Με ένα απλό google search...

Στόλος - Παναθηναϊκός 0-0 (1-3-2009 Πως να κλέψετε μια νίκη)

Την 1η Μαρτίου 2009 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φιλοξενήθηκε (τρόπος του λέγειν) απο την ομάδα του στόλου. Το τελικό 0-0 θα προστεθεί στο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εκτός έδρας με τον στόλο, αλλά ο αγώνας δεν είχε αυτή την εικόνα.

Ο Σπάθας και οι 2 επόπτες (ειδικά ο τρύφων) έδωσαν ΡΕΣΙΤΑΛ. Βέβαια αυτός ο αγώνας δεν αποκαλείται «Η ΣΦΑΓΗ του ΣΠΑΘΑ», όπως λέμε ας πούμε «η  σφαγή του σπανέα» και κανένα ΜΜΕ, ή σελίδα διαδικτυακή δεν αναφέρουν το τι έγινε πραγματικά εκείνο το βράδυ. Απολάυστε!!!

Στο 17ο λεπτό ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ στον Ρουκάβινα...


Για να μην παραπονιέται μόνο ο Ρουκάβινα, ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ παθαίνει το ίδιο... Στο 41ο λεπτό.


ΑΦΟΥ η ομάδα ρόλαρε καλά, επιστρατεύθηκαν τα μεγάλα μέσα.. Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ...«ΑΕΡΑ» αλλά ήταν κοντά στον γκαλέτι.. Στο 58


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μένει με 10 και συνεχίζει.. Ο στόλος ζητάει πέναλτυ, γιατί μπορεί να ζητήσει!!! Ο Γκαλέτι κοντράρεται με τον Σπυρόπουλο, ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΒΟΥΤΑΕΙ..ΣΤΟ 74


Αφού είδαν και αποείδαν, κράτησαν το καλύτερο για το τέλος. Στο 91ο λεπτό ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ τροφοδοτεί τον ΚΛΕΙΤΟΝ. Το ΠΕΝΑΛΤΥ και η ΑΠΟΒΟΛΗ, βαφτίζονται ΟΦΣΑΙΤ..


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΦΑΣΗ...


Ο Πάντος ξέροντας οτι στο 90, δεν παίρνει πέναλτυ ΚΑΜΜΙΑ ομάδα στο λυώμενο, δεν έχει πρόβλημα να τραβήξει απο το χέρι τον Κλειτον , αφού έτσι γλυτώνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (και την αποβολή του και το προφανές πέναλτυ)



Ακολουθεί το βίντεο των φάσεων..


Σχόλια

  1. Όπως πάντα , μια από τα ίδια
    Κλεμμένα πρωταθλήματα . Όπως του 2004; ( Δούρος) Η του 2010 ? ( εγώ ξέπλυνα την μπουγάδα ,
    πατέρας ) το πέναλτι του αμπειντ ήταν καθαρό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΡΟ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 9 ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ(ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΤΕ?ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ?

      Διαγραφή
  2. Και δεν ντρέπεσαι να λες για τον στόλο ? γιατί δεν ρωτάς την μαμά σου αν έχει κανένα παράπονο . Στα ώπα ώπα την είχανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαλτα ρε Κανανη να κανεις με τον Σερβετα το ραδιο αρβυλα....μιλατε κιολας βρωμιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου