Ο Σλούκας δεν πρέπει να βγαίνει ούτε για κατούρημα...

Εδώ είναι παράγκα (να σαι καλά , μας φώτισες άγιες ημέρες)



Όταν οι τύψεις δεν σε αφήνουν ήσυχο και αντί να αφήσεις σχολίαστο ένα άρθρο της Μάντσετστερ, το συγκρίνεις με την σαπίλα της ελλάδας. Πιθανότατα ώστε αν η Γιουνάιτεντ πάρει κανα πέναλτυ στους 2 μεταξύσας αγώνες η εσείς κλαφτείτε για καμμιά βουτιά σαν του Βαις και του Κάμπελ να έχεις το επιχείρημα..«τα λεγα εγω»

To κλασικό γαύρικο επιχείρημα οτι αφού δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, θα βρούμε ΚΑΤΙ παρόμοιο και θα το φέρουμε στα μέτρα μας.

Παράγκα στην ελλάδα και επίσημα , αλλά παράγκα και στην αγγλία.



Βέβαια στην αγγλία ΟΛΟΙ ξέρουν για τον  Howard Webb και ότι όποτε σφυρίζει αυτός την Μάντσεστερ , αυτή θα πάρει όλα τα σπόρια. Ειναι γνωστό, αλλά στο ελλάντα αν αυτά τα κάνει ο κασναφέρης που άλλαξε και σύνδεσμο για να σφυράει τους αγώνες του οσιφιπι , περνάνε στο ντούκου. Η μένουμε έκπληκτοι η ακόμα καλύτερα λέμε, έλα μωρέ σιγά αυτός φταίει???

Βρήκαμε την καραμέλα της αγγλίας..Πολύ καλό ως επιχείρημα αλλά για γαύρους ως συνήθως


Ας δούμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και τι αποκρύπτεται

Ο γνωστός προπαγανδιστής του οσιφιπι μας λέει οτι ο οσιφιπι έχει 2 χρόνια να υποπέσει σε πέναλτυ, (το ίδιο στατιστικό έχει  και η Μάντσετσερ)  ενώ υπέρ έχουν περίπου τα ίδια.

1) Ο διαιτητής Κύρκος είναι ο τελευταίος που σφύριξε πέναλτυ κατά του  οσιφιπι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (27-11-2011 ήττα με 2-0). Ο Κύρκος δέχτηκε φραστική επίθεση όπως υποστηρίζει απο παράγοντα του οσιφιπι




Αργότερα ο Κύρκος θα κληθεί για τα στημένα και θα υποστηρίξει τα κάτωθι


Να υποθέσουμε οτι αυτά ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ετσι δεν είναι???

Δλδ ο διαιτητής που σφύριξε το τελευταίο πέναλτυ στην Μαντσεστερ εμπλέκεται στα στημένα , του στήθηκε ενέδρα απο οπαδούς της Μάντσεστερ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕ.

ΌΠως καταλαβαίνει ο καθένας , πλήν των γαύρων, ο επόμενος διαιτητής θα δώσει πέναλτυ ΚΑΤΑ του οσιφιπι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ο ........ (βάζουμε όποια λέξη θέλουμε)

Για την ιστορία αυτό ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ δεν δόθηκε αλλά οι διατητές μια χαρά είναι και συνεχίζουν και σφυρίζουν. (την αποβολή την κάνουμε δώρο)




2) Στην αγγλία η Μαντσεστέρ τα τελευταία 11 χρόνια έχει κερδίσει 65 πέναλτυ και έχει κατά της 25.. Περίπου όσα και ο  οσιφιπι


όμως

ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ?


65 Η ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ, 67 Η ΤΣΕΛΣΥ (!!!) ,63 Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (!!!), 62 Η ΑΡΣΕΝΑΛ(!!),56 Η ΣΙΤΥ..

26 ΚΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ ΚΑΙ 30 ΚΑΤΑ Η ΤΣΕΛΣΥ...

ΑΡΑ ΜΙΑ 5ΑΔΑ ΟΜΑΔΩΝ έχει κερδίσει πάνω κάτω τα ίδα πέναλτυ (δλδ διαφορά 10 πέναλτυ σε 435 αγώνες είναι αρκετά μικρή), ενώ η ΤΣΕΛΣΥ έχει σχεδόν τα ίδια πέναλτυ κατά

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο οσιφιπι απο το 2002-03 (για να βάλουμε τα ίδια χρόνια) μέχρι και φέτος ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 78 ΠΕΝΑΛΤΥ (ΝΑΙ 78 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΣΕΖΟΝ ΔΛΔ ΣΕ 347 ΑΓΩΝΕΣ δλδ 0,22 ανα αγώνα) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ 28.

Τα 16 πέναλτυ διαφορά είναι πέναλτυ κερδισμένα σε 2 σεζόν καθότι διψήφιο αριθμό πέναλτυ (πλην του οσιφιπι) δεν κερδίζει κανείς άλλος

Ο ΔΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 62 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ 27 ΠΕΝΑΛΤΥ.
Ο ΔΕ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  57 (20 λιγότερα) ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ 34 ΠΕΝΑΛΤΥ.

Κατά τα άλλα ακριβώς, ίδια πρωταθλήματα. Εκεί 4 ομάδες έχουν σχεδόν ίδια κερδισμένα πέναλτυ (67-65-63-62) ενω εδώ έχουμε 78 και μετά 62 και μετά 57.

ΑΝ βάλουμε τα πρώτα χρόνια της παράγκας με τα ΠΕΡΙΦΗΜΑ 16 ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ 1998-99 ΥΠΕΡ ΤΟΥ οσιφιπι, τα νούερα αλλάζουν άρδην, αλλά εμείς θα κρατήσουμε τα τελευταία 12

Η ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 65 ΣΕ 435 ΑΓΩΝΕΣ (δλδ 0,15 ανα αγώνα)




3) ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ δεν πήγαν όλα στην Μάντσεστερ



6 πήρε η Μάντσεστερ, 3 η Τσέλσυ , 1 η Σίτυ, 1 η Άρσεναλ και το φετινό που ΛΟΓΙΚΑ δεν θα καταλήξει στην Μάντσεστερ. Αρα σε 12 χρόνια η Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει τα μισά (6)

Στο ελλάντα το οσιφιπι σε 12 χρόνια έχει κατακτήσει τα 10. Σιγά την διαφορά.

Μάλιστα το 2012-13 (πέρισυ) που πήρε πρωτάθλημα η United, η Chelsea πηρε 11 υπερ και 1 κατα 
και η United πηρε 6 υπερ και 0 κατά. Επίσης το 2011 που πήρε πάλι πρωταθλημα η United ειχε 5 πέναλτυ υπέρ και 6 κατά, ενώ η City ειχε 9 υπέρ και 4 κατά. Το δε 2012 το πήρε η City ενώ τα πέναλτυ ήταν 11-3 υπερ της United και 8-3 υπέρ της City.


Και τέλος.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ..εκεί ρώτα τους άγγλους



υγ..αυτά στην αγγλία τα παίρνει η Γιουνάιτεντ???






υγ2.. Επίσης είναι τυχαίο οτι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ οσιφιπι  για 2 χρονια, για άλλο τόσο χρονικό διάστημα ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ..

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η  ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???





Σχόλια