Με ένα απλό google search...

Οταν ο Καλογερόπουλος έβλεπε 3 χέρια!!!

Ο Καλο(γερό)πουλος - ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΩΣ ΤΥΦΛΑ ΜΑΤΙΑ στο ντέρμπυ (γαυρος-Παναθηναικος 1-0) στις 26-10-2014. Απο το να χάσει κάνα φούρνο και αυτός,ας τον βγάλει εξώφυλλο το ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ..


Ο απολογισμος του ντερμπυ ηταν..19 φαουλ για τον Παναθηναικο και μολις 8!!! για το τρυλο, 4 κιτρινες στον Παναθηναικο στο πρωτο ημιχρονο με το σκορ στο 0-0 και 6 συνολικα!!!!, ενω το τρυλο χρεωθηκε 3, οι 2 εκ των οποιων στο 95 και 96 για καθυστερηση!!!. Φυσικα πηρε και πεναλτυ-μουφα μπας και κανει το 2-0 και κλειδωσει τη νικη..


ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ... «ΜΠΛΟΚΟ»..Γελάνε και οι πετρες με τα επιχειρηματα τους.  Ας δουμε τα  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «οργια» ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ «χειρουργειο» στο χαρισμενο λυωμενο τον Οκτωβρη του 2014.

 ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1) Στο 09 10 δινει ΚΙΤΡΙΝΗ !!! στον Καρελλη για καθυστερηση!!!
Καθυστέρηση στο ΕΝΑΤΟ ΛΕΠΤΟ (09) δεν έχει χρεωθεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. Εξάλλου γιατί να κάνει καθυστέρηση ο Καρέλλης? Κερδίζαμε? Μία απλή σύσταση ήταν αρκετή


2) Στο 16 δινει φαουλ στον τσορι εξω απο την περιοχη σε μαρκάρισμα του Λαγού. Όπως φαίνεται ο Τσορι ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ και το τραβαει πεφτοντας. Ο ΛΑΓΟΣ δεν σπρώχνει.



3) ΣΤΟ 17 00 ΦΑΟΥΛ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤς ΣΤΟ ΖΕΚΑ χωρίς κάρτα



4) Στο 23 00 φαουλ μαζουακου στον ΖΕΚΑ = Πλαγιο υπερ στόλου



5) Στο 23 40 διωχνει ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ο ΝΑΝΟ = Φαουλ υπερ του στόλου



6) Στο 26 00 επέλαση μαζουακου, χανει την μπαλα, ο κόρακας γυρίζει πίσω την φάση και ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΦΑΟΥΛ!


8-1) Στο 28 11 φαουλ του ΜΠΟΥΙ ανυπαρκτο = ΚΙΤΡΙΝΗ στον ΝΑΝΟ  για διαμαρτυρια



8) Στο 29 η εκτελεση φαουλ, το ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΑΟΥΤ = ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΝΕΡ



9) Στο 32 42 φαουλ του μανιάτη ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ (προσπαθεί να του κόψει το ποδόσφαιρο)  δεν δινεται ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ!!!



10) Στο 38 30 ΝΕΟ φαουλ στον ΠΡΑΝΙΤΣ = ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΝΤΕΛΦΕΛΝΤ!!!


11) Το ημίχρονο λήγει με ένα λεπτό καθυστέρηση, αλλά ο κόρακας το σταματάει στο 56ο δευτερόλεπτο και ενώ στην επίθεση ήταν ο Παναθηναικός.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

12) ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ στο 49 ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ



13) Στο 58, ΑΝΥΠAΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΖΕΚΑ στον αφελαι, θα κανει το 1-0. Ο αφελαι, γλυστράει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (2 φορές), πιάνει την μπάλα με το χερι (πιάνει και κάτι άλλο με το χέρι πέφτοντας) , τραβάει τον ΖΕΚΑ και μετά χάνει καθαρά την μπάλα




                            







14) Η διακοπή ξεκινάει στο 59 20 και τελειώνει στο 65΄λεπτό

15) Στο 70 τζαρτζαρισμα ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ στον μανιάτη,βαφτίζεται φάουλ



16) Στο 80 ο κάγκουρας με άλμα εις μήκος κερδίζει πέναλτυ. Ο κάγκουρας ανοίγει το κοντρόλ και η μπάλα φεύγει στο πλαι. Αυτός όμως δεν ακολουθεί την μπάλα αλλά πάει πάνω στον ΣΤΙΛ, που έχει μαζεψει τα χέρια.




ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥΝ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΡΕ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.




Ευτυχώς ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ στην εκπομπή του σκαι, ΕΙΔΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, γιατί όλοι οι άλλοι νομίζαμε ότι είμαστε παλαβοί. Το πέναλτυ εκτελείται μετά από διακοπή 2 λεπτών

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ


17) Στο 91 26 δίνεται ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣ, όταν κοντρολάρει με το στήθος. ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ είχε κοντρολάρει με το χέρι, η μπάλα θα πήγαινε μπροστά και όχι πλάγια. Η μπάλα φτάνει στον ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ που βγαίνει σε τετ α τετ με τον ρομπέρτο.




18) Στο 93 40 φαουλ του ΔΩΝΗ στον αφελαι δεν υπάρχει, αφού ο αφελάι ακουμπάει το χέρι του ΔΩΝΗ και βουτάει. Ο ΔΩΝΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.



19) Στο 97 ο ρομπέρτο σε άστοχη έξοδο ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ τον Καρέλλη (ποιός να δείξει ριπλέι και κοντινή λήψη τώρα,να βρεί κάνα μπελά). ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ!!



20) Ο κόρακας σφυρίζει την λήξη στο 97. Υπολογίζουμε 6 λεπτά η διακοπή και 2 τα λεπτά του πέναλτυ και 3 οι αλλαγές, χωρίς τις 3 κίτρινες στις καθυστερήσεις είναι το λιγότερο 11 λεπτά, αλλά ως γνωστόν στα μαθηματικά οι γαύροι, υστερούν.

ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ..


Υγ. Πάλι γεμάτη την δηλώσατε την στάνη? 32.100 χωράει, πήγαν δηλαδή 31.500? Σε ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, μεταμφιέζεστε?





Σχόλια

  1. Ψευτάκο, για δες εδώ το Ζέκα να κάνει φάουλ με τα δύο χέρια, σε δύο χρόνους στον Αφελάι.

    http://gifyoutube.com/gif/y7dr9j

    Προπαγανδιστάκο, τα δύο κρίσιμα στοπ καρέ που αποδεικνύουν πως ο Στιλ δεν μαζεύει τα χέρια, πως ο Μήτρογλου δεν σέρνει το πόδι στο χόρτο και πως υπάρχει καθαρή επαφή, δεν τα έβαλες.

    http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/257551/idoy-i-fasi-toy-penalti-foto

    Aπατεωνίσκο, δύο καθηγητές διαιτησίας (Βαρούχας την Κυριακή, ο άλλος που κουβάλησε ο Θωμαϊδης χθες στη ΔΙΚΗ) στον ΣΚΑΙ του προέδρου σου σε ξεβρακώνουν. Ο δε Βαρούχας έδειξε replay και του ψευτο-πέναλτυ που ζητάς στη σύγκρουση Ρομπέρτο-Καρέλη, φάση που δεν θα την έδινε ούτε ο Αλαφούζος. Εδώ ανακάλυψες τζαρτζάρισμα σε φάση που η φωτογραφία που βάζεις, δείχνει το χέρι του Ατζαγκούν στα πλευρά του Μανιάτη. Τόσο άσχετος ξεφτίλας είσαι που δεν ξέρεις ότι τζαρτζάρισμα λέγεται η επαφή ώμο με ώμο, σούργελο, ε σούργελο. Κλάψε για το χέρι του Πέτριτς, που δεν θα έβαζε γκολ ποτέ ο κύριος 0 γκολ τον χρόνο Αχρηστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε γαυρε, ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ??? ΠΟΣΟ ΔΛΔ???

      ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΖΕΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΦΕΛΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.
      ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΤΑ, ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΖΕΚΑ..

      ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

      ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..

      ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

      ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΟΥΝ ΤΙ??

      ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΓΛΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΙΛ.
      Ο ΣΤΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.

      ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΕΣΥ, ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ??

      ΑΝ ΝΑΙ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟ..

      ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
      ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.

      ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ..

      Διαγραφή
    2. Tο Πρασινογιδι βγαζει συμπερασματα απο φωτογραφιες και οχι απο βιντεο. Για αυτο σε λενε βαζελο.

      Διαγραφή
    3. Ρε καθυστερημένε λαγέ, ποιος σέρνει το πόδι του, ΣΤΟΚΕ; ''Σέρνω το πόδι'' σημαίνει το έχω στο έδαφος, ΣΤΟΚΕ. Ο Μήτρογλου πάει να περάσει πάνω από τον πεσμένο Στιλ, ΣΤΟΚΕ. ΣΤΟ-ΚΕ. Είναι δυνατόν να ''σέρνεται'' κανείς στον αέρα; ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ. Ο Στιλ με τα δύο χέρια κάνει κίνηση να βρει την μπάλα κι αυτό φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που βάζεις. Δες τον εδώ να απλώνει τα χέρια του προσπαθώντας να βρει την μπάλα και να μην τα μαζεύει.

      https://gifyoutube.com/gif/vqWj1b

      Επίσης ο Στιλ δεν διαμαρτύρεται, ΣΤΟ-ΚΕ. Καλά, περιττό να πω ότι με το gif στο φάουλ του Ζέκα, κο-κο-κο κάνεις. Τα δύο απλωμένα χέρια του Ζέκα, σε δύο χρόνους πάνω στον Αφελάι, δεν τα βλέπεις; Μάθαμε και καινούριες εκφράσεις τώρα, ''σέρνομαι στον αέρα''. Μπρρρρ.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παράβαση θεωρείται ακόμα και η επαφή με το σώμα του τερματοφύλακα κύρια έμπειρε βαζελοποδοσφαιριστή. ο κάγκουρας δεν είναι υποχρεωμένος να περάσει από πάνω από τον τερματοφύλακα. πήρε την μπάλα στο πλάι και με την φόρα που είχε ο τερματοφύλακας σας τον γκρέμισε με το σώμα. παρακαλάτε μην πετύχετε και καμιά αεκ στο κύπελλο και ξεβρακωθείτε και από μάδα β εθνικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαφή με το σώμα του τερματοφύλακα όταν δε βρίσκει μπάλα και δη έξω από τη μικρή περιοχή εννοείς φίλε πρόβατο ? Όπως ας πούμε τη φάση στο 97' με το ρομπέρτο και τον Καρέλη ή εκεί δεν ισχύει ο κανονισμός λόγω φανέλας ?

      Διαγραφή
  4. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαστε. Δεν κοιτάτε τα χάλια σας, πάντα κάποιος άλλος φταίει... Σας έχει βάλει ο τουιτη για τα καλά σε αυτό το παιχνίδι. Το ότι σας πήρε τον Μπούρμπο για μεταγραφή δεν σας πείραξε.. Την μία σας φταίει ο ΟΦΗ που παίζει λεωφόρο όλοι πίσω και πουλμαν και κάνετε μετά από 1 βδομάδα το ίδιο μέσα στο Καραισκάκης. Του χρόνου που θα ανέβει και το αεκάκι ούτε 5αδα δεν θα χωρέσετε αν συνεχίσετε με αυτό το μοτίβο... Καλή απόλαυση στο δημιουργικό και όμορφο ποδόσφαιρο που παίζετε! και μην ξεχνάτε... για όλα φταίει ο Ολυμπιακός... ακόμα και για την παιχτούρα τον Μπούμρπο!!!! καλό παραμύθιασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χάλια μας και τα καλά μας είναι δική μας υπόθεση και όχι δική σου Γκεμπελίσκο της δεκάρας...Για να κάνεις μεταγραφές και να μη φέρνεις Μπούρμπους χρειάζονται φράγκα και βλέπεις εμείς δεν έχουμε ουτε τα 20 μύρια του Τσ.Λ τσεπομένα 25 χρόνια ως διορισμένοι πρωταθλητές, ουτε ιδιόκτητο γήπεδο χορηγία του κράτους αφήνοντας ομάδες άστεγες...Οπότε αυτούς έχουμε, με αυτούς σε ξεβρακώνουμε ! Τώρα το ότι η διαιτησία δικαιούται να κάνει τα αίσχη επειδή δεν παίζω ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι άλλη μια ανακάλυψη του πλούσιου επιστημονικού σας επιτελείου της Λ7, εγώ προτείνω να μη το παίζουμε άλλη φορά το ματς και να το κρίνουμε από τη στατική ή ακόμα καλύτερα από το ρόστερ στα χαρτιά, έτσι το άθλημα θα γίνει πιο ελκυστικό στα πρόβατα, αφού από νίκες στα χαρτιά θα νιώθετε πιστεύω πιό άνετα...

      Διαγραφή
    2. Κανονιστε τωρα που θα παρετε τα 7 εκατομμυρια να πειτε του Αφραγκουζου να κανει καμια μεταγγραφη τοτε. Τοσα χρονια δηλαδη που τα παιρνατε τα εκατομμυρια του C.L. τι τα εκαναν οι πολυκωμικοι; Τα εδωσαν για τις μιζες του Αντωνιου και τον...Μελισση-Μπεκενμπαουερ. Ωραια διαχειριση σας εκαναν βαζελοπροβατα αλλα τωρα...δεν υπαρχει Τζιγγερ οποτε η γλωσσιτσα σας δεν φτουραει γιατι πληρωνει καλα ο προεδρος τη Μπυρα 13 να μην τον τσιγκλαει και πολυ. Μην ξεχασετε να ξαναβαψετε και τα καγκελα για το 2ο γυρο. Σας θελουμε βρεσκοβαμμενους για το διπλο.

      Διαγραφή
    3. Ρε ποιό δεύτερο γύρο πας καλά ? Τράβα στον ΣΚΑΪ να κάνεις διαμαρτυρία μη και σου πειράξουν τον πρεζέμπορα το χοντρό και άσε το δεύτερο γύρο...Ξεκίνα απεργεία πείνας και αν το συνεχίσουν για πολύ αυτό το τροπάρι να αυτοπυρποληθείς μπας και γλιτώσουμε από τη ντροπη της κοινωνίας, που θα μας πεις εσύ για γλωσσίτσα, με δήμαρχο Μώραλη, δημοτικό σύμβουλο Μαρινάκη, πρώην δήμαρχο Φασούλα και Βουλευτές Ιωαννίδη και Ανατολάκη...Ντροπή των οπαδών...Προτιμώ να βάφω τα κάγγελα μόνος μου παρά να τα παίρνω φρεσκοβαμμένα από το αίμα του ελληνικου λαού...Ξεφτίλες !

      Διαγραφή
    4. Επειδή ο ''δημοκράτης'' ο Πρασινοτόμαρος διέγραψε post, απαντώ και πάλι στον ''ανώνυμο 6:27''. Πρεζέμπορα λες το Μαρινάκη, προφανώς επειδή έτσι τον λέει ο Θωμαϊδης. Μάθε λοιπόν ότι στην υπόθεση της πρέζας του Noor One εμπλέκεται η αμερικανική DEA. Αυτοί δεν θεώρησαν ύποπτο, έστω, τον Κοτσώνη, ώστε να απαιτήσουν να συλληφθεί. Πόσω μάλλον το Μαρινάκη. Αν τώρα πιστεύεις πως ο Μαρινάκης ελέγχει και τη δίωξη ναρκωτικών στις ΗΠΑ, τράβα να βρεις το Νεφελίμ που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι σου. Σκέψου επίσης το ποιος γέμιζε με πλαστά τιμολόγια τον Πειραιά παρέα με συνεργάτη του απαγωγέα Βλαστού, ποιον απήγαγε ο Βλαστός, πόσα λύτρα ζήτησε κι αν βρέθηκαν ποτέ αυτά τα λεφτά που πήρε, τι απέγιναν ο καπετάνιος του πλοίου ''Ασπρονήσι'' του Αλαφούζου που πιάστηκε στα πράσα να κάνει λαθρεμπόριο και ο εισαγγελέας που παρέπεμψε σε δίκη τον Αλαφούζο γι'αυτήν την ιστορία, πού βρίσκεται το ημερολόγιο γέφυρας του πλοίου ''Ασπρονήσι'', πόσα χρόνια καταζητούσε η INTERPOL τον Αλαφούζο, αν μπορεί ακόμη και σήμερα να επισκεφθεί τη Ρουμανία ο Αλαφούζος και πώς γλύτωσε τη φυλακή ο Αλαφούζος, για τα χρέη προς την Εφορία του παλιού ΣΚΑΙ. Θες να συνεχίσω υπερασπιστή του ''ηθικού'' Αλαφούζου; Δεν έπιασα καθόλου το θέμα ''Καθημερινή'', για την οποία υπάρχουν αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αγνοήθηκαν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου