Ένας αλήτης στην Λεωφόρο το 2002

Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια ένας ΑΛΗΤΗΣ αλλοίωσε το πρωτάθλημα και ΒΕΒΗΛΩΣΕ την Λεωφόρο. Απολαύστε τι έκανε και «οδήγησε» 15.000 κόσμο να παραμιλάνε από τις αποφάσεις του.  Στέρησε από αυτόν τον προπονητή ένα πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πολύ καλά τις επιπτώσεις.Η μόνη σωστή υπόδειξη ήταν το πέναλτυ..95 λέπτα  σφύραγε 90-10.Ξεκίνημα του αγώνα και φράγμα του καρεμπέ στον Καραγκούνη ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ..
Ο κάρα έχει περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του βλαχογάλλου και εκείνος του κάνει φράγμα.

Προσέξτε την γλώσσα του σώματος. Τα χέρια του Φύσσα που ζητάνε το φάουλ και του γιαννακο-πεφτο-πουλου που δείχνει οτι δεν έγινε τπτ.


Αφού γλυτώνει την κίτρινη ο γάλλος, αποφασίζει ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ.
ΤΑΚΛΙN ΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ στον Μπασινά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ...
 

Νέο φάουλ απο προβολή ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ, δεν δίνεται καν..Για κάρτα δεν συζητάμε ΚΑΝ..


Διπλό φάουλ σε Βλάοβιτς (φράγμα) και Κωνσταντίνου (ανατροπή) ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ.


Αφού γλύτωσε τις κάρτες ο γάλλος αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του ο γιαννακο-πεφτο-πουλος
Καρατιά στον Βλάοβιτς, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΟΥΛ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΤΑ..


ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΦΥΡΧΤΗΚΑΝ, αυτό δόθηκε ως φάουλ του Μικάελσεν στον γάλλο.


Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίζει να αναλάβει αποφασιστικότερα ΔΡΑΣΗ..

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της τρούμπας, ΦΥΣΙΚΑ από ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ. Δεν υποδείχτηκε ΠΟΤΕ.


Νέα ευκαιρία ΦΥΣΙΚΑ από θέση ΟΦΣΑΙΤ. Δεν υποδείχτηκε ΠΟΤΕ ούτε αυτή.

Απλή διεκδίκηση δίνεται ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ο αμυντικός του στόλου κερδίζει κανονικά την κεφαλιά και προσγειώνεται μια χαρά στο έδαφος.


ΑΓΚΩΝΙΑ και ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ του ζιοβάνι στον Κυριάκο, ΔΕΝ δίνεται τπτ. Ούτε φάουλ ΟΥΤΕ ΑΠΟΒΟΛΗ.Ο Μικάελσεν κάνει γιο-γιο τον βενετίδη, ο οποίος τον ανατρέπει (στο τελευταίο καρέ φαίνεται και το πόδι του βενετίδη) ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ. Η μπάλα κυλάει κανονικά μπροστά αφού κανείς γαύρος δεν την έκοψε, παρά μόνο ανέτρεψαν τον Δανό.


Ο πατσατζόγλου ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΑΓΚΩΝΙΑ τον Κόλκα. Την πεντακάθαρη αποβολή ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ο ευθυμιάδης, ενώ θα δώσει κίτρινη στον Φύσσα για διαμαρτυρία. Είναι η φάση όπου ο Μαρκαριάν φεύγει από τον πάγκο διαμαρτυρόμενος..Το πως τινάζεται το κεφάλι του Κόλκα, δείχνει και τι χτύπημα δέχτηκε..


Κλέψιμο μπάλας από διεκδίκηση (ανατολάκης-κωνσταντίνου) = φάουλ υπέρ του στόλου.


ΚΑΡΤΕΣ..ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ..


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ και το τρύλο χάνει 1-0..ΡΕΣΙΤΑΛ..

Επέλαση Καραγκούνη, θα δωθεί φάουλ υπέρ του γαύρου, στην συνέχεια της φάσης.. 


 Ο Καραγκούνης κρατάει την μπάλα ο καραφλοσέρβος τον σπρώχνει, ο κάρα πέφτει ακούει το σφύριγμα και πιάνει την μπάλα. ΦΑΟΥΛ υπέρ του στόλου.


Ο Μανολάκης (έχει μπει ως αλλαγή και είναι ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ) φεύγει στην κόντρα με αντίπαλο τον ζέτεμπεργκ, τον άνθρωπο που ήταν πιο αργός και από τον Νιόπλια. Ο Μανολάκης περνάει, ανατρέπεται ενώ έχει ελεύθερο γήπεδο μπροστά του και ΚΑΝΕΝΑΝ αμυντικό δίπλα του. ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΟΥΛ υπέρ του στόλου.


ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ...με τα χέρια καθώς η μπάλα πετιέται από χέρι και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΟ 1-1..Φυσικά ο επόπτης έδειχνε «παίζεται-παίζεται»


Τα σχετικά βίντεο.Σχόλια

 1. To 50-50 θα έρθει μόνο με νεκρό διαιτητή, στο κέντρο του ΟΑΚΑ, με 70.000 κόσμο στις εξέδρες και 5.000.000 στις τηλεοράσεις. Ένας να φάει σφαίρα στο κεφάλι, να δεις αν θα ξανακάνουν οι άλλοι τα δικά τους.

  Απλό είναι. Αλλά ποιος θα το κάνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...ΤΡΕΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ...21 ΨΟΦΙΜΙΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΟΠΗΣ+ΨΕΥΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φόρη μην το παίζεις βάζελος ρε τύπε, δεν πείθεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου