Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πέρυσι και φέτος..και λίγο παλιότερα

Χαίρομαι που η προηγούμενη ανάρτηση συγκέντρωσε  αναγνώστες,αλλά κυρίως θετικά σχόλια..Προφανώς και δεν θέλω να διχάσω,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..Να ξυπνήσω όλους αυτούς που έχουν μείνει στον δικό τους κόσμο και ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 4.000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ..

Θα παραθέσω μια βαθμολογία..Την περσυνή και την φετινή ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..Και θα σχολιάσω τα εξής..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΛΔ..




1) Η ΤΡΟΥΜΠΑ εχει χασει 16 Βαθμους,ο μπαογκ 4, ο ατρόμητος 15 (ο αστερας τα ιδια σχεδον)
2) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  11 βαθμους απο περυσι
3) Η Τρουμπα εχει 6 νικες λιγοτερες, ο μπαογκ 1
4) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 4 ΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
5) Η τρουμπα εχει πετυχει 22 γκολ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ο μπαογκ 2 λιγοτερα
6) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ 9 ΓΚΟΛ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΑ αν απλα ο γαυρος ΧΑΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥς φετος επειδη ειναι σουργελο (παραδοξως ομως εχουν χασει και ολοι οι αλλοι διεκδικητες της δευτερης θεσης), ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΟΙ οπως περυσι, θα ημασταν στους 47 ποντους δλδ 11 πισω απο τους 58 του γαυρου..ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ..

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..!!!

Και το καταφεραμε ΧΩΡΙΣ μεταγραφες (στον ουσια ΟΛΗ τη σεζον αποκτηθηκαν ο ΣΤΙΛ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ

ΑΡΑ προφανως και κατι καλο δουλευει στην ομαδα. Προφανως και θελει υπομονη. Προφανως και τον Ντανυ Αλβεζ να ειχαμε, δευτεροι θα ημασταν.Δεν μπορουμε να κερδιζουμε την διαιτησια σε 34 αγωνες ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ η διαιτησια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ..Δεν το καταφεραν ουτε ο Λετο με τον Σισσε και τον Σιλβα..Μια φορα το καταφεραν και αυτο επειδη καποιος φροντισε και παιχτηκε 50-50

ΟΠΟΤΕ..

ΘΑ συμφωνήσω οτι η ομάδα ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ και χρειαζεται, αυτη η ενισχυση ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, απλα θα την κανει ελκυστικη σε εμας και θα στριμωξει πιο αγρια την παραγκα.Το πρωταθλημα θα μας το δωσει (έμμεσα) η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , αφήνωντας ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ καθως ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ η διαφορα των αλλων ομαδων περυσι με φετος σε σχεση με εμας ειναι..μεγαλη..

ΠΡΟΤΡΕΠΩ ολους λοιπον να βρεθουν διπλα στην ομαδα,να χειροκροτησουν τα παιδια της ακαδημιας, τον ΑΠΕΙΡΟ στους παγκους Αναστασιου, να αφησουν για λιγο τα συστηματα, να σκεφτουν ΤΟ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ..

ΠΩΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟς ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΑΚΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ Η ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ 4 ΟΦΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΦΥΡΑΝΕ, ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ και στα 3 πέναλτυ που του κανουν  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! 






ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ και προσπαθειστε να γινετε ΕΝΑ με την ομαδα..

Η διοικηση μπορει να εχει κανει λαθη αλλα μιλαμε για πρωταρα διοικηση 3 ετων με σταθερο κορμο τα τελευταια 2 χρονια, εναν απειρο προπονητη και 11αδα κυριως με ακαδημια και 22-23χρονους (πλην 4-5 εμπειρων)..Οποιαδηποτε αλλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΕΤΟΣ (η τρουμπα ως ντροπη του αθλητισμου δεν μετραει)

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΙΣΙΑ ΚΟΡΥΦΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΛΔ??

ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ-ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 2002-03 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..



ΚΑΙ αν την επομενη αγωνιστικη που θα εκτισουμε την δευτερη των κεκλεισμενων διοργανωθει κατι αντιστοιχο, προσπαθειστε να ειστε εκει..ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ και θα εκπλαγειτε ευχαριστα....


Σχόλια