Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Έτοιμος...

Αν και ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, είναι οι δεύτερος συνεχόμενος αγώνας στην Α1 όπου το rotation εφαρμόζεται τέλεια.

Κανένας «βασικός» δεν έπαιξε πάνω 20 λεπτά (πλην Γκραντ με 22).

Οι «αναπληρωματικοί» έπαιξαν όλοι πάνω από 10 λεπτά, κάποιοι έφτασαν σχεδόν τα 20 λεπτά.

Σκόραραν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.

Ο «τελευταίος» της 12αδας, έπαιξε 6 λεπτά.

Κανένας παίχτης δεν είχε αρνητικό πρόσημο στο INDEX 

Οι πραγματικά πολύτιμοι παίχτες, είναι αυτοί που ξεχωρίζουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο +- πόντων, αλλά και στο Ιndex. Και συνήθως συμβαίνει σε κάθε αγώνα γιαυτό και σπανίως ασχολούμαστε με αυτούς. Αλίμονο αν όποιος το κάνει όποτε θυμάται, να το κάνουμε ... πρωτοσέλιδο.

Θα γράψει κάποιος σήμερα για τα 2 κλεψίματα του Γκραντ? Μα είναι σύνηθες. Εδώ έκανε 4 ο Μωραίτης και ελάχιστοι θα γράψουν για αυτό.

Θα γράψει κάποιος για τα 0 λάθη του Καλαιτζάκη ή του Παπαπέτρου?

Θα γράψει κάποιος για τις 7 ασιστ του Γκραν ή τις 5 του Ναν?

Για τις 3 τάπες του Πολωνού και το 4/4 στα 2ποντα?

Για το οτι ο Πολωνός είχε στο +- πόντων 16 και 13 στο Index? Για το οτι ο Γκραντ είχε στο +- πόντων 21 και 14 στο Index? Μα στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται, τι θα έπρεπε να έχουν?

Αυτό που πρέπει να δούμε είναι οτι για 16 λεπτά η καρδίτσα έπαιζε ως ίσο προς ίσο. Το ίδιο έκανε και η Βιλερμπαν για ένα ημίχρονο στο Οακα. Θα πρέπει πλέον να έχουμε κυριαρχία και στις 4 περιόδους, ή τουλάχιστον στις 3 από αυτές καθώς ο καιρός για τα δύσκολα, έφτασε. Στην Ευρωλίγκα έμειναν 6 αγώνες και μετά τα play off, ενώ το πρωτάθλημα σε 2 αγωνιστικές φτάνει στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Σχόλια