Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αυτοκτονία!!!

Μετά το σκάνδαλο της δεκαετίας χτες βράδυ, με σκηνικά και αποφάσεις που θύμιζαν  ελληνικό πρωτάθλημα και όχι ευρωπαϊκό αγώνα και τον Παναθηναϊκό να αναγκάζεται - χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο - να αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του, το τριφύλλι ήταν εκτός κλίματος και δίκαια έχασε τον αγώνα και την πρόκριση.

Μετά το δυνατό ξεκίνημα, την κατάκτηση του πρώτου σετ (25-22) και την απώλεια του δεύτερου στις ... λεπτομέρεις (25-27) που θα του έδινε την πρόκριση, το τριφύλλι «εξαφανίστηκε». Έχασε το τρίτο σετ (21-25) και το τέταρτο (17-25), παρά την συμμετοχή του Ερνάντεζ, που ήταν φανερά εκτός ρυθμού.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο χρυσό σετ στο οποίο μετά το 3-4, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε στο τάραφλεξ και το έχασε εύκολα (6-15). Προφανώς ο αγώνας θα είχε άλλη εξέλιξη αν γινόταν χτες βράδυ με παρουσία πράσινων οπαδών, αλλά για την απουσία αυτών φρόντισαν πολλοί. Είτε ηθελημένα, είτε άθελά τους.

Σχόλια

  1. Μαλακατε γαμω τα νεκρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παρακαλουσα πιο κοσμιες εκφρασεις.

      Διαγραφή
    2. μαλακατες ενα ονομα μια ιστορια για να θυμουνται οιπαλιοι και να μαθαινουν οι νεοι ειναι ο ανθρωπος που εκανε κολαση τη ζωη του παυλου το 79 για να μην παρει τη παε ο ανθρωπος που παρεδωσε τη επιταγη στο νικολαιδη παρολο που ψηφηζε παυλο δαγκωτο μεχρι τη τελευταια στιγμη ενω το καλοκαιρι του 87 προσπαθισε να κανει κατι αντοιστοιχο βαζοντας απο πισω πορτα ενα λαμογιο εν ονοματι κοσκωτα για να σαμποταρει τη εισοδο του παυλου στο αο αμφιβαλω αν θα τον συγχωρεσει ο θεος για το μεγαλο κακο που εχει προκαλεσει στο συλλογο

      Διαγραφή
  2. Ψάχνουμε να βρούμε τι εγινε, με τη διοίκηση που λειτουργεί τον Α.Ο σαν παραμάγαζο του Δήμου. Με φράγκα που δίνει απλόχερα ο Αλάφούζος ελέω Διπλής Απάτης και μόνο. Με τον Πρόεδρο ''Ναι σε όλα''. Με τους βαλτούς που έδωσαν τη Λεωφόρο, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τίποτα στη χαβούζα Ελαιώνα.Και επειδή πάει σόι το βασίλειο, το έγκλημα του '79 είχε πάλι σφραγίδα Μαλακατέ.Αυτόν είχαν επιλέξει οι ''Παναθηναικοί'' όμως,για να διαπραγματευτεί τη Λεωφόρο.Ας τον φάνε στη μούρη,να κατεβαίνει με κόκκινα μπουφάν σε ματς του ερασιτέχνη,να σφίγγει το χέρι στον Κουντούρη και να τον αφήνει να αλωνίζει στο γήπεδο.ΥΓ.Την ίδια ώρα ο ''Νομικός'' του Α.Ο ,ο Παναθηναικάρας από το 2018 και μετά,ο κάνω προπαγάνδα για τη Δ.Α,είχε να ψήσει σήμερα την ώρα του εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του. Αλλος με το ψησιμο, αλλοι με την απουσια τους, μας τυλιξε ο γαυρος σε μια κολλα χαρτι κ δεν το πηραμε χαμπαρι. Οπως το 2016 που εκκενωσαμε τον Ταφο λογω ... συνθηματων, οχι επεισοδιων... Συνθηματων!!! Ο κοσμος αν ηταν μεσα, το 25-24 στο 2ο σετ θα το εκανε 26-24 κ τελος αγωνα. Δεν θα γινοταν ποτε το 25-27. Τεραστια ηττα κυριως διοικητικη κ παραγοντικη η χθεσινη.

      Διαγραφή
  3. πρασινε τομαρε για να θυμουνται οι παλιοι και για να μαθαινουν οι νεοι και το πραξικοπημα του 79 υπογραφη μαλακατε ειχε οπως και τωρα ο ανθρωπος που με μηχανογραφιες και δοπλοκιες μερα νυχτα εκανε πολεμο στο παυλο για να μην παρει τη παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποια στιγμη θα τα πουμε αναλυτικα κ για το 1979 κ πως ξαφνικα αλλαξαν ολα. Τεραστιο φιασκο το χτεσινο κ οτι δεν ανοιγει μυτη σε παραγοντες, λεει πολλα.

      Διαγραφή
  4. ο προεδρος του αο συνεχιζει να ψευδεται ασυστολα ποτε δε τεθηκε το διλλημα κεκλεισμενων των θυρων η αποβολη απο τη ευρωπη η ευρωπαικη ομοσπονδια μας ρωτησε αν μπορουμε να εγγυηθουμε τη ομαλη διεξαγωγη του αγωνα με θεατες ως γηπεδουχο σωματειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου