Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Deja-vu

Ένδοξες μέρες άλλων εποχών (92-99) μας θύμισε η σημερινή αναμέτρηση. Ένας καλός Παναθηναϊκός, βρέθηκε απέναντι σε έναν μέτριο γαύρο που χρειάστηκε απροκάλυπτα την βοήθεια της διατησίας για να πάρει την νίκη.


Φάσεις όπως αυτή, που δόθηκε επιθετικό φάουλ...

Η το «κλασικό» πλέον επιθετικό του φαλ στον Παπαγιάννη, που δεν δίνεται από πέρυσι.

Το 3π του Μπέικον στην προτελευταία φάση του αγώνα χωρίς φάουλ...


Και η τελευταία φάση με 2 φάουλ....



Το να πατάς γραμμή ή έξω, είναι πταίσμα άλλωστε...


Διπλάσιες βολές ως συνήθως στο Σεφ και πάει λέγοντας...Ένα συνηθισμένο απόγευμα εκεί δηλαδή.

           
Νύχτες Ιωαννίδικης ... μαφίας!

Σχόλια

  1. Χμμμ ... Δεν ξέρω. Για τον αν υπάρχει παράγκα υπέρ του ΟΣΦΠ θα περιμένω ως το τέλος της χρονιάς. Σαν μονάδες ( οι ξένοι μας δηλαδή μαζί με τον Παπαγιάννη γιατί οι υπόλοιποι Έλληνες μας είναι κακοί ποιοτικά ) είμαστε καλύτεροι απ' τον ΟΣΦΠ. Αλλά ακόμη δεν έχουμε γίνει ομάδα. Αυτό δείχνουν 1) τα ριμπάουντ υπέρ μας 2) οι λιγότερες ασίστ μας και 3) τα σχεδόν διπλάσια λάθη μας.
    Κι έτσι όμως αν είχε τραβήξει λίγο επιθετικά ο Γουίλιαμς θα είχαμε νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ενα καλαθι διαφορα που εληξε, οι βολες και αυτες οι φασεις που εβαλα παιζουν ρολο. Μοναδες καλες εχουμε, λιγοτερες αριθμητικα, αλλα δεν ειμαστε ακομα 100% ομαδα. Ισως σε 2-3 μηνες.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ πράσινοτομαρε εσύ καλά τα αναφέρεις, τα είδαμε όλοι δυστυχώς και αγανάκτησαμε, ο πρόεδρος μας που βρίσκεται; άφησε να δημιουργηθεί μια κατάσταση με την απουσία του και τώρα σχολιάζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο τα γεγονότα, κάνοντας give away.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλεια της διοικησης περαν της ενισχυσης της ομαδας, ειναι και η προστασια της απο τετοιες καταστασεις. Οχι η ευνοια της, αλλα το να μην αδικειται. Η χρονια εχει βαθος. Ιδωμεν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου