Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΟ!

Ο λόγος που δεν έχει κάνει ακόμα μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ενώ σε ένα μήνα παίζει τον πρώτο ευρωπαϊκό του αγώνα, είναι απλός. Ο Αλόνσο ΑΡΓΕΙ να επιλέξει παίχτες. Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Αλόνσο έχει να διαχειριστεί φέτος δεκάδες εκατομμύρια για μεταγραφές, αλλά δυστυχώς ΑΡΓΕΙ να αποφασίσει. Μιλήσαμε με 3 Μεξικάνους δημοσιογράφους τον Sancho Pancha, τον Speedy Gonzalez και τον Viva Zapata, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ.

«Ο Αλόνσο, είναι αργός και προσεκτικός στις επιλογές του» μας είπαν και οι 3. «Προσέχει πολύ την ισορροπία στα συμβόλαια και δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις». Ο Speedy Gonzalez προσέθεσε οτι «Κάποτε σε μία καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο άργησε τόσο, που τελικά πήρε τους παίχτες τον Δεκέμβριο!!!» 

Ο δε Viva Zapata συμπλήρωσε λέγοντας «Ειναι γνωστό οτι ο Αλόνσο έτσι έκανε στο Μεξικό, όλοι το ξέρουν αυτό». 

Όμως την καλύτερη πληροφορία μας την έδωσε ο Sancho Pancha. «Ο Αλόνσο ΔΕΝ ξοδεύει εύκολα τα λεφτά των προέδρων, ακόμα και αν του δώσεις 10εκ αυτός θα επιλέξει ένα αμυντικό χαφ από την Κόστα Ρίκα που απλά κάνει καλά τάκλιν. Είστε τυχεροί που έχετε έναν πρόεδρο που βάζει αλόγιστα το χέρι στην τσέπη» μας είπε ο Sancho, ο οποίος προσέθεσε. «Πείτε χαιρετίσματα στον αγαπητό Ντιεγκίτο ...  Hasta la vista, Amigos para siempre, Vamos vamos vamos...» 

Σχόλια

  1. Τι μου θυμιζει? Τι μου θυμιζει ??? Α !!! τον Ποροποπομ ρε αει σιχτιρ χλεχλεδες αλλαξτε το τροπαρι πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου