Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Σοβαρευτείτε επιτέλους...

Η επιστολή ήταν σαφής. Δεν υπήρξε καμία αναφορά - αίτημα για Συνέντευξη Τύπου, αλλά για Γενική Συνέλευση. Αν θέλετε να κάνετε Συνέντευξη Τύπου, δεν χρειαζόταν καν η επιστολή. Κάντε μία εκπομπή - παρωδία όπως κάνατε τον Νοέμβριο του 2020, με τους γνωστούς «προσκεκλημένους», διαβεβαιώνοντας όλους οτι τα πάντα θα είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ιδιοκτησίες και έσοδα), έτοιμα σε 3 χρόνια και όλα βαίνουν καλώς βάσει του χρονοδιαγράμματος. Όπως θυμόμαστε άλλωστε, άλλοι «μετέφρασαν» την Συνέλευση ως Συνέντευξη Τύπου και ως διαμαγείας ... αυτό θα γίνει. Εξαιρετικά.

Έχουν ήδη παρέλθει ΗΔΗ χρονικά ορόσημα από τις συμβάσεις (εγκατάσταση αναδόχου μέχρι 31/12/2023) και εντός λίγων μηνών θα παρέλθει και τα επόμενο (παράδοση ΑΟ μεχρι 31/12/2024) και ήδη από 1/1/2024 έχουμε δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης (εφόσον για δεύτερη φορά για το ίδιο θέμα ήμασταν «αφελέις» - η σωστή λέξη είναι άλλη φυσικά) και αρνηθήκαμε να βάλουμε οικονομικές ρήτρες σε περίπτωση καθυστέρησης αποπεράτωσης των έργων. 

Αν δεν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα μέλη και τον κόσμο για το μέλλον του Συλλόγου και θέλετε να τον έχετε να ελπίζει εσαεί σε κάτι αόριστο χωρίς να διεκδικεί αυτό που δικαιούται, πείτε το ελεύθερα.

Σχόλια

  1. Μόνο Βοτανικός. Όχι ερείπια γήπεδα.λεωφόρος ερείπιο πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kανεις δεν θελει ενα γηπεδο 100 ετων, που το αφηνουν να ρημαζει. Αλλα επισης κανεις λογικος δε θελει να το δωσει χωρις ανταλλαγμα κ ταυτοχρονα να αποπληρωσει το νεο που θα εχει μονο για χρηση. Κανεις λογικος δεν θελει να φυγει απο την φυσικη του εδρα κ να παει διπλα απο ενα αλλο κλειστο που μπορει να φαει καμια φωτοβολιδα. Κανεις λογικος δεν θα υπεγραφε για 2η φορα συμβασεις χωρις ρητρες με τα χρονικα οροσημα να πεφτουν το ενα μετα το αλλο. Κανεις λογικος δεν εκανε τον μουγκοθοδωρο, οταν θα του ελεγαν οτι ολα θα ειναι ετοιμα το 2023 κ θα εχει φτασει 2024 και δεν θα εχει μπει ουτε 1 τουβλο. Κανεις λογικος μετα την Αγια Σοφια (ΣΔ, στρεμματα απο το Αλσος, αλλαγη νομων, υπογειοποιηση) δεν πιστευει οτι δεν γινεται γηπεδο στην Λεωφορο. Κανεις λογικος δε θα δεχοταν ο συλλογος να εχει απωλεις εκ ευρω ως εσοδα (ετσι μας λενε) αφου οι υπευθυνοι δεν εχουν ξεκινησει τις κατασκευες. ΟΙ μονοι που μπορουν να ειναι ευχαριστημενοι με το να ελπιζουν αοριστα οτι κατι θα τελειωσει καπως - καποτε, χωρις να διεκδικουν αυτα που τους αρμοζουν, χωρις (δικαιολογημενα πλεον) να διαμαρτυρονται για τη νεα κοροιδια μετα 2008, ειναι κομματοσκυλα που θα θα φανε. Η οπαδοι που δε εχουν ιδεα τι ψηφισαν, αφου δε διαβασαν καν το Μνημονιο η τις Συμβασεις. Κ ετσι φτασαμε στα μεσα του 2024 κ ειμαστε εκει ακριβως που ημασταν και το 2004. Στο πουθενα δλδ.

      Διαγραφή
  2. Το έχω ξαναγράψει.Όχι γήπεδο στο βόθρο. Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο την φυσική μας έδρα ένα αιώνα τώρα. Οι μελέτες υπάρχουν και είναι πολλές. Θέληση δεν υπάρχει και επιρροή από μια ανύπαρκτη διοίκηση. Παναθηναϊκός σημαίνει η μισή Ελλάδα αν δεν μπορείς να το χρησιμοποίησης προς όφελος σου είσαι ανίκανος. Ο γαύρος πέρασε το τηγάνι του στα ολυμπιακά έργα και άφησε την χάρτινη χωρίς γήπεδο στεγνά. Όταν η χάρτινη απόκτησε επιρροή έφτιαξε γήπεδο και τώρα το καμαρώνει. Μόνο εμείς οι μαλάκες τόσα χρόνια ανεχόμαστε αυτή τη κοροϊδία με διπλές αναπλάσεις και καραγκιοζιλικια τέτοιου τύπου που εξυπηρετούν συμφέροντα πολιτικά και επιχειρηματικά.Στην τελική επειδή δεν μπορούν ας πάρουν το ΟΑΚΑ όπως το μπάσκετ και να ρίξουν χρήμα να το φτιάξουν και να το κάνουν γήπεδο αντί για στάδιο με 40.000 διάρκειας και έσοδα πολλαπλάσια. Αλλά ξέχασα ούτε αυτό γίνεται γιατί ο γαύρος θα οικιοποιηθή την Αθήνα και θα φτιάξει καινούργιο γήπεδο.
    Λοβοτομή ώρα μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου