Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Λεωφόρος Χίου!!!

Ένα πολύπαθο τμήμα, που έφτασε μέχρι και στα αλώνια της Β Εθνικής και της Α2. Ένα τμήμα που μέχρι τα τέλη του 80 ήταν σταθερά στην 3η και 4η θέση και αποδυναμώθηκε για χάρη του Αλβέρτη, σε μία ... ιστορική ανταλλαγή η οποία κρίθηκε δεκαετίες αργότερα.


Φέτος κάνει αξιόλογη πορεία ευρισκόμενο στην 3η θέση, χωρίς φυσικά να υπάρχει η προοπτική για την κορυφή καθώς το σύστημα διεξαγωγής αλλά και ο βασικός αντίπαλος δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά αξίζει την στήριξη μας (όπως και όλα τα τμήματα του Συλλόγου) είτε άμεσα, είτε έμμεσα. 

Ο Παναθηναϊκός είναι οι σχεδόν 1700 επίσημοι τίτλοι, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τμήματα και αθλητές που δεν έφτασαν στην κορυφή, αλλά αγωνίστηκαν και πάλεψαν με το τριφύλλι στο στήθος. Η στο σκουφάκι. Δεν αλλάζει κάτι ως προς την στήριξή μας. Τους τρόπους, τους γνωρίζετε.

Σχόλια

  1. Δυστυχως εχουμε απομεινει ΛΙΓΟΙ που γνωριζουμε την απιστευτη ιστορια του αποπαιδιου του Συλλογου κι'ευτυχως δεν μιλαμε γιατι αν μαθευτουν τ'απιστευτα που εχουν συμβει απο την δημιουργια του τμηματος το 1959/60 εως τωρα ισως αμαυρωσουν την εικονα και το μεγεθος του Παναθηναικου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα θα αγαπαμε οτι εχει τριφυλι στο στηθος
      Ανεξαρτβτα με προσωπα και καταστασεις.....

      Διαγραφή
  2. στοχος φετος η εξοδος στη ευρωπη του χρονου να μεινει το υπαρχον ροστερ και να ενισχυθει με 3-4 ποιοτικες προσθηκες με ελληνες και ξενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις ποσες φορες στο παρελθον ειχαμε ευτιν τον στοχο και τις ιδιες προσδοκιες ??? Χανεις το μετρημα

      Διαγραφή
  3. ακουγεται οτι εχουν μπει οι αδερφοι αργυροπουλοι και απο του χρονου θα χουν ποιο ενεργο ρολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου