Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Η Μάχη της Κρήτης (όταν ο διαιτητής σφυρίζει σαν το χρώμα της φανέλας του)

Χωρίς πολλά λόγια οι φάσεις του αγώνα της κρήτης..


οφσάιτ Μπεργκ στο 23 (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ) ΔΙΝΕΤΑΙ..


οφσάιτ περογαμβράκη στο 34..(δεν δίνεται)..που να δωθεί, ο επόπτης είναι για χόρτα..



το φάουλ που ζητάνε οι κρητικοί στο γκολ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΙΑ..



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ..
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 51-49 ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ...ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (7-13)



ΟΦΣΑΙΤ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ 82, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ..



ΟΦΣΑΙΤ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ (ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΟΒΑ)


ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ


ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ



ΟΣΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΡΟΒΙΘΗΣ..





ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 45+ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΙΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΨΙΜΟ..
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΙΝΤ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ...ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ




Ο ΟΦΗ ΚΑΝΕΙ 417 ΦΑΟΥΛ ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ (19 ΜΕΣΟ ΟΡΟ)



ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΚΑΝΕ.....ΜΟΛΙΣ 10 ..ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΛΔ!!!..


7 φαουλ στο α ημιχρονο ο οφη, 11 συνολικα..
δλδ σε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ 4 Ο ΟΦΗ ΚΑΙ 17 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ



ΥΓ..


Σχόλια

  1. καλα οκ.λες κι αν παιρνατε το ματς θα περνατε και τον τιτλο,ξεκολληστε με τον Ολυμπιακο,σας τρωει την ενεργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο οσιφιπι δεν μας απασχολει σε αυτη την αναρτηση.. εκτος αν εννοεις την διαιτησια και την συγχεεις με την ομαδα σου..οταν ολα παιζονται 50-50 υπαρχουν ανθρωπινα λαθη..τα σημερινα ειχαν δολο η ο εποπτης και ο διαιτητης εχουν λετκο ραβδι, μαυρα γυαλια και σκυλο οταν τρεχουν..

      Διαγραφή
    2. ti ennoeis dld me to ''όταν ο διαιτητής σφυρίζει σαν το χρώμα της φανέλας του''?

      Διαγραφή
  2. Σου απανταω κι εγω με ερωτηση...Αν ειχαμε,τουλαχιστον για φετος,διαιτησιες 50-50,θα χανετε το πρωταθλημα;Αν οχι,τοτε γιατι ο Παναθηναικος εχει τετοια αντιμετωπιση απο τη διαιτησια;Γιατι οι οπαδοι του οσφπ σπανε τη Ριζουπολη και τη Λιβαδεια και η ποινη για το διορισμενο πρωκταθλητη ειναι χρηματικο προστιμο,ιδιο με αυτο που επιβαλλεται στον Παναθηναικο για υβριστικα συνθηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο αστείο είναι στο σανό για πρόβατα, να έχεις διαφορετική φώτο (η τρίτη) στη φάση του πέναλτι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα και από τις θέσεις των ποδιών των ποδοσφαιριστών αλλά και από τη μπάλα, ωραία το ταϊσες εσύ το σανό. Το θέμα είναι ότι όσο δίκιο έχει ο Παναθηναϊκός να φωνάζει γι αυτή τη φάση, το χάνεις με το να λες ότι δεν υπάρχει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ σας και βάζεις φώτο για να το αποδείξεις, ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι τον βρίσκει. Αν είχες τα κάκαλα να παραδεχτείς αυτά, θα άξιζε να ασχοληθεί κάποιος με τις υπόλοιπες φάσεις, από τη στιγμή που δεν το κάνεις και είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, προσπαθείς εσύ να ταϊσεις σανό τους ομοϊδεάτες σου (αυτούς που δεν έχουν προσωπική άποψη δηλαδή, που δυστυχώς για σένα είναι λίγοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν γνωριζω ανώνυμε τι ομάδα υποστηρίζεις και πως απο όλες τις φώτος του αρθρου, επιμενεις σε μια συγκεκριμενη..

      Αν εχεις παιξει μπαλα εστω και λιγο καταλαβαινεις την προθεση του διαιτητη..ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΑΕΙ 30-11 ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ, λες ενα τετοιο φαουλ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ????

      Ο ανθρωπος μετα το γκολ τρελαθηκε να σφυριζει..καθε επιθεση του οφη ηταν φαουλ και σεντρα για τον παπαζογλου. Υπαρχει κινηση του ποδιου του Μπεργκ αλλα ξεγελαει..Σαφως και δεν υπαρχει επαφη, ουτε ΚΑΝ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. Στα 3 καρε που εχω βαλει, εξηγησε μου πως ενα ακινητο ποδι κανει φαουλ, οταν ο αλλος εχει ηδη αρχισει να πεφτει...

      Αν ειχες δει τον αγωνα δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να σχολιασεις..ευχαριστω για την αποψη σου.

      Για την φαση του πεναλτυ του οφη και την ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΙΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΠΤ (ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΜΠΕΙΝΤ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ) δεν γραφουμε κατι??? Αυτες οι 2 δλδ δεν διαμορφωσαν το αποτελεσμα???

      Διαγραφή
    2. Προς τον ανώνυμο παραπάνω.
      Μεγάλη απορία μου, καιρό τώρα,
      Γεννιέστε έτσι ή γίνεστε;

      Διαγραφή
    3. Το ξεκαθαρο δεν μπορω να καταλαβω που το ειδες?Μαρκαρει ο δικος μας παιχτης τον ζορο(νομιζω) και παταει το ποδι του στο χορταρι οταν κανει το ''τακλιν''(δεν ηταν τακλιν ακριβως) χωρις να εχει βρει τον αντιπαλο πουθενα.Στην συνεχεια ο παιχτης του εργοτελη με την φορα που ερχεται ειτε βρισκει ελαχιστα το ποδι ή δεν το ακουμπαει καθολου(γνωμη μου ειναι οτι δεν τον ακουμπαει) και στην συνεχεια κανει μια ωραια βουτια.Οταν ο Μπεργκ κανει το μαρκαρισμα το ποδι του προσγειωνεται αρκετα εκατοδ=στα μακρια απο αυτο του αντιπαλου και μενει στο χορταρι στην ιδια ακριβως θεση.Αν αυτο το θεωρεις φαουλ γυρνα το στο τενις καλυτερα...

      Διαγραφή
    4. Ελεος που ειναι φαουλ... Δε τον βρισκει ουτε γι' αστειο.. ειναι κιτρινη για θεατρο. Εκει που ειναι το ποδι του Ζε εντουαρτντο στο πρωτο καρε και πατα γερα χωρις να υπαρχει επαφη, εκει ειναι και στο επομενο που ηδη 'πεφτει/χανει την ισοροπια του/βουταει' με αρκετη αποσταση απο τον Μπεργκ. Ακομα και ο αστειος που σφυριξε 41 φαουλ του εκανε νευμα να σηκωθει (αλλα καρτουλα μετα το γκολ δε του δωσε..)

      Διαγραφή
  4. Μία παρατήρηση. Στην περίπτωση οφ σάιντ του Περογαμβράκη η λανθασμένη θέση του διαιτητή δεν δικαιολογεί την μη υπόδειξη. Η νοητή ευθεία που σχηματίζει ο διαιτητής με τον παίκτη του Όφη αφήνει πίσω τους παίκτες του Παναθηναϊκού και άρα αυτό που έβλεπε είναι τον περογαμβράκη 5 μ μπροστά αντί για 2. Στην περίπτωση αυτή μόνο λάθος υπέρ του παναθηναϊκού μπορούσε να κάνει. Αν π.χ ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν στην ευθεία της μεγάλης περιοχής (και άρα κάλυπτε τον παίκτη του όφη) ο επόπτης από την θέση του, θα τον έβλεπε πίσω από τον τελευταίο επιθετικό και (αν δεν ήταν στημένος) θα τον σφύριζε οφ σάιντ.
    Υ.Γ το σχόλιο δεν απευθύνεται σε γαύρους για αυτούς ισχύουν άλλοι κανόνες και άλλη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από λάθος έγραψα διαιτητής αντί για επόπτης στην πρώτη και δεύτερη γραμμή του κειμένου

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante sto kloubi sas loukanika...kolobazelia...h omada sas b e8nikh peftei fetos ante kai eseis tou xronou poutanakia tou gaurou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουστρακο γαυρομπουγατσοφιδο ή αλλο αγνο πουτανοθρεμμα της γαμημενης τουτης χωρας, βαλε το καλα στο μυαλο σου οτι δε θα μας πεταξετε εκτος ευρωπης δε πα και να σφυρανε ετσι καθε σκ.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλους καταρχάς....ρε παιδιά οπαδός του ΟΦΗ είμαι, αν μου επιτρέπετε κάποια σχόλια, έτσι για κουβέντα.....το φάουλ στνο ζε βγάζετε από την φωτογραφία που βάλατε πως δεν είναι??φαινεται ξεκάθαρα ε ?? αν το πιστεύετε έστω και στο ελάχιστο ότι μπορεί να κρίνει κάποιος από αυτό, τι να πω....μια χαρά φάουλ είναι που ΔΕΝ δώθηκε....το οσφάιτ του Περογαμβράκη ΕΙΝΑΙ οσφάιτ....δεν χρειάζεται γραμμή, ΕΙΝΑΙ.....όμως εγώ μέχρι εδώ μετράω ένα λάθος για τον καθένα, που προήλθε το γκολ...."ισοπαλία" θα λέγαμε .. επίσης βγάζετε από την φωτογραφία πόσο τραβάει ο Ροβύθης και πόσο ο Ρυσβάνης ??? αυτό και αν είναι περίεργο... εγώ ήμουν στο γήπεδο.... αλήθεια δεν βλέπω κάπου γραμένο, ότι δεν κάνατε ούτε ΜΪΑ φάση.....ότι παίζατε ταμπούρι, και ότι εμείς κουτσά στραβά κάναμε κανα δυο σουτ....επίσης δεν λέτε για το απαράδεκτο που με τον Καπίνο...τι πως είμαι ΟΦΗ, ούτε να μας χτυπάνε θέλω ούτε εμείς να χτυπάμε.... ξανά αυτές οι φωτογραφίες είναι με όλο το σεβασμο απαράδεχτες.....ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχας εγω τουλαχιστον δε βγαζω απο καμια φωτογραφια τπτ, απο την κανονικη ροη του ματς και απο το πως επεσε φανηκε οτι βουταει και μαλιστε πως το ξεφτυλισε το θεμα... Οι φωτογραφιες ειναι μια προσπαθεια να εντοπισουμε το φαουλ... Υπαρχει και αντιθετη ληψη (πισω απο το Ζε που φαινεται οτι περνα 'ανετα' απο το ποδι του Μπεργκ.. Στη τελικη γιατι δε μας δειχνει καποιος μια φωτο/βιντεο/οτιδηποτε που να φαινεται οτι τον βρισκει και οτι του κανει φαουλ αντι να μας λετε παντα οτι ειναι 'περιεργη η επιλογη καρε' κτλπ.

      Φαση με 30 φαουλ κατα μας λιγο δυσκολο, αν βγαλουμε τις φασεις που επρεπε να σταματηθουν λογο παραβασεων ή βγηκαν απο ουτε εσεις κανατε πανω απο δυο-τρεις... ασχετο αν παιζατε χωρις οφσαιντς...

      Τελος υπαρχουν ακομα αρκετες φασεις που μεμονομενα δε φαινονται τοσο κραγαλεες αλλα συνολικα κανουν ζημια (δλδ φτανεις στο 30 φαουλ και να μη δικαιουσαι να παρεις την μπαλα).

      Υπαρχει η κιτρινη του Λαγου που του κοστιζει το επομενο παιχνιδι... (Δε θυμαμαι αν κανατε και ευκαιρια απο την δευτερη εκτελεση του φαουλ)

      Στον Αμπειντ αφησε πλεονεκτημα αφου δεν επεσε και μπορεσε να πατησει περιοχη, μπορω να δεχθω να μην γυρισει πισω τη φαση παροτι αν δε τον κρατουσε δε θα τον προλαβεναι να του κανει το τακλιν, αλλα επρεπε να του δωσει καρτα στην πρωτη διακοπη του παιχνιδιου..

      Για τον Καπινο το μεγαλυτερο σκανδαλο δεν ειναι οτι τον χτυπησαν, ειναι οτι δεν γραφτηκε στο φυλλο αγωνα.. Επεισης νομιζω οτι και περσι/προπερσι υπηρχε περιστατικο στο γηπεδο σας με τον Μαυρια..

      Αντιθετα δες την καρτα που δινει στον Αμπειντ για ενα 'φαουλ' στο 46'. Ηταν φανερο οτι ο Αμπειντ εγινε αλλαγη για να μην παρει δευτερη.

      Διαγραφή
    2. Να ρωτήσω, για όλα αυτά υποθέτω πως συμφωνούμε πως δεν φταίει κανεις ΟΦΗ έτσι ?? δηληδή δεν νομίζω να θεωρεί κανείς πως ο ΟΦΗ λύνει και δένει στο παρασκήνιο, επηρεάζει διαιτησίες κτλ... στο μόνο που φταίει είνια με τον Καπίνο, έγραψα και πάνω ούτε να χτυπάμε τους αντιπάλους μου αρέσει ούτε να μας χτυπάνε ετκός έδρας... επίσης γιατί λες πως ούτε εμείς κάναμε πάνω από δυο τρεις φάσεις ?? πρώτο πρώτο το είπα αυτό, δυο τρεις κάναμε, όμως εσείς καμία....τα 30 φάουλ κατά αν τα κάνατε γιατί να μην τα δώσει ??? παραπάνω γράψατε πως είχατε κατοχή, πάλι όμως χωρίς φάση....θέλω να πω, να μας είχατε πατήσει και να πάραμε το χ άδικα, να το συζτήσουμε....τώρα αν θέλουμε φώτος για μία φάση που εγώ λέω ήταν φάουλ και εσείς όχι, ε δεν έχει νόημα.... υποθέτω αν κάτσω να θυμηθώ τις φάσεις θα βρούμε και πολλά υπέρ σας... δε διαφωνώ πως μπορεί ο διαιτητής να μην σε αφήσει να κάνεις παιχνίδι, πάντως δεν βγάλατε πιστεύω κάποια μεγάλη απόδοση μέσα στο γήπεδο.... ένα σουτ το κάνεις και με κόντρα διαιτησία, δεν κάνατε....φιλικά

      Διαγραφή
    3. συμφωνα με υα λεγομενα σου και με οσα λενε οι αριθμοι, ο παναθηναικος ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ εχει την κατοχη , αλλα δεν ξερει τι να κανει την μπαλα...και κανει φαουλ..δεν ειναι δυνατον οπως καταλαβαινεις να εχουμε 7-13 φαουλ στο ημιχρονο, και εσυ σε 45 λεπτα να κανεις 4 (τεσσερα) φαουλ..ουτε η μπαρτσελονα δεν κανει 4 φαουλ σε 1 ημιχρονο ρε φιλε..δεν γινεται αυτο..ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΣΦΥΡΙΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΟΥ ΦΑΟΥΛ???? πες μου τον τροπο...

      και βεβαιως και εχει νοημα για μια φαση αν εσυ λες ασπρο και εγω μαυρο..η φωτο μπαινει για να δουμε αν τελικα ηταν ασπρο η μαυρο..
      στην φαση του πεναλτυ λοιπον ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2.
      ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΙΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ..
      ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΡΙΠΛΟ ΟΦΣΑΙΤ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ 82 ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΧΤΕς ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ, καταλαβαινεις οτι ο εποπτης δεν ειναι ασχετος, ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ..ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...

      οσο για τον αν εχει στησει παραγκα ο οφη σαφως και οχι, αλλα η τελευταια φωτο του αρθρου ισως σε κανει να σκεφτεις λιγο διαφορετικα..τι λες???

      Διαγραφή
    4. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ofi/pae-ayth-einai-h-alhtheia.2625914.html
      http://ofifc.gr/4727-auti-einai-i-alitheia/

      Παραθέτω τα παραπάνω για να δείξω πως όπως είπα και πριν, έχουμε 10 φάσεις υπέρ του ΟΦΗ σε ένα βίντεο ... τα περισσότερα είναι θέμα οπτικής ... πάντως, το φάουλ στο ζε ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ, το τονίζω, γιατί από το βίντεο, το οποίο είναι "αποδεικτικό στοιχείο",σε αντίθεση με την φωτογραφία που είναι ένα στιγμιότυπο, που έχει 3-4 καρε πριν και 3-4 μετά, φαίνεται πάνω από 100% ξεκάθαρα, βρίσκει το πόδι.... απλά εγώ θα ήθελα να εκφράσω πιο πολύ από όλα την αντίθεση μου στο ότι κατά την γνώμη μου δεν φταίει ο διαιτητής για το αποτέλεσμα, δεν πέξατε καλά....εμείς όσο και να μην έχουμε ποιότητα μεγάλη, παίξαμε καλύτερα ... τώρα κατά το πόσο έφτεξε ο διαιτητής, εκεί διαφωνούμε.... όσο για τον Μαχλά στην φώτο, ειλικρινά μη νομίζεται πως μας άρεσε ιδιάιτερα να έχουμε 3-4 δανεικούς από γαύρο...καλύτερα μόνοι μας και όπως πάει η δουλειά...αλλά εντάξει, και με εσας και με τον γαύρο το ίδιο πάθος υπάρχει, και γίνοναι και χειρότερα...και με Αναστόπουλο πέρυσι του κόψαμε βαθμούς, είπαμε πως το βλέπει ο καθένας είναι...πάντως και εγώ 5 δανεικούς που είχαμε πέρυσι δεν μου άρεσε....ευχαριστώ

      Διαγραφή
  8. για να παιξω καλα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ..αμα μου σφυριζει καθε κοντρα φαουλ κατα, δεν γινεται αγωνας..
    σε καθε αγωνα τα ιδια..προσεξε οτι σε 22 αγωνες εχω κανει τα περισσοτερα φαουλ στην σουπερλιγδα , αλλα σε ολους τους αγωνες (πλην 2) εχω την κατοχη..

    δλδ εχω την κατοχη και κανω φαουλ..αν μου βρεις αλλη μια (οχι 2) ευρωπαικες ομαδες που το κανουν αυτο, θα χαρω πολυ.

    για την φαση με το φαουλ του μπεργκ ξαναγραφω . ο μπεργκ δεν απλωνει ποδι να χτυπησει, ακομα και αν βρισκουν δεν εχει προθεση, φαινεται ξεκαθαρα οτι ο ανθρωπος εχει ΛΥΓΙΣΜΕΝΟ το ποδι του ΟΧΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ..

    ΔΛΔ εγω προηγηθηκα με αμφισβητουμενη φαση, που μετα αλλαζει, γιατι μεσολαβουν 2 πασες και μεταφερεται η μπαλα στην περιοχη σου, ενω εσυ ισοφαριζεις με γκολ οφσαιτ - πεναλτυ και κοκκινη.

    ε προφανως δεν ειναι ισα και ομοια, ετσι δεν ειναι???

    οσο για τις ευκαιριες, σχεδον ολες απο τις γιομες στον παπαζογλου μετα απο ανυπαρκτα φαουλ.
    11-31 τα φαουλ δεν ειναι λογικο....δεν εναι καθολου λογικο..

    πως να παιξω μπαλα δλδ αμα μου σφυρανε φαουλ και μου δινουν και 5 κιτρινες και 1 κοκκινη???
    ε, δεν γινεται

    καλυτερα δεν επαιξες γιατι πλην της ευκαιριας που βγαζει ο κουτρουμπης στην γραμμη , καθαρη φαση δεν εχεις..εγω δεν μπορουσα να παιξω καλυετρα..δεν γινεται με 31 φαουλ, το καταλαβαινεις φανταζομαι..ο παναθηναικος παιζει με κυκλοφορια μπαλας και συνεχες παιχνιδι, αν του κοβεις την καθε φαση με φαουλ δεν μπορει να βγαλει φασεις.

    μην ξεχνας οτι πισω απο οσιφιπι και παοκ στις πασες ειμαστε εμεις, με 300 παραπανω απο εσας

    για του λογου το αληθες, εσυ με 31 φαουλ υπερ εχεις 44 πασες στο μεταξυ μας, ενω εγω με 31 φαουλ κατα, (δλδ δεν προλαβαινα να πιασω μπαλα και φαουλ) εκανα 66 πασες..φαντασου να μην σφυραγε και 31 φαουλ δλδ...

    εν πασει περιπτωσει χαιρομαι για τον διαλογο και το επιπεδο, καμμια σχεση με τους γαυρους που μπανουν εδω μεσα και γελανε οι υπολοιποι με το επιπεδο τους..

    καλη τυχη στους διπλους αγωνες κυπελλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.... θα συμωνήσουμε ότι διαφωνούμε ξανά... απλά λίγο διαφωνώ στην λογική σου στο εξής....αν όντως παίζεται καλύτερα, έχετε κατοχή, αλλά δεν κερδίζεται/κάνετε φάσεις/κτλ, εγώ απλά λέω ότι ίσως φταίει και κάτι άλλο.. να πω ένα τραβηγμένο παράδειγμα για το τι εννοώ (την λογική εξηγώ έτσι, μην μου πεις τι συγκρίνεις τώρα), και στην μπάρτσα που λέει ο λόγος να έχουν κόντρα διαιτησία, ε θάπάιξει κάπως κάλά, θα κάναι φάσεις....επαναλαμβάνω, δίχως οπάδική διάθεση (δηλαδή ΟΦΗ είμαι τι θα έλεγα), προχθές δεν είδα κάτι ιδιαίτερο... για το ότι παίξαμε καλύτερα, λέω ξανά ότι γνωρίζω τις δυνατότητές μας, και αναλογικά κάναμε και 2-3 φάσεις, με γιόμες όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έγιναν... ουσιαστικά βλέπουμε από διαφορετική οπτική κάπως το ότι για να γίνουν κάποιες φάσεις, σαφώς άμα σφυγίζει συνέχεια ο διαιτητής δεν γίνεται, όμως κάτι μπορώ να κάνω και εγω.....να ξαναπώ ότι στον ζε εγώ βλέπω καθαρό φάουλ, τώρα απλωμένο πόδι η όχι, τον βρήκε στην διεκδήκηση ....να συμφωνήσω όμως στο εξής....επειδή συζήτηση κάνουμε και δεν έχω διάθεση να μην δω τα υπέρ μας, μετά το φάουλ στο ζε και το γκολ, που υποθετω στο ημίχρονο κάπως το είδε ο διαιτητής, τα κουκιά που λεμε εμείς τα πέρναμε.....ισχύει αυτό....έτσι δεν γίνεται πάντα ?? κάνει ο ρεφερι λαθος στο πρώτο ημίχρονο, στην ανάπαυλα βλέπει πχ το βίντεο, και στο δεύτερο για να τα "φέρει ίσα" αρχίζει και οι πιο πολλές φάσεις υπέρ μας.....δυστυχώς έτσι γίνεται....και τι καταφέρνει ?? να τα κάνει χειρότερα και στις δύο πλευρές με παράπονα....το να μην βλέπουμε γενικά κάτι που ισχύει επειδή μας ή δεν μας συμφέρει δεν έχει νόημα...... αυτα ευχαριστώ και εγώ για την κουβέντα, καλή τύχη και σε εσάς

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου