Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ...(του Κορέα είναι το σωστό) Μέρος Τέταρτον

Just around the corner τραγούδαγαν στα μέσα του 80 οι Cock Robin, αλλά στα μέσα του 2010 άλλα κόρνερ θα μας απασχολήσουν...

Στημένος αγώνας που αφορά (και) την λατρεμένη ομάδα της τρούμπας, αυτή την φορά για τον συνολικό αριθμό κόρνερ. Ο ύποπτος αγώνας είναι αυτός της 23ης αγωνιστικής στο χαρισμένο λυώμενο με το «παράρτημα» των ψιψίνων. Οι ψιψίνες παρεχώρησαν 13 κόρνερ και ο γανυμήδης άλλα 3 και ο συνολικός αριθμός έφτασε τα 16.

Θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε ομαδα, εναντιον του πανιωνιου, αλλα η πρωτες δυο ομαδες που μας ερχονται οταν ακουμε.ΣΤΗΜΕΝΑ.ειναι το τρυλο και ο λεβαδειακος..Ε και οι 2 αυτες εμπλεκονται εμεσα, η αμεσα!!!! 

Οι 4 ποδοσφαιριστές δεν κατονομάζονται, όπως επίσης κανείς δεν ξέρει τι εννοεί η φραση... «ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΛΙΒΑΔΙΑ»






Ας ξαναγυρίσουμε στο παράρτημα των ψιψίνων της πλατείας καθώς έχει ενδιαφέρον να δούμε ΠΟΣΑ ΚΟΡΝΕΡ παραχώρησε η ομάδα αυτή πέρυσι ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ. Δεν μας απασχολεί αν όντως οι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται, η τι υποστηρίζουν. Θα δούμε αναλυτικά αν όντως  οι ψιψίνες παραχωρούν αυτά τα κόρνερ κάθε αγωνιστική, ή απλά...«έτυχε»

Την 1η αγωνιστική με οφη παραχώρησε 9
Την  3η με παοκ 5
Την 5η με εργοτέλη 2 (!!!)
Την 8η με γιαννινα 8
Την 10η με καλλονή 6
Την 12η με λεβαδειακό 2 (!!!)
Την 14η με παναιτωλικό 12
Την 15η με αστέρα 5
Την 17η με πλατανιά 3 (!!!)
Την 19η με Παναθηναικό 5
Την 21η με πανθρακικό 9
Την 23η με τρούμπα 13 (!!!)
Την 24η με άρη 9
Την 26η με απόλλωνα 6
Την 28η με ατρόμητο 3 (!!!)
Την 30η με ξάνθη 6
Την 33η με βέροια 7

110 κόρνερ σε 17 αγώνες..Μέσος όρος δλδ...6,5 κόρνερ ανά αγώνα
Μόνο σε 2 αγώνες παραχώρησε πάνω απο 10. Και με τις «μεγαλες ομαδες» ελαχιστα κορνερ. 5 με Παναθηναικο και 5 με παοκ. Με το τρυλο ομως, εκτοξευτηκε στα 13!!!

Στον αγώνα με την ΤΡΟΥΜΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ ΦΕΤΙΝΟ παραχωρώντας 13 ΚΟΡΝΕΡ!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΛΔ


ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.

(αν ας πουμε σε κάθε αγώνα παραχωρούσε 10-15 κόρνερ, θα ήταν λογικό τα 13. όταν όμως ο μέσος όρος είναι σχεδόν 6,  ε τότε τα 13 είναι λίγο περίεργο...)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ (2-0 ΑΠΟ ΤΟ 18) Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

ΥΓ..Στην λιβαδιά που πλησιάζει, οι ψιψίνες παραχώρησαν αντί για 13, μόλις....4 κόρνερ.. Συνολικα 6 ειχε ο αγωνας. Απο τα λιγότερα που παραχώρησαν δλδ στο πρωτάθλημα. (λεβαδειακος-εργοτέλης-νιόνιος και τρούμπα δλδ διαμορφώνουν τα περισσότερα και τα λιγότερα κόρνερ που παραχώρησε ο νιονιος). Με το γαυρο παραχωρησαν τα περισσοτερα κορνερ, ενω με την λιβαδια μεσα εξω συνολικα 6 κορνερ σε 2 αγωνες!!!!

Οι κακεντρεχείς θα πούνε ότι τα παρατήματα μεταξύ τους, όλα τα καταφέρνουν. Και 2 και 4 κόρνερ και 13 κόρνερ , ότι χρειαστεί.. Αλλά το αγγελικά πλασμένο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε κασέτες, σκάνδαλα, dvd, απομαγνητοφωνήσεις, κοριούς της ΕΥΠ, έτσι λοιπόν είναι αδύνατον να θρέφει στους κόλπους του τέτοια φαινόμενα. Αν είναι δυνατόν δλδ!!!





Σύμπτωση...

Σχόλια