Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη...

Το συμπαθέστατο και με χιούμορ Cult24, μας δίνει μία καλή «πάσα» για να δούμε την κατάσταση που επικρατεί στους οπαδούς του ποδοσφαιρικού τμήματος και γιατί αυτό δεν θα δει ποτέ του, άσπρη μέρα...

- Πήραμε τον Κότσιρα από τον Αστέρα (2021).

- Σιγά τον παίχτη, με τον Κότσιρα θα πάρεις πρωτάθλημα? Θα «φάει» την θέση από τον Βαγιανίδη

- Καλός αμυντικός φαίνεται, έδεσε η άμυνα στα πλάγια με αυτόν (2022).

- Σαπάκι του Ιβάν, σιγά τον Ντάνι  Άλβεζ της Αρκαδίας.

- Ξεμέιναμε με τους τραυματισμούς, δεν έχουμε χαφ...(2024)

- Φοβερός ο Τερίμ, τον έβαλε αμυντικό χαφ, τον αναγέννησε, πολυεργαλείο ο Κότσιρας. Τα μάτια σας εκεί στην ΠΑΕ, μην χαθεί...

- Δεν έχουμε ανανεώσει τον Κότσιρα ακόμα, μπαίνει Ιούλιος...

- Ποιός ασχολείται με την ΠΑΕ, όλο κακούς χειρισμούς κάνουν.

- Θέλει η Αεχ τον Κότσιρα.

- Κανονίστε αχρείοι, να χαθεί ο Κότσιρας. Άχρηστοι, ανίκανοι, ου να χαθείτε. Ούτε αυτόν;

- Μα αυτός δεν είναι ο Ντάνι Άλβεζ της Αρκαδίας; 

Άλλο αυτό, είναι τραγικοί στην ΠΑΕ. Όλοι εκεί, θα χάσουμε τον παίχτη μέσα από τα χέρια μας.

- Έβγαλε κάτι σαν κουίζ η ΠΑΕ, λες να είναι η ανανέωση του Κότσιρα?

- Μα είναι γελοίοι; Πανηγυρίζουν; Σιγά το κατόρθωμα...

- Μα αν τον έπαιρνε η Αεχ που τον ήθελε, θα ήσουνα στα κάγκελα και θα «έκραζες» που τον χάσαμε...

- Και τι κατάφεραν; Tρία δεξιά μπακ έχουμε...

Αποκρυπτογράφηση. 

Ο Κότσιρας είναι καλός παίχτης. Και καλώς έμεινε και ανανέωσε. Ούτε πανηγύρια, ούτε ειρωνείες χρειάζονται. Υπάρχει σε όλα η μέση λύση. Η ανάρτηση αφορά τον Κότσιρα και μόνον αυτόν. Και τα «βαζελάκια». Όχι την ΠΑΕ. Για την ΠΑΕ τα έχουμε πει. Και θα τα ξαναπούμε. 

Αν δεν ασχοληθούν σοβαρά και έμπρακτα να προστατέψουν την ομάδα, τις επενδύσεις τους και το κύρος του Συλλόγου, δεν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα. Το ότι η κούλα και ο μπαοκ έχουν από 2 πρωταθλήματα τα τελευταία 7 χρόνια και περισσότερους τίτλους από εμάς τα τελευταία 28 χρόνια, λέει πολλά. Όταν πάρουμε τα πρωταθλήματα που μας αναλογούν (και όχι τυχαία ένα), θα δούμε μία αχτίδα φωτός εκεί.

Σχόλια

  1. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν καταλάβει το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απογοητεύτηκαν γρήγορα όσοι πολίτες ήλπιζαν για λίγο ότι αυτή η τεράστια επιχείρηση σχετίζεται με την καταστολή της καλπάζουσας εγκληματικότητας, που συμπεριλαμβάνει ακόμα και απόπειρες βιασμού από λαθρομετανάστες στα πιο πολυσύχναστα σημεία. 24ωρα μπλόκα στην είσοδο των νόμιμων γραφείων της Χρυσής Αυγής, “face control” σε πάρκα, πλατείες και θέατρα, διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικές οδούς, απαγορεύσεις συναθροίσεων ακόμα και σε προαύλια εκκλησιών, προσαγωγές ηλικιωμένων και βίαιες συλλήψεις τυχαίων “αντιφρονούντων” συνθέτουν το τραγελαφικό σκηνικό ιδιότυπης αστυνομοκρατίας που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην εκστρατεία της υπέρ του… “europride”!

    Οι υποσχέσεις του Μητσοτάκη για “τάξη και ασφάλεια” μεταφράστηκαν τελικά σε μια ακατάσχετη χρήση όλων των μονάδων της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο την καταστολή των Ελλήνων πολιτών προκειμένου να παραδοθεί η πόλη τους σε μια χυδαία διοργάνωση ξένων φορέων! Ο μεγάλος φόβος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι τελικά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι αναρχομπάχαλοι, ούτε οι “γείτονες” που παραβιάζουν την Εθνική μας κυριαρχία, αλλά όσοι μπορεί να θελήσουν να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές Εθνικές Αξίες. Για αυτό άλλωστε οι Εθνικιστές του Κινήματος μας αποτελούν μέχρι σήμερα τον πρωταρχικό στόχο του καθεστώτος, ως η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει ουσιαστικό υπόβαθρο και οργάνωση σε κάθε αυθόρμητη αντίδραση ενάντια στην παρακμή.

    Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου