Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ουτε τελεία δεν αλλάζουν πλέον...

Ένα τρανό παράδειγμα οτι γαύροι και χανουμάκια, έχουν τα ίδια επιχειρήματα για να μειώσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Αντιγράφουν στο τουίτερ ο ένας τον άλλον και όχι μόνο αυτό, επιλέγουν και συγκεκριμένα στατιστικά προκειμένου να δείξουν έχουν δίκιο. Τέτοια αδερφική αγάπη, έχουμε χρόνια να δούμε. Από το 1993.

Ο Παναθηναϊκός στο κεκλεισμένων με τον γαύρο, είχε δοκάρι και ένα πέναλτυ που δεν του δόθηκε. Με τον ίδιο τρόπο (πέναλτυ) η κούλα έκανε το 1-2 στο ίδιο γήπεδο, αλλα το ξέχασαν και οι 2 τους!!!

Η κούλα ΔΕΝ νίκησε εντός έδρας ούτε τον Παναθηναϊκό παρά την σφαγή του Νταμπάνοβιτς, ούτε τον γαύρο (0-0 και οι 2 αγώνες). Νίκησε τον παοκ με την κόκκινη του κάργα από το 8ο λεπτό και τις πάσες του κοτάρσκυ μέχρι να γίνει το 1-0. Αλλά και αυτό το ξέχασαν.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 11 πέναλτυ, η κούλα 10 (1 λιγότερο δηλαδή). Τρομακτική διαφορά. Περισσότερα πέναλτυ από τους 2 αυτούς κέρδισε πάλι ο Παναθηναϊκό το 2021-22. Το τριφύλλι κέρδισε 10 πέναλτυ και η χάρτινη 7. Αλλά τότε ... μούγκα! Το 2020-21 πάλι ο Παναθηναϊκός κέρδισε περισσότερα πέναλτυ από την αεχ (8 έναντι 6, με τον γαύρο να έχει 5). Αλλά τότε ... πάλι μούγκα! Τέλος το 2019-20 ο Παναθηναϊκός κέρδισε περισσότερα πέναλτυ από την αεχ (15 έναντι 9, με τον γαύρο να έχει 13). Αλλά τότε ... ξανά μούγκα!!! Το γιατί, είναι προφανές. Ο Παναθηναϊκός ήταν 4-5ος και ο γαύρος πρωταθλητής. 

Όμως η κούλα δεν είδε κανέναν παίχτη της να αποβάλεται, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είδε 4 (Σένγκεφελντ 2 φορες, Κουρμπέλης, Τσοκάι). 

O Παναθηναϊκός είχε 16 δοκάρια (τα περισσότερα σε αγώνες που γέλαρε, όπως με Οφη, Ιωνικο, γαυρο, αεκ), ενώ η κούλα μόλις 10 (το ένα οφσαιτ στην Λεωφόρο). 

Ο δε Παναθηναϊκός από τον Οκτώβριο αγωνίζεται χωρίς τον καλύτερό του παίχτη και πρώτο του σκόρερ μέχρι τότε (Αιτόρ), γεγονός που του άλλαξε όλη την αγωνιστική συμπεριφορά και οργάνωση.

Σχόλια