Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Amnesia Limanisious Epilecticus (Επιλεκτική Αμνησία)

Στις 22-2-2014 τα ΝΕΑ παρουσίασαν μια συνέντευξη του Νικου Σαργκάνη.

Σε αυτή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ 3-2 στο κύπελλο στις 13-1-1982 στην Λεωφορο και το αναφέρει ως σφαγή (δεν άντεξε την αδικία), ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 1988 ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ .... ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕ 2 ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ (όσα και ο Παναθηναικός δλδ στον αγώνα της Λεωφόρου)


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 82, ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΗΣ ΣΕΙΡΑΣ (!!!)  ΣΤΟN ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 88 ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΦΟΥ «ΕΚΑΝΕ» ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΝΩ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ 2.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ (γιατί άραγε???).

(Amnesia Limanisious Epilecticus)

τρελός ολυμπιακός???




Ας δούμε τι έγραψαν οι εφημερίδες για εκείνον τον αγώνα της ΑΔΙΚΙΑΣ (σε έναν αγώνα που ΔΕΝ έκρινε τίτλο, όπως ο τελικός του 1988)












Το σχετικό βίντεο της εποχής..


Βλέπουμε και διαβαζουμε οτι τα 2 πέναλτυ είναι αμφισβητούμενα καθώς υπάρχει παράβαση και απο αμυντικό και απο επιθετικό, όμως η λήψη δεν επιτρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Αν κάποιος μπορει να καταλάβει απο την μια και μοναδική κάμερα τις φάσεις, θα πρέπει να διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες.

Τώρα για ποιόν λόγο ο διαιτητής , κατά τους γαύρους πάντα, σφάζει τον γαύρο ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, είναι άλλο θέμα..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 29 ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΟΥ, ΟΤΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (34 λεπτα για την ακριβεια) ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ και ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ. Τελος Ο ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΘΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ AMNESIAS LIMANISIOUS, Ο ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..

ΣΤΟ βίντεο ο σχολιαστής θα κάνει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ, ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ (Ο μητρόπουλος σπρώχνει τον Ζιάκο) .. ΑΝ ηταν οφσαιτ, το σημαιακι του διαιτητη θα έπρεπε να υποδεικνύει και την περιοχή που συνέβη, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ..ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ






Η φάση εξελίσεται στο κέντρο του γηπέδου (όχι στα πλάγια δλδ) άρα το σημαιάκι θα έπρεπε να μέινει μετά το ύψωμα, παρατεταμένο, όπως ακριβώς δείχνει η φωτογραφία..



ΕΠΙΣΗΣ θεωρείται σφαγή και αδικία ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΡΧΕΣ 80) Ο ΣΤΟΛΟΣ είχε σερι 4 πρωταθλημάτων (1980-81-82-83) και 1 κύπελλο, ενώ ο Παναθηναικός ΜΟΝΟ αυτό το κύπελλο του 1982..Η περίφημη παράγκα Βαρδινογιάννη!!!

Για αυτόν τον αγώνα ο στόλος θα κάνει...ΕΝΣΤΑΣΗ.. αλλά όχι τόσο για την διαιτησία, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ..


.




ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ προκαλεί η δήλωση για το αμαρτωλό παρελθόν, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (τελευταιο το 1977 και προτελευταιο το 1972)..

ΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ (1972-1982) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (1972 ΚΑΙ 1977) ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ 5 (1973-1974-1975-1980-1981)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν τους πιάνεις πουθενα!!!

Βέβαια αυτοί εννοούν την περίοδο της 7 ετίας ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (6 ΕΝΑΝΤΙ 5) ΚΑΙ τον αθλο του Γουέμπλει που ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν..

Η απάντηση έρχεται απο την ΠΑΛΕΦΙΠ!!!





Ας θυμηθούμε επιγραμματικά τον τελικό ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ..

2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ..

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΓΚΑΝΗ???


Amnesia Limanisious Epilecticus


υγ..αφιερωμένο στον Κυρ Στέλιο

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου