Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Στις ύαινες, στέλνεις λιοντάρια. Όχι γατάκια.

Τώρα που έπεσε η σκόνη, μπορούμε με ψυχραιμία να δούμε τι συνέβη το τελευταίο διήμερο. Πριν όμως καλό είναι να θυμόμαστε, ΠΩΣ ένας παράγοντας πρέπει να προστατεύει τον Σύλλογο που υπηρετεί. Οι παράγοντες ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον Σύλλογο, δεν υπηρετούνται μεταξύ τους

Η κλασική σκηνή με του Αφούς, χωρίς μπράβους, να πηγαίνουν και να απαιτούν ισονομία έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Ο Κολυμπάδης, ακόμα θα το θυμάται. Από τότε μεσολάβησαν πολλά, πάντα στις αναμετρήσεις με τον γαύρο. Από την Ριζούπολη το 2003, την ΜΗ άσκηση έφεσης το 2005 για τον αγώνα με την αεκ (τιμωρηθήκαμε με 2 αγωνιστικές στον αγώνα με τον γαύρο για υβριστικά!) και χάσαμε το πρωτάθλημα, από την μειωμένη προσέλευση στον Τάφο τον Δεκέμβριο του 2008 (400 άτομα) και τον Απρίλιο του 2009 (800 άτομα), την μη διεξαγωγή αγώνα και το σουλάτσο και τις  φωτογραφίες στην 13 από γαύρους τον Νοέμβριο του 15, την εκκένωση του κλειστού λόγω ... συνθημάτων τον Απρίλιο του 2016, μέχρι το προχτεσινό όπου αγωνιστήκαμε κεκλεισμένων λόγω δακρυγόνου σε κλειστό, χωρίς να έχουμε τιμωρηθεί και χωρίς να έχουν γίνει επεισόδια εντός γηπέδου! 

Προχτές αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο, απουσίαζαν. Είτε με την παρουσία τους, είτε με την απουσία τους. Έχασαν και την ευκαιρία να «ποστάρουν» κάποια ωραία ανάρτηση για την πρόκριση, αφού τους απασχολούν τα Παναθηναϊκά δρώμενα μόνο στις επιτυχίες. 

Σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα που ξεκίναγε στις 7, η αστυνομία άνοιξε τις πόρτες στις 6. Έφτασε μετά από τους οπαδούς που περίμεναν ήδη εκεί. Η αστυνομία στην θύρα 3 ήρθε την ώρα που άνοιγαν οι πόρτες αντί να είναι νωρίτερα εκεί. Αντίθετα στην θύρα 6 ήταν από νωρίς εκεί και έμπαινε κόσμος κανονικά. Kαμμία αντίδραση από εμάς.

Δεν έκανε προ-έλεγχο μακρυά από το γήπεδο, όπως θα έπρεπε. Kαμμία αντίδραση από εμάς.

Δεν υπήρξαν επεισόδια παρά μόνο όταν στριμώχτηκαν όλοι σε μία θύρα για να μπουν κάτω από αφόρητες συνθήκες, τα δε επεισόδια ήταν ελάχιστα και εκτός γηπέδου.

Για άγνωστο λόγο, ενώ όποιο επεισόδιο συνέβη έγινε εκτός γηπέδου, υπήρξε ρίψη δακρυγόνου (!) ΕΝΤΟΣ κλειστού αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο την παραμονή εκεί των φιλάθλων αλλά και των αθλητών των 2 ομάδων. Kαμμία αντίδραση από εμάς.

Το γήπεδο εκκενώνεται και ο αγώνας μετατίθεται για την επόμενη μέρα, αλλά χωρίς να έχουμε τιμωρηθεί, αγωνιζόμαστε χωρίς οπαδούς. Από τα συμφραζόμενα των ανακοινώσεων μας, προκύπτει οτι η CEV μας ρώτησε αν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και εφόσον αρνηθήκαμε (ως αστυνομία και ως διοίκηση για ενα κλειστό 1700 ατόμων!), διέταξε απολύτως ορθά το «κελεισμένων». ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! Kαμμία αντίδραση από εμάς.

Δεδομένου ότι στο γήπεδο υπήρχαν ΜΟΝΟ διαρκείας, η διοίκηση θα μπορούσε ακόμα και να ζητήσει την αποχώρηση της αστυνομίας εγγυώμενη η ίδια την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έχουν περάσει 48 ώρες και ακόμα δεν έχουμε καταθέσει μήνυση σε βάρος της αστυνομίας και των οργάνων που ήταν προχθές στον Αγιο Θωμά, παρότι η ανακοίνωση επιρρίπτει στην αστυνομία την κύρια και μοναδική ευθύνη! Kαμμία αντίδραση από εμάς ακόμα και τώρα!!!

Ληφθεί υπόψην οτι με τον ίδιο αντίπαλο αγωνιστήκαμε για το φετινό πρωτάθλημα τον Νοέμβριο του 2022 στο ίδιο γήπεδο, με οπαδούς και δεν έγινε το παραμικρό. Το παραμικρό δεν έγινε και στις άλλες δύο αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια και στην Β φάση του περσυνού πρωταθλήματος. Μάλλον τότε δεν είχε αστυνομία και «τσαμπατζήδες». Α, είχε!!!

Σε άλλα γήπεδα που γίνονται επεισόδια με την αστυνομία, που σπάνε αυτοκίνητα παιχτών όλα βαίνουν καλώς. Καμία αναβολή, καμία μετάθεση αγώνα, καμία εκκένωση, κανένα «κεκλεισμένων». 

Η χτεσινή ήττα είναι πρωτίστως ήττα σε επίπεδο παραγόντων και διοίκησης. Ανέτοιμοι και απροετοίμαστοι όλοι, για τον κρισιμότερο αγώνα της τελευταίας 2ετίας του τμήματος. Λες και δεν ήξεραν τον αντίπαλο. Λες και περίμεναν την σίγουρη πρόκριση για τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις με τις τυμπανοκρουσίες. Περιμένοντας την «λεζάντα», χάσαμε την ουσία. Είδαμε το τυράκι, αλλά όχι την φάκα. Λες και δεν ξέραμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε. 

Στις ύαινες, στέλνεις λιοντάρια. Όχι γατάκια. Κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Σκεφτείτε απλά να γίνονταν αντίστροφα τα πράγματα και να γίνονταν αυτά τα γεγονότα σε κάποια ... άλλη έδρα. Πιστεύετε οτι θα δέχονταν να παίξουν άλλη μέρα και χωρίς οπαδούς;

Αγωνιστικά, ο γαύρος έχασε το 1ο σετ, επιβίωσε μετά το 25-24 στο 2ο και το πήρε και μετά (με τον Ερνάντεζ φανερά ανέτοιμο) κέρδισε όσα σετ χρειαζόταν. Η ομάδα θα ήταν δύσκολο σε άδειο γήπεδο και χωρίς το μεγαλύτερο όπλο της να τα καταφέρει για δεύτερο σερί αγώνα. Προσπάθησε και βρέθηκε απέναντι σε καλύτερο αντίπαλο, όπως το αντίστροφο συνέβη στον πρώτο αγώνα.

ΥΓ. Όλοι συνεχίζουμε να στηρίζουμε το τμήμα και όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Τώρα αν μη τι άλλο, χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή μας και την αγάπη μας. Και θα μας ανταμείψουν μελλοντικά, όπως το έκαναν όταν τους στηρίξαμε στο Αιγίνιο, στην Πάτρα και στα δύσκολα.

Σχόλια

  1. τρομερα περηφανος και δικαιωμενος για τη χρονια του αιγινιου αλλαξε ολη τη ροη τηε ιστοριας και εχεις αυτο το μουνοπανο το παυλοπουλο να ειρωνευεται και να το χλευαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος εχει παει εκει για καμια μπριζολα. Μεχρι εκει.

      Διαγραφή
    2. δε γινεται να σαι εκλεγμενο μελος και να ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ τετοιες μαλακιες με τις χοντραδες που ξεστομισε επρεπε ηδη να παραιτηθει

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω , αν είχαμε κόσμο θα νικούσαμε τον gayρο ; Θεωρούμε με έναν δικό μας ανεδαφικό συλλογισμό πως όταν έχει κόσμο , είτε πράσινο είτε κόκκινο , ο Θρήνος επηρεάζεται και δεν παίζει καλά , ενώ όταν δεν έχει κόσμο παίρνει πλεονέκτημα ; Για να τελειώνουμε , οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά αγωνιστικά ( με τους ερυθρόσβερκους να έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς ) και τα παιχνίδια είναι όλα 50-50. Δεν είναι όπως στο Μπάσκετ το 2005 που εμείς ήμασταν ξεκάθαρο φαβορί και το οσφπ τερμάτιζε στην 8η θέση στην Α1. Αφού απομακρυνόμαστε σιγά σιγά απ' τον αγώνα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο καθαρά και να αφήσουμε πίσω την πίκρα μας για τον χαμένο τελικό. Ναι , όλοι στεναχωρηθήκαμε που δεν θα έρθει η 3η διεθνής κούπα στον Ερασιτέχνη ( μετά το PES Legendary Cup στα esports και το Europe Trophy στο Πινγκ Πονγκ Γυναικών ) , αλλά τι να κάνουμε ; Αυτά έχει ο αθλητισμός.
    Κερδίζεις χάνεις , θα τραγουδάω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι φιλε θα κερδιζαμε και το παιχνιδι του πρωταθληματος που χαναμε 2-0 η ομαδα πηρε μεγαλη ωθηση απο το κοσμο και το γυρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη συγκρίνεις με μπασκετ η με αλλο άθλημα....το βολλει ειναι ιδιαιτερο στην ψυχολογια...δεν ειναι αθλημα επαφης....ρωτα να μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου