Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια ...

Το πανό που φτιάχτηκε στο νέο γήπεδο της αεκ στην φυσική της έδρα και αναρτήθηκε στα Λιόσια κάνοντας όλη την Ελλάδα να το δει, λέει μία αλήθεια. Είτε μας αρέσει, είτε όχι.


Οτι αυτοί ΕΜΕΙΝΑΝ στην Λεωφόρο τους (Δεκελείας) παρόλα τα απίστευτα εμπόδια που βρήκαν, ενώ εμείς μετακομίζουμε (με την δική μας συναίνεση) στον Βοτανικό. Και δεν το έγραψαν για να μας καλωσορίσουν στον Βοτανικό, αλλά για να μας πικάρουν που ΦΥΓΑΜΕ από την Λεωφόρο, ενώ αυτοί όχι. 

Χωρίς το γήπεδο να κοσμεί την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και με τον Βοτανικό να μην φαντάζει η ιδανική τοποθεσία να μεταφερθούν οι οπαδοί ως βάση, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί θεωρούν οτι στο εγγύς μέλλον η πόλη θα τους ανήκει. Oι κιτρινόμαυροι οπαδοί που έβλεπαν την Φιλαδέλφεια σαν γιαπί έβρισκαν πάντα υποστήριξη απο πράσινους οπαδούς στο θέμα του γηπεδικού τους, καθώς όλοι γνωρίζαμε οτι αν ένας παράγοντας ασχοληθεί σοβαρά η αεκ θα χτίσει οτι θέλει στην φυσική της έδρα. Όπερ και εγένετο.

Μπορεί να διαβάζαμε αρλούμπες στο τουίτερ και στο φειςμπουκ οτι οι αντίπαλοι οπαδοί ... τρέμουν που θα πάμε στον Βοτανικό και λυπούνται αφάνταστα που παίζουμε ακόμα στην Λεωφόρο, αλλά η πραγματικότητα είναι αντίστροφη. Πιθανόν να δούμε και κάποιο πανό από ερυθρόλευκους οπαδούς που θα αναφέρονται στην Ακρόπολη, ή στην ίδια την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Σχόλια