Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Να φτιάξετε ομάδα μας λέγατε, να επενδύετε μας λέγατε...

Μίλησε η καρδιά της πρωταθλήτριας σήμερα. Ετσι δεν διαβάζαμε τόσα χρόνια; Για την καρδιά του πρωταθλητή. Τι έπαθε αυτή; Δεν μπορεί να κερδίσει έναν κακό διαιτητή; Τι λε ρε παιδί μου.... Να φτιάξετε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές μας λέγατε. Σταματήστε να τα ρίχνετε όλα στην διαιτησία, μας λέγατε. Να επενδύσετε, μας λέγατε..... Μας λέγατε, μας λέγατε...




Σχόλια

  1. Ο διαιτητής ήταν κακός αλλά αν μη τι άλλο δεν ευνόησε την ΑΕΚ και ας σκούζουν οι λιμανίσιοι που εδώ και δύο χρόνια που σέρνονται δεν έχουν σταματήσει το κλάμα.
    Στο πρώτο ημίχρονο τους χάρισε 3 κάρτες και το γκολ τους ξεκινάει από κλέψιμο μπάλας από κερδισμένο φαουλ της ΑΕΚ που δεν εκτέλεσε ποτέ και το εκτέλεσε ο Φορτούνης!
    Το γκολ όσο και να σκούζουν είναι χέρι. Αν είχε το χέρι κολλημένο στο σώμα δεν θα τον ακούμπαγε η μπάλα, τόσο "ΩΜΟ" βρήκε! Εντωμεταξύ η μπάλα βρίσκει στο σήμα που είναι πάνω στο μπράτσο, αλλά ας μην το σκαλίζουμε με άλλα πλάνα, βρήκαμε ένα να βολεύει το αφήγημα.
    Χάρισμα και κάρτα σε τράβηγμα- γκρέμισμα στον στιντιμπέ που ήταν τελευταίος παίχτης που δεν έδωσε καν φάουλ.
    όσο πέναλτι ήταν του κάλενς, άλλο τόσο ήταν του πινέδα, και οι δύο βουτήξαν για να το πάρουν, είπαμε (από πέρσι σας το λέω) δεν είναι κάθε επαφή πέναλτι. Ακόμα και έτσι, ο ναβάρο τραβάει στην αρχή της φάσης τον κάλενς, επιθετικό και μη γενόμενη φάση.
    Οι γαύροι σκούζουν γιατί αυτό μπορούν πλέον να κάνουν, στην τελική εξαιτίας τους με τα περσινά καραγκιοζιλίκια τους μας κάνανε ρεζίλι και ρίχνουν το επίπεδο των διαιτητών που θα έρχονται εδώ.
    Αν μη τι άλλο, και εμείς, και εσείς, και οι παοκτζήδες πρέπει να νιώσετε μια δικαίωση που μαρτυρήσαν επι τέλους την παράγκα του μητρόπουλου. Αυτό πρέπει να μας το δώσετε, εμείς τους κάναμε να το παραδεχτούν (αν και το έχει ξαναπαραδεχτεί ο Μαρινάκης, αλλά τέλοσπαντων).
    Μην παίζετε το παιχνίδι τους, λάθη γίνονται σε όλους, και σε εμάς, και σε εσάς, και στον πάοκ και στον Γαύρο. Μόνο όμως τα υπέρ της ΑΕΚ θυμάστε και βροντοφωνάζει ο γαύρος.
    Το ποδόσφαιρο γύρισε σελίδα και ο θρήνος θέλει τα παλιά - θα κάνει τα πάντα, θα διαβάλει, θα κάνει το άσπρο-μάυρο, θα προκαλέσει βία για να κλείσει τα γήπεδα, θα παρακαλάει όλη μέρα την κυβέρνηση, θα στήσει προσωρινές κολεγιές μήπως και δημιουργήσει βεντέτες στους άλλους. Μην πέφτετε στην παγίδα τους ούτε εσείς, ούτε οι Παοκτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο αληθινός είσαι ,πες τους ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου