Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Με την ελπίδα να αλλάξουν και οι 2 έδρες.

Η επιλογή έδρας είναι σημαντική. Κατά πρώτον η ίδια η ομάδα θα πρέπει να νοιώθει άνεση και ασφάλεια. Κατά δεύτερον, το ίδιο θα πρέπει να νοιώθουν και οι οπαδοί. Αν υπάρχει φόβος μεγάλων επεισοδίων, ούτε προσέλευση θα υπάρχει άρα ούτε και στήριξη στην ομάδα. Αυτό έχει συμβεί κατ' εξακολούθηση στο Μετς και φυσικά θα συμβεί στα Λιόσια ακόμα και αν το συμβάν της 7ης  Αυγούστου δεν είχε συμβεί. 

Εκτός αν υπάρχει κάποιο σχέδιο προσομοίωσης και εξοικείωσης με τις νέες εγκαταστάσεις του ΑΟ, όπου στα 2 χλμ είναι το κλειστο του γαύρου εδώ και πολλά χρόνια. Και επειδή θα διαβάσουμε το κλασικό «ναι, αλλά η αστυνομία θα προστατεύσει ...» και για το Μετς και για τα Λιόσια και για τον Ελαιώνα, όπως φαίνεται τελικά μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί και όχι. Προφανώς και κάποια γήπεδα δεν μας εξυπηρέτησαν, αλλά δυστυχώς γνωρίζοντας πλέον το πως διαπραγματευόμαστε στα δύσκολα, μάλλον καταλήξαμε εκεί που ήθελαν να μας στείλουν και όχι εκεί που θέλαμε εμείς.

Παλιότερα (91-92) είχαμε ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ, το εξοχικό. Είναι κρίμα να ρισκάρουμε την ασφάλεια αθλητών και οπαδών με τέτοιες επιλογές.

Σχόλια

  1. Επειδή δεν είμαι από Αθήνα και δεν γνωρίζω γενικά τι παίζει με το Μετς και τις γύρω περιοχές είναι γαυροπεριοχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λιγα λογια ο ερασιτεχνης μας λεει οτι δεν εκανε προταση για το γηπεδο του Σπορτιγκ ( που εκει γινοντουσαν ολοι μεγαλοι αγωνες βολει της δεκαετιας του 70 και αρχες 80) μεσα στην καταπρασινη περιοχη των Πατησιων και μαε αναφερουν ως μονοδρομο το Μετς. ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα. Και αλλα κλειστα πληρουσαν προδιαγραφες. Δεν ειναι δυνατον να καταληγουμε στο Μετς και στα Λιοσια, απο ολη την Αττικη.

      Διαγραφή
    2. χειρότερο δεν είναι ότι ο Μαλακατες ανακοίνωσε ως έδρα τα Λιόσια, λίγες μέρες μετά το θάνατο του Μιχάλη.Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν γυμνοσαλιαγκες που δεν βρίσκουν τίποτα κακό και τον στηρίζουν.Ελαχιστοι,αλλά υπάρχουν.

      Διαγραφή
    3. Το ειχαν αποφασισει ενα μηνα νωριτερα, το ανακοινωσαν φυσικα στην πιο ακαταλληλη στιγμη.Και παλι δεν αναιρει οτι ειναι κακη επιλογη.

      Διαγραφή
  3. Είμαι βέβαιος πως δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση για κανένα άλλο γήπεδο.

    αλλωστε ο βασιλακης ο βεργης φροντισε να μας ενημερωσει απο το απριλη για τη νεα μας εδρα μας

    Η κωλυσιεργια των ανικανων της διοίκησης του Ερασιτέχνη έγκειται στο ότι πρέπει να βγει όσο πιο κοντά στις δημοτικές εκλογές γίνεται, ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον ανίκανο δήμαρχο.

    Η σηψη που υπάρχει στο σύλλογο είναι πολύ βαθιά και εδώ και χρόνια όλοι αυτοί που τον έχουν κατά φάει δρουν για το συμφέρον όλων των υπόλοιπων εκτός του Παναθηναϊκού.

    Αυτή την περίοδο είμαστε γραφείο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ολοι ειδαμε τις σημαινει «διαπραγματευση υπερ του Συλλογου» στο θεμα του γηπεδικου, καλυτερα που δεν διαπραγματευτηκαμε γιατι μπορει να διναμε και τον «Ταφο» για να παιξουμε στο Μετς και στα Λιοσια. Εδω κ χρονια ειμαστε γραφειο τυπου.

      Διαγραφή
    2. πρασινε τομαρε προσωπικα εμενα αυτο με ενοχλει και με εκνευριζει παρα πολυ αν κατι ειμασταν περηφανοι ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι δεν προσκυνησαμε κανενα κομμα και κανενα κομματοσκυλο ελπιζω αυτο να ισχυει και στο μελλον

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου