Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Το «αδιαπραγμάτευτο» και «ορθότατο» ποσοστό του 15% για 99 χρόνια, έγινε...

Άλλο ένα σημείο «διαμάχης», «διεκδίκησης» και «κόκκινης γραμμής», ήταν το ποσοστό επί των εισιτηρίων και εσόδων. Τα «ίδια δικαιώματα» της Λεωφόρου έλεγαν 0% στον ΔΑ και το ποσοστό αυτούσιο και για πάντα στον ΑΟ. Αυτό ισχύει στην Λεωφόρο. ΟΡΘΟΤΑΤΑ όπως λέει το αρχικό κείμενο, το ποσοστό αυτό πρέπει να πηγαίνει στον ΑΟ και δεν συζητάμε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, κατορθώσαμε το απίστευτο. Να πανηγυρίζουμε γιατί το «για πάντα», έγινε ... για 49 χρόνια. Από την άλλη είναι φοβερή επιτυχία, γιατί στον νόμο 4809/21 το ... «για πάντα», είχε γίνει για 15 χρόνια. Φοβερό, ε? Ούτε ΚΙΧ δεν βγάλαμε.


Ευτυχώς κάποιοι φώναξαν ΚΑΙ εδώ (όπως στην χωρητικότητα του κλειστού που μας διαβεβαίωναν οτι με 2 χιλ φτάνει για να φιλοξενήσει ευρωπαικές διοργανώσεις) και το «για 15 χρόνια», έγινε (τουλάχιστον) για 49! Μέχρι το πραγματικό «για πάντα», απέχει παρασάγγας. 

Όταν το φτάσει και επανέλθουμε στις «κόκκινες γραμμες» που έταζε ο ΑΟ, θα συζητήσουμε επί αυτού. Και με τον γνωστό τρόπο (δηλαδή σου κλέβουμε οτι σου ανήκει αλλά σου δίνουμε λίιιγο πίσω, ώστε να στο παρουσιάσουν ως επιτυχία) διαβάζουμε τα κάτωθι μαργαριτάρια.


Αν οι αυλοκόλακες, θεωρούν επιτυχία τα 49 χρόνια αντί του ... ισόβιου, μάλλον δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα. «Τα πήρε όλα» ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΓΑΜΕ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 49!!!! Δεν ντρέπεστε ρε?

Σχόλια

  1. Δωθηκαν 49 χρονια καθως η ΠΑΕ ειναι ανωνυμη εταιρια η οποια μπορει "θεωρητικα"να μην υφισταται σε 49 χρονια. Τα ιδια χρονια που δωθηκαν και για το καραϊσκακη στο γαβρο. Ετσι δωθηκε το 49 και με το περας αυτων να γινει ανανεωση για αλλα 49. Δηλαδη στο τελος θα ειναι 98 και οχι 99.
    Το προβλημα σας ειναι οτι δεν θελετε γηπεδο εκει. Το να βρισκεις συνεχεια μελανα σημεια ενω στη Λεωφορο εχουμε απαρχαιωμενες εγκαταστασεις και μηδενικα εσοδα ειναι κατι που δεν σε απασχολει. Ή δεν σε αφορα. Το οτι η Λεωφορος ειναι 100 ετων και σταζουν τα ταβανια οταν βρεχει, ειναι για σενα φυσιολογικο ε; Το οτι στο Βοτανικο ο Ερασιτεχνης θα εχει το μεγαλυτερο μερος των τμηματων του στεγασμενο ενω τωρα ειναι "νοικαρης" σε 15 σημεια στην Αθηνα, ειναι για σενα ιδανικο ετσι; Πετυχατε το μεγαλωμα του κλειστου και πολλα αλλα. Το ζητημα ειναι οτι και ολα να σας τα εδιναν, θα εφευρισκατε καινουρια μελανα σημεια. Πηγαινετε αυριο να φτιαξετε γηπεδο σε 17 στρεμματα χωρου πρασινου με ΣΔ 0,02. Αλλα θα βγειτε ολοι εσεις μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ολυμπιακος πηρε για 49 χρονια το Καραισκακης αλλα δεν εδωσε τιποτα ουτε τον πυρετο του ενω εμεις δινουμε φιλετο πιο ατυχη συγκριση δεν μπορουσες να κανεις αν βεβαιαω εισαι Παναθηναικος Το οικοπεδο της λεωφορου ειναι ασφαλως πολλων χιλιαδων ετων κι'οχι 100 που λες πιπιλοντας την καραμελα που σου'δωσαν το γηπεδο κτιστηκε με ΧΡΗΜΑΤΑ του Παναθηναικου και ειναι νεοτερο τα ταβανια σταζουν εκει που η λουγκρα εκανε τις σουιτες
      που ειναι νεες Αν γνωριζεις Ελληνικα χωρος πρασινου θεωρειται λογω της διπλης αναπλασης
      αν καταργηθει αυτη η ΑΠΑΤΗ δεν υπαρχει χωρος πρασινου κι'ο συντελαστης δομησης επανερχεται και ειναι αρκετα μεγαλος για μοντερνο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ γηπεδο 30000 θεσεων
      Πες στ'αφεντικα σου να σου δωσουν αλλο τροπαριο να λες

      Διαγραφή
    2. Μα, οι νομοι αλλαζουν οπως αλλαξαν για την Αεκ, για τον γαυρο, οπως παραχωρηθηκααν ΔΩΡΕΑΝ στρεμματα στον Παοκ. Ολα ΥΠΕΡ του ιδιωτη και λιγα υπερ του Δημοσιου. Αντιθετως σε εμας, σχεδον ΟΛΑ ειναι υπερ του ΔΑ και του Δημοσιου και ελαχιστα υπερ μας. Ο ΣΔ δομησης αλλαζει κατα το δοκουν. Δες απεναντι απο την Λεωφορο.

      Ειναι ντροπη να εχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ (την Λεωφορο και το νεο) και σε 100 χρονια ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ. Ευτυχως καποιοι το σκεφτηκαν αυτο το 1922 και το 1924 και ΕΧΟΥΜΕ ακομα την Λεωφορο ως στοιχειο για ανταλλαγη και λογο υπαρξης της Διπλης Αναπλασης. Φαντασου να υπεγραφαν για 49 χρονια το 1924 και τωρα να ημασταν αστεγοι, τι θα ακουγαν, ε? Σε 100 χρονια δεν θα εχουμε τιποτα να διαπραγματευτουμε, αλλα ευτυχως δεν θα ζεις εσυ, οποτε τι σε νοιαζει? Σωστα?

      Διαγραφή
  2. φιλε ανωνυμε τα μαθε τα nεα ανηγει νεος σταθμος απορριματων στο ελαιωνα αυτη τη φορα απο το το δημο μοσχατου Το εκπληκτικό είναι ότι οι δύο σταθμοί απορριμμάτων θα είναι σε διαφορετικές πλευρές του υπερσύγχρονου και όχι στην ίδια πλευρά!Κάτι που σημαίνει,ότι όπως και να φυσάει ,θα έχουμε ευωδιαστή ατμόσφαιρα! ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον ολη η ευρωπη θα μιμηθει την επιτυχιας και θα φτιαχνει γηπεδα διπλα σε σταθμους απορριματων και αποτεφρωτηρια πεθαμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. george vlachos Μιλαω για ανωνυμες εταιρειες. Τα 49 χρονια δωθηκαν καθως μιλαμε για ΑΕ οι οποιες σε θεωρητικο επιπεδο μπορει να μην υπαρχουν. Η συμβαση αναφερει οτι μετα το περας των ετων αυτων θα υπαρξει νεα συμφωνια για ανανεωσης για τα επομενα 49. Με λιγα λογια 98. Οσο για την απατη που λες θα επρεπε να ειχες παει μπροστα στον Θαναση να το πεις αυτο. Οτι το πλανο στεγασης που προτεινε ηταν απατη. Εκτος και αν δεν θυμασαι οτι ο Θανασης ηταν αυτος που ουσιαστικα οδηγησε το συλλογο στη ΔΑ. Το ΠΔ καταργειται με νεο ΠΔ. Οπως το ΠΔ του Λαλιωτη αντικατασταθηκε απο εκεινο της Μπιρμπιλη, τοτε θα πρεπει να υπαρξει νεο ΠΔ ή τροποποιηση του. Απο την αλλη, ο ΣΔ του Βοτανικου εφαρμοστηκε στο εμπορικο το οποιο τωρα ειναι στην κατοχη των τραπεζων. Αν επιχειρηθει η "επιστροφη" του ΣΔ της Λεωφορου αυτοματως θετεις -ενα κτηριο που ακολουθησε τον νομο για να κατασκευαστει χρησιμοποιωντας τον ΣΔ που ισχυε και ισχυει - κατεδαφιστεο καθως θα ειναι κυριολεκτικα στον αερα. Διοτι οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να υφισταται το κτηριο ως νομιμο εκει, και να ζητησεις να επιστραφει ο ΣΔ πισω στη Λεωφορο.
    Σε ρωταω λοιπον πως θα αντιμετωπισεις το ενδεχομενο αγωγων στην περιπτωση αυτη. Για να σου το κανω πιο ευκολο, να σου θυμισω οτι ο τοτε ιδιοκτητης του εμπορικου ειχε κανει εξωδικα και αγωγες κατα της ΠΑΕ διοτι ειχε αποφασισει να προχωρησει το δικο της μερος της ΔΑ μονη της. Αρα ειναι περα ως περα ορατο το ενδεχομενο η πλευρα των τραπεζων να μην ειναι θετικες η επενδυση τους να τεθει ξαφνικα κατεδαφιστεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε τα θυμασαι καλα αλλη διπλη αναπλαση υπογραψε ο θανασης τοτε ειχε θεσει βετο και για γηπεδο μπασκετ για να δωθει το οκ το οποιο εξαφανιστηκε μετα τη προσφυγη στο στε λογω εμπορικου

      Διαγραφή
  4. Prasinotomaros. (1/2)Παναγιωτη αυτο με τους νομους που ειναι για να αλλαζουν ειναι μεν αληθεια αλλα παραλληλα και τεραστια παγιδα. Δεν σου υπογραφει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι το πλανο του Θαναση που στριμωχτηκε σε 17στρεμματα +το οικοπεδο της εκκλησιας(η οποια ποτε δεν δηλωσε προθεση να το πουλησει) θα γινει αποδεκτο απο τον Δημο, το κρατος, τους κατοικους, το ΣτΕ κοκ. Οπως και δεν εισαι σιγουρος οτι το σχεδιο του Θαναση του 2002 θα ειναι σημερα εφαρμοσιμο. Για να δωσω ενα παραδειγμα, το γηπεδο της αεκ αναγκαστηκε να μετακινηθει απο την παλια του θεση καθως εκεινο ηταν πολυ κοντα σε κατοικιες και επρεπε να εναρμονιστει με δεδομενα που οταν σχεδιαστηκε τοτε δεν ισχυαν. Ειναι ο ιδιος λογος που το νεο γηπεδο του παοκ θα μετακινηθει καθως σημερα ειναι κολλημενο με κατοικιες. Παμε παρακατω. Ο γαβρος σε 31 χρονια θα ληξει η συμβαση του για το τηγανι. Σωστα; Υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να του πουν οτι δεν καθονται στο τραπεζι μαζι του για νεα συμβαση; Το εσαει δεν υπαρχει φιλε. Οπουδηποτε και αν πας θα δεις αυτα τα νουμερα. 99, 49 και το ξερεις καλα. Απο κει και περα ειναι δεδομενο οτι η 100χρονη Λεωφορος δεν καλυπτει της αναγκες ουτε του ΑΟ ουτε και της ΠΑΕ. Διαβαζω οτι ο Παναθηναϊκος θα ειναι νοικαρης στο Βοτανικο..Μα σημερα δεν ειναι νοικαρης; Σημερα δεν νοικιαζει ο ΑΟ πισινα στο Γουδη, τον Αγιο Θωμα και σε ενα σωρο διαφορετικα μερη;
    Το οτι ο ΑΟ θα εχει το μεγαλυτερο μερος των τμηματων του σε ενα μερος στο οποιο δεν θα πληρωνει τιποτα απολυτως δεν ειδα να το αναφερεις..Αν ησουν δικαιος θα'γραφες και τα θετικα μερη της συμβασης και να τα αναλυσεις κατι που δεν εκανες. Ικανοποιηθηκε το αιτημα για μεγαλυτερη χωρητικοτητα στο κλειστο, και τωρα σας ενοχλει μην σηκωθει ο Αλαφουζος σε 20-30 χρονια και φυγει. Ο Αλαφουζος που σε 20 και 30 χρονια θα ειναι 88 και 98ετων αντιστοιχα. Μιλαμε για απιστευτα επιχειρηματα. Εγινε ο Αλαφουζος Χαϊλαντερ.
    Ακομα και ολα τα επιχειρηματα να σας ικανοποιησουν θα βρισκατε και αλλα για να αντιδρασετε και αυτο το ξερεις καλα. Δεν θελετε τον Βοτανικο αλλα για σας ευτυχως που δεν ζει ο τυφωνας για να δει πως πολεματε το πλανο του. Ακομα και αν δεν υπηρχε ο Αλαφουζος θα τον εφευρισκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δινουμε φιλετο στο κεντρο της αθηνας και μας δινουν εγκαταστασεις μικροτερες και φθηνοτερες απο του πανιωνιου και τη λαμιας οσο κοστιζει το κολυμβητηριο της λαμιας κοστιζουν ολες οι εγκαταστασεις και των πενταπλασιων θεσεων οχι των 500 θεσεων που μας δινουν για να μην μιλησω για το κλειστο του πανιωνιου που ξεπερναει τα 20 μυρια

      Διαγραφή
  5. 2/2Βγαινετε με το αφηγημα οτι τι θα γινει αν η ΠΑΕ εγκαταλειψει τον ΑΟ μονο του στο Βοτανικο και αυτη φυγει και παει καπου αλλου αφηνοντας τον στη μοιρα του.
    Κατ αρχας ουτε και σημερα υποχρεουται να παιζει στη Λεωφορο και του χρονου ειναι δεδομενο οτι θα φυγει μετα απο αρνητικη εκβαση στην ψηφοφορια. Ο Ερασιτεχνης αυτοματως χανει 150χιλ, +τα εξοδα συντηρησης,+ το 60αρι του καθε διαρκειας. Με λιγα λογια μιλαμε για καταστροφη.Μια καταστροφη που θα την δειτε μπροστα σας αμεσα. Διοτι τα 250+χιλ που θα στερηθει ο ΑΟ του χρονου δεν καλυπτονται με ημερολογια,μπλουζακια, καπελακια,και αναπτηρες. Ουτε με 3χιλ ταμειακως ενταξει μελη και ελεημοσυνες και καμπανιες στηριξης με ΙΒΑΝ.

    Απο την αλλη δεν βλεπω τον γαβρο να φευγει απο το τηγανι εδω και 18-19 χρονια. Να φυγει δηλαδη η ΠΑΕ να παει που; Σημερα το οακα ειναι 40ετων. Το 2027 που υπολογιστηκε οτι θα ειναι ετοιμο το νεο γηπεδο θα ειναι 45. Αντε να πεις οτι αποφασιζει να φυγει μετα απο 10 χρονια..Θα φυγει απο ενα 10ετες γηπεδο αμιγως ποδοσφαιρικο, με το 85%(μετα απο 10 χρονια) δικη του την ονοματοδοσια, με δικες τις 62 σουιτες(δινοντας 145χιλ), με δικες της τα διαρκειας, με δικα της τα εισιτηρια(-15% στον ΑΟ),με το 90% των εμπορικων χρησεων εαν τις διαχειριζεται αυτη(εκτος και αν τις επινοικιασει), με δικες της τις διαφημιστικες πινακιδες(-15% στον ΑΟ), με χορηγιες κλπ.., για να παει στο οακα το οποιο θα ειναι 55ετων απο το οποιο δεν θα εχει σχεδον κανενα απο τα παραπανω εσοδα;
    Μια παρενδεση για τις σουιτες. Προ κοβιντ η τιμη της μιας σουιτας στη Λεωφορο ηταν 75χιλ. το χρονο και 150χιλ τη διετια. Αν υποθεσουμε οτι σε ενα νεο γηπεδο η τιμη της μιας σουιτας θα ειναι στα 100χιλ, τοτε μιλαμε οτι δινεις τα εσοδα μιαμισης σουιτας και κρατας τις υπολοιπες 60και μισης
    Για να ειμαστε δικαιοι, μπορει μελλοντικα η ΠΑΕ να χρειαστει να μετακομισει για λιγες αγωνιστικες προκειμενου να φτιαχτει ο χλοοταπητας οποτε εκει δεν νομιζω να διαφωνουμε οτι υπαρχει αυτο το λογικο ενδεχομενο.
    Απο την αλλη...ακομα και ρητρες να δωθουν, να πουν οτι η παε υποχρεουται να καταβαλει 10 εκατ σε περιπτωση που εγκαταλειψει τον ΑΟ μονο του στον Βοτανικο, και παλι στο τελος θα βρειτε αλλα 5 να ζητησετε για να πειτε οχι. Διοτι φιλε..απο την αρχη ειχατε επιλεξει αυτη τη σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σηκωθει να φυγει η παε σε περιπτωση αρνητικης αποφαση της γσ η παε που ακομη και μετα τη δημοσιοποιηση των συμβασεων δεν εχει βγαλει κιχ εχει παθει αφωνια εμενα αυτη η παθητικη σταση που κραταει ολο αυτο το καιρο με βαζει σε σκεψεις μεγαλες

      Διαγραφή
  6. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Δεν τα θυμασαι εσυ. Το κλειστο ακυρωθηκε απο το ΠΔ της Μπιρμπιλη διοτι χαρακτηριστικε οτι επειρεαζει το ισοζυγιο πρασινου. Εκεινο το κλειστο ειχε χωρητικοτητα 6.500-8000 θεσεις. Μιλαμε για απιστευτα μικρο κλειστο για την ΚΑΕ του Παυλου ,του Ζελικο και του Διαμαντιδη. Σημερα υπαρχει προταση στην ιδια περιοχη για κλειστο 13000 θεσεων σε ομορο οικοπεδο την οποια αρνηθηκε ο τρακης. Ο Θανασης υπεγραψε το νεο ΠΔ,που εγκριθηκε απο το ΣτΕ και το ΠΔ αυτο εχει την υπογραφη του. Οταν δε ακυρωθηκε το κλειστο, δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο την ΚΑΕ. Δεν υπαρξε η παραμικρη αντιδραση και η παραμικρη ανακοινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου