Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αλητάμπουρες που γράφουν αφηγήματα...

Δεν είμαι ορκισμένος «φαν» του Γιοβάνοβιτς. Δεν τον θεωρώ τολμηρό προπονητή, ούτε προπονητή που θα κάνει πρώτος και νωρίς την κίνηση για να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Φυσικά αυτό απέχει από το να θεωρώ τον Ιβάν έναν μέτριο προπονητή, ο οποίος έχει «εμμονές» και να διαβάζω άρθρα που τον υποτιμούν και τον μειώνουν επειδή έκανε ξανά τον Παναθηναϊκό, πρωταγωνιστή.

Αυτός που ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ τον Παναθηναϊκό, είναι η διοίκηση που ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ τράβηξε την πρίζα και για 495.000 ευρώ οφειλών προς τον Βέμερ στέρησε από την ομάδα τις Ευρωπαϊκές παρουσίες για μιά 4ετία, την βύθισε στην Ευρώπη (265η θέση), την άφησε να παίζει χωρίς μεταγραφές, της στέρησε έσοδα εκατομυρίων ευρώ από ευρωπαικούς αγώνες και την έχει έρμαιο στις σφαγές των δύο βαρώνων του αθλήματος. Αλλά αυτά τα έχει ξεχάσει ο (κάθε) αλητάμπουρας που γράφει τέτοια κείμενα.

Ο Ιβάν παρέλαβε μία διαλυμένη ομάδα πρωτίστως ψυχολογικά. Αυτό απεδείχθη, γιατί μεταμόρφωσε παίχτες που ήταν «θαμένοι» την προηγούμενη από αυτόν σεζόν, σε παίχτες «κλειδιά». Ταίριαξε γρήγορα με την ιδιοσυγκρασία των πράσινων οπαδών, καθώς κατάλαβε από την αρχή σε ποιόν σύλλογο έχει έρθει. Αν είχε και τα εφόδια που θα έπρεπε από την 1 σεζόν, τώρα θα βλέπαμε άλλα πράγματα. Την 1η σεζόν έφερε Κύπελλο, ενώ την 2 του έκλεψαν το πρωτάθλημα.

Βέβαια τον πρώτο καιρό διαβάζαμε για το «απεριόριστο» μπάτζετ που του δίναμε και αυτός δεν έβρισκε κανέναν να του κάνει. Καλοκαίρι και χειμώνα του δίναμε την «mega μπάνκα», αλλά ο Ιβάν εκεί ... βράχος.

Πέρυσι και πρόπερσι «φάγαμε» ένα 3μηνο για να έρθουν οι Μπερνάρ και Παλάσιος, ενώ διαβάζαμε «αφηγήματα» για τον Τσοκάι και τον Τρουγιέ. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν 1)Λεφτά 2) Τεχνικός Διευθυντής να μην ασχολείται ο Ιβάν για όλα. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα άλλων, οι αρδ της συμφοράς έφτιαξαν μια σειρά από αφγήματα. Τα οποία θα τα διαβάσουμε αμέσως.

Δεν δουλεύει με ΤΔ για να ελέγχει τα πάντα ❌

Αργεί να κάνει μεταγραφές, για να μην ξοδεύει πολλά λεφτά η ομάδα ❌
Έτσι έκανε και στο ΑΠΟΕΛ ❌
Δεν ξεκουράζει λεπτό τον Πέρεθ γιατί έχει εμμονή μαζί του ❌

Δεν κάνει εύκολα αλλαγές και ροτέισον ❌
Δεν παίρνει έγχρωμους παίκτες

Όπως είδαμε φέτος ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ βρήκαμε και ΝΩΡΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και Ο ΠΕΡΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ και ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ROTATION και ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ πήραμε και στον ΑΠΟΕΛ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ και ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και στην Ελλάδα, οταν γίνονται όλα βάσει λογικής και όχι βάσει των αφηγημάτων των αρδ. Είπαμε, ο Ιβάν δεν είναι ούτε Κλοπ, ούτε Γκουαρντιόλα. Ούτε ο Παναθηναϊκός, είναι Σίτυ και Λίβερπουλ όμως. Ο Ιβάν έκανε αυτό έπρεπε. Μας έδωσε πάλι αγωνιστική ταυτότητα και μας έκανε και πάλι διεκδικητές τίτλων και πρωταγωνιστές στην Ευρώπη. ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ. Αυτοί που τόσα χρόνια μας υπονομεύουν από διάφορα πόστα, αξίζουν την ΧΛΕΥΗ ΜΑΣ. Είτε αυτοί που γράφουν αφηγήματα, είτε αυτοί που κάνουν πράξεις ενάντια στο όφελος του τμήματος. ...................................................................................................................................................................................

Σχόλια

  1. Ιβάν συνέχισε να πονας τους γαυρους βορρά νότου και την Ομάδα Χαλκηδόνας Φιλαδέλφειας που χωρις πέναλτι δεν μπορεί και έγινε το σκάνδαλο με τις γραμμές αλλά δεν μιλάει κανείς ενώ στην Αγγλία που έγινε το ίδιο σε ματς της Λίβερπουλ έγινε σάλος αυτή είναι η παράγκα του λαθρεμπορα δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου