσα, παει κατω απο την μπασκετα και βριζει προεδρους και αντιπαλους αλλωστε.




Ενα χρονο πριν ο Βηματουλης ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΗΜΑΤΑ εκλεψε το πρωταθλημα στην εδρα του Παναθηναικου. Παρολη την διαιτητικη σφαγη που υπεστη η ομαδα, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ. Οι γαυροι κυριες ηρθαν, κυριες εφυγαν. Ο Παναθηναικος αδικηθηκε μεν, εχασε δε. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ στο κλειστο του Οακα. Δεν ανοιξε μυτη, δεν εγινε το παραμικρο.



Ενα χρονο αργοτερα ο Βηματουλης αφαντος και πετωντας τουβλα, ακολουθουμενος απο εναν τραγικο σε αποδοση γαυρο αγωνιστικα αλλα με απιστευτη ανοχη των γκρι σε φαουλ και ξυλο, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ και η διαφορα εφτασε στους 20 ποντους στα μεσα της τριτης περιοδου. Προς το τελος του αγωνα οι αουγκανοι της τρουμπας ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (το εξοχικο μας δλδ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.


Φυσικα και ΔΕΝ φταινε ΑΜΕΣΑ αυτοι. Οταν τετοια ακριβως κειμενα εγραφαν παλιοτερα δικοι τους αρθρογραφοι (βλεπε νικοβλακοπουλο - δλδ να μην δουν τα παιδια τον Παναθηναικο να σηκωνει κουπα απο την τηλεοραση, ας διακοπει ο αγωνας, η ας χασω εκτος εδρας και να μην με κερδισει ο Παναθηναικος ΕΝΤΟΣ στον τελευταιο αγωνα) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΒΕΡΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ εχουν ως προτυπο εναν αλητη-γελωτοποιο που δεν ειναι ικανος να αρθρωσει μια προταση με ρημα-αντικειμενο- υποκειμενο ταυτοχρονα, ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.


Δυο γενιες οπαδων των απογονων μεγαλωσαν ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΒΕΡΚΟ. Σε ενα αθλημα που θα επρεπε (λογω μπαμπα) να το γνωριζουν τελεια, κατεληξαν να φωναζουν γκολ στα καλαθια του Παπαστρατειου. Δυο γενιες ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ (οπως το ΒΟΛΛΕΥ η το ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ η το ΧΑΝΤΜΠΟΛ). ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ και παιχτες της οκας

Οπαδοι που δεν εμαθαν ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, δεν εμαθαν κανονισμους, δεν το αγαπησαν ποτε, ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ..ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.



ΠΑΝΤΑ ο καλυτερος παιχτης τους ηταν ο πρακτορας, στην μπαλα και στο μπασκετ. Οπως τωρα ο Φαταουλ. Ποτε δεν ετρεμαν μην φυγει καποιος παιχτης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ Η ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. Απο τα φτυσιματα στον παπαλουκα μεχρι τους κορνεδες στον βηματουλη, ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ. Ο Βηματουλης νομιζε οτι θα βρει λιμανι εκει, οτι θα τον εχουν σαν θεο, αλλα θα καταληξει οπως ο παπαλουκας και δεκαδες αλλοι. Στην πρωτη ηττα γιαουρτια και τρομοκρατια. Το αποστημα μιας κοινωνιας, που ετσι και αλλοιως δεν ειναι ιδανικη.


Οπαδοι κομπλεξικοι και μικροι, χωρις αξιες, χωρις σεβασμο στον αντιπαλο ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ. Ιδανικη καταληξη ο αφανας γελωτοποιος-καραγκιοζης, που τον θεωρουν ειδωλο και προτυπο, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ καθως προφανως εξαιρειται απο τους οπαδους που εκκενωσαν τον βοθρο τους. ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Παιχτες που ποτιζονται με την νοοτροπια του βοθρου και απο ηρεμοι χαρακτηρες , ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (απο τον νικοπολιδη μεχρι...τον αγκαμεζ)



Χτες δεν διακοψατε τον αγωνα ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ, αυτο θα ειχε μια λογικη, να διαμρτυρεσαι εστω και ετσι. Δεν το διακοψατε επειδη προκαλεσε ο Γιαννακοπουλος σαν τον Ιβιτς. ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ? ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΜΟΝΟ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Ετσι ηταν και στην μπαλα παλιοτερα, μεχρι που ανελαβε ο Νταιφας (1979-87 με 5 πρωταθληματα σε 7 χρονια) και μετα ο πρακτορας με τον γνωστο τροπο. Δεν υπαρχει ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ, Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Κροτιδες, τραυματισμοι παιχτων, πετρες σε πουλμαν, μολοτοφ σε παγκους, φωτοβολιδες, καπνογονα, καραγκιοζηδες-μαζορετες και ο γυφτος να κυλιεται στα πατωματα και να σφουγγαριζει το παρκε. Αυτοι ησασταν οπαδικα και αυτοι ειστε. ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Μια υγειης κοινωνια θα σας ειχε αποβαλει, θα σας ειχε πεταξει οπως την τριχα στο ζυμαρι αλλα σε αυτην την κοινωνια που ειναι ομοια σας οχι μονο επιβιωνετε αλλα θεωρειστε και τζαμπα μαγκες. Στα λαγουμια σας τωρα ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. Και το αποδεικνυουν και οι αριθμοι και ας γελαγε ο κοσμος με τα οργια του 3ου τελικου στο εξοχικο πριν 1 εβδομαδα. Απλα ηταν πιο ηδονικο χτες.

1ο ματς 19-14 βολες και 25-19 τα φαουλ υπερ σας (63-58)
2ο ματς 32-16 βολες και 25-20 τα φαουλ υπερ μας (84-80)
3ο ματς 22-17 βολες και 23-20 τα φαουλ υπερ σας (64-62)
4ο ματς 20-22 βολες (υπερ σας) και 22-20 τα φαουλ υπερ μας (71-58)
5ο ματς 14-10 βολες και 21-18 τα φαουλ υπερ σας (51-66).

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. Ετσι δεν λετε?
93-91 (συνολικά) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
109 – 104 (συνολικά) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
ΣΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ.

Δυστυχως για εσας το μπασκετ ειναι ισως το μονο αθλημα που ο καλυτερος σχεδον παντα κερδιζει. Σπανια κρινεται σε μια φαση οπως ενα πεναλτυ η μια αποβολη στο ποδοσφαιρο. Και χτες παρολο που φορτωθηκαν στοχευμενοι παιχτες του Παναθηναικου στο πρωτο ημιχρονο με 2 και 3 φαουλ, παλι απο κατω βρεθηκατε. Και αλλες φορες τα ιδια κανατε, αλλα και παλι η ιδια καταληξη. Δοκιμαστε για αλλαγη ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΜΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ. Ετσι για αλλαγη.

Ισως ετσι καταλαβετε ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ  ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.

Μεχρι τοτε μπορει να σηκωνουμε ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΥΠΕΣ γιατι δεν εχουμε τα λεφτα να χτυπησουμε τα γνωστα λεφτα «ξερετε εσεις» του επενδυτη. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.ΠΑΝΤΑ. ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙ, ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ  ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ «ΠΩΠΩ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ» ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.


Κανενας απο τους υπολοιπους οπαδους δεν τον ποναει πλεον τα πρωταθληματα που κλεβετε στο ποδοσφαιρο. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ (μονο εσεις και η επο). ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΥΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Σχόλια

  1. εισαι γνωστος αναπηρος! μια ζωη γαμημενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ,να πονας κωλογαυρε..Να χανεις το πρωταθλημα ΞΑΝΑ μεσα στο μπουρδελο σου, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ..ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ..ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ...ΚΟΥΡΤΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι προφανες οτι εισαι ναρκομανης! ατιτλε στο 90 τοις εκατο των αθληματων!!!!!! χαχα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου