Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αγώνες που έγιναν κανονικά και ένας που δεν έγινε!!!

Στην φώτο που ακολουθεί, αριστερά βλέπετε λόγους για τους οποίους αγώνες που θα μπορούσαν να διακοπούν έγιναν κανονικά. Δεξιά βλέπετε και έναν αγώνα που δεν έγινε.

Αγώνες όπως αυτός το 90 στο Καραϊσκάκη με τις πέτρες στον Νικοπολίδη, το 2002 στην Βαρκελώνη με τον τραυματισμό του νικοπολίδη και του Τζουρούδη, το 2003 στην Ριζούπολη με φωτοβολίδες, ξύλο στα αποδυτήρια και μαχαίρια στις φυσούνες, το 2006 και 2007 στην Τούμπα με τα παπούτσια και τα μπουκάλια στον Ίβανσιτς, το 2007 στην Τούμπα με το μπουκάλι στον Νίνη, το 2009 στο λυόμενο με το αεροβόλο στον Τζόρβα, το 2011 στο λυόμενο με το ξύλο σε Σισσέ και Σιμάο, το 2012 το χαστούκι στον Μαυρία στην Κρήτη, το 2014 στο λυόμενο με την φωτοβολίδα στον Μπεργκ, το 2014 στην Κρήτη με τον αναπτήρα στον Καπίνο, το 2017 στην Τούμπα με την κροτίδα στον Βίγια, το 2022 στον τελικό Κυπέλλου με την πέτρα στον Αιτόρ, το 2023 στην Οπαπ αρένα με την κροτίδα στον Μπρινιόλι, ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Και ας χάσαμε σε αρκετούς από αυτούς.

Εν αντιθέσει με έναν άλλον αγώνα που δεν άρχισε ποτέ, γιατί κάποιοι κατάλαβαν διαφορά τριών (3) εκατοστών στα δοκάρια (!), κάτι που ΔΕΝ κατάλαβαν ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί, ακόμα και ο γαύρος που πέρασε πριν λίγες μέρες στο Κύπελλο από την έδρα αυτή.

ΥΓ. Πολύ σωστή και έγκαιρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

ΥΓ1. Κωμικοτραγικό και ειρωνικό μία ομάδα που κάποτε είδε τον τερματοφύλακά της να φλέγεται στην Τούμπα και να αποχωρεί περήφανη με το κεφάλι ψηλά, να κάνει αναφορά στον Μπρινιόλι για τα 15 μέτρα που έσκασε η κροτίδα, ότι ο Μπρινιόλι «θα μπορούσε να παραστήσει τον τραυματία και να κριθεί το ματς» και να ψάχνει να βρει 3 εκατοστά στα δοκάρια.

Σχόλια