Φέρτε μας τον ψυχίατρο...

Πέντε καλά λεπτά δεν φτάνουν

Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφίβολα ποιοτικότερη και καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι. Δεν είναι όμως ακόμα τόσο «ομάδα» όσο η Μακάμπι. Και είναι «σκασμένος». Κάνουμε αιφνιδιασμούς και βρίσκουμε έναν και δύο αμυντικούς να μας προλαβαίνουν, τρώμε αιφνιδιασμούς και βγαίνουν 3 με έναν. Απουσιάζουμε για 35 λεπτά, αλλά τα εναπομείναντα 5 είναι αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη. 

 Όσο βγαίνουν κρυφοί «άσσοι», όπως σήμερα ο Παπαπέτρου και ο Βιλντόζα, έχουμε ελπίδες. Άλλον έναν ψάχνουμε ακόμα. Σήμερα έλειπε ο Κώστας και ο Γκριγκόνις. Οπότε με 7 παίχτες, δύσκολο να κερδίσεις 9 και 10.

Υγ. Το οτι θα αδικηθούμε, ΔΕΝ είναι κάτι νέο η πρωτόγνωρο. Μας αδικούν δεκαετίες τώρα. Οπότε πρέπει να φτιάξουμε ομάδα να νικάει και τους διαιτητές.Το κάναμε 20χρόνια πριν, θα το κάνουμε και τώρα.

Υγ 1. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 80 πόντους. Σε όσα παιχνίδια μας κέρδισε πέτυχε πάνω απο 80 πόντους. Πέτυχε 86 την 4η αγωνιστική στο Οακα (ήττα με 81-86), πέτυχε 90 την 23η αγωνστική στν Γιουγκοσλαβία, πέτυχε 91 στον πρώτο αγωνα των πλει οφ στην Αθήνα και 85 πίντους σήμερα. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80 πόντους. Όταν την κερδισαμε στο 2ο παιχνίδι των πλει οφ. Τότε πέτυχε 79.

Σχόλια

  1. 0 πόντους ο Σλούκας , 2 πόντους ο Γκριγκόνις, 1 ριμπάουντ ο Μήτογλου , 6/12 βολές ο Λεσόρ ( με 66 % καριέρας ) και 2/4 βολές ο Ναν ( με 63 % τρίποντο ! ) . Το περίεργο δεν είναι που χάσαμε , αλλά που παραλίγο να κερδίσουμε. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες , αλλά δυστυχώς είμαστε ομάδα μόνο μερικών μηνών. Η όλη φάση θυμίζει 1994, 1995 , 2006, 2008 και 2010. Πολύ καλές ομάδες , με σπουδαίους παίκτες , αλλά τελικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην πηγή. Πραγματικά θα είναι κρίμα να αποκλειστούμε 1) για την γενναία χρηματοδότηση του ιδιοκτήτη μετά από 3 χρόνια παρκαρίσματος 2) για τον κόσμο που έχει ενθουσιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στεγνό σφάξιμο στο γόνατο χωρίς αυτό να δικαιολογεί την κακή εμφάνιση. Η ευρωλίγδα αλαξοκολιές κάνει με τους διαιτητές στέλνοντας στο Βελιγράδι τους διαιτητές που έπαιξαν το γαύρο με την πούτα. Φαντάσου τι έχει ναι γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου