Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

«Αζημίως», βεβαίως βεβαίως...

Ακόμα και ο πιό ανενημέρωτος οπαδός του τριφυλλιού, θα περίμενε έστω για τα «μάτια του κόσμου», μία δέσμευση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων και φυσικά μία γενναία αποζημίωση, σε περίπτωση που το όλο πρότζεκτ είτε ΔΕΝ ολοκληρωθεί, είτε ΔΕΝ παραδοθεί εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναγράφουν οι συμβάσεις.

Την «πατήσαμε» με τις συμβάσεις του 2006 όπου το γήπεδο δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ το εμπορικό έχει έτοιμο τον σκελετό, αλλά κανείς δεν αποζημίωσε τον Παναθηναϊκό που σχεδόν 20 χρόνια δεν έχει νέο γήπεδο ΧΩΡΙΣ να φταίει αυτός. Αντί να μάθουμε από τα λάθη μας και να πιέσουμε ασφυκτικά με ρήτρες και αποζημιώσεις ώστε όλα να γίνουν έγκαιρα, όλα να γίνουν σωστά, εμείς δεχθήκαμε οι συμβάσεις να έχουν την μαγική λέξη ... «ΑΖΗΜΙΩΣ».

Σε όλες τις συμβάσεις (ΑΟ με ΠΑΕ, ΑΟ με ΔΑ και ΑΟ-ΔΑ-ΑΕΠ) η μαγική αυτή λέξη, εμφανίζεται στα ... δύσκολα. Δηλαδή στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και σε τυχόν καταγγελία-λύση των συμβάσεων. Υπάρχει το δικαίωμα καταγγελίας, αλλά αν τυχόν γίνει ... καταγγελία, η σύμβαση λύνεται ... αζημίως!!! Απίστευτο και όμως ... Παναθηναϊκό!

  

Σχόλια

  1. μην τυχον και χρεωσουμε το ιο της κουμπαρας του μαρινσκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη θα γίνουν γιατί και φτηνές είναι και τα λεφτά τα δίνουν οι τράπεζες το ποδοσφαιρικό μπορεί να τραβήξει πολλά χρόνια. Και εδώ είναι η παγίδα. Θα περιμένει ο ερασιτέχνης να τελειώσει και το στάδιο αφήνοντας τις καινούργιες να ερημώσουν; Η θα πάει να απομονωθεί στο σκουπιδότοπο; Είμαστε κακοί που φωνάζουμε για χρονικές ρήτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου