Ποιές ήταν οι διαθέσιμες κάμερες; Οι κάντιντ κάμερες;

Εν ώρα υπηρεσίας

Μετά την ΣΦΑΓΗ (2013-14) στο χαρισμένο λυώμενο, ο «καλύτερος Έλληνας διαιτητής» Σιδηρόπουλος, εξετέλεσε ακόμα μία, την Κυριακή 22-2-2015. Αυτή την φορά στην ΛΕΩΦΟΡΟ. Αυτές τις εντολές είχε, αυτές έπραξε.. ΑΞΙΟΣ.. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.


ΣΤΟ 10 ενα κόκκινο δρεπάνι ξεπτάγεται και θερίζει τον ΜΠΕΡΓΚ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΩΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ, ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ για ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΞΙΜΟ και για ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..


ΣΤΟ 13 Ο σαντάνα ΚΡΑΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣ..ΤΟ πεντακάθαρο φαουλ κάνει γαργάρα ο διαιτητής του....τσοριιιι αουτ...


ΣΤΟ 16 Ο ΠΡΑΝΙΤΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΣΕΡΒΟΣ ΒΟΥΤΑΕΙ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 9,5 ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ..(ο διαιτητής βλέπει ξεκάθαρα την φάση)


Στο 24 η ΛΑΒΗ WRESTLING του ΣΙΟΒΑ στον ΠΕΤΡΙΤΣ, δίνεται ως  ΦΑΟΥΛ του ΠΕΤΡΙΤΣ!!!


Στο 28 προβολή Καρέλλη στην μπάλα, ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.. Βεβαια στο 10 παρομοια φαση δωθηκε απλο φαουλ


Στο ο σιδηρόπουλος αρχίζει και δείχνει οτι θέλει την ΙΣΟΠΑΛΙΑ κατά κύριο λόγο. ΔΙΠΛΟ φάουλ σε Πράνιτς και  Καρέλη, δείχνει «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» και ακολουθεί την φάση, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ ΒΓΑΖΕΙ τον ΜΠΕΡΓΚ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ και ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ (χωρίς κάρτα εννοείται)


Στο 33 ο ΛΑΓΟΣ κανει τακλιν στον ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ και ΔΕΧΕΤΑΙ (σωστά) ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα. Η ίδια παράβαση στο 10 ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ με ΚΑΡΤΑ..


Στο 39 ΠΕΝΑΛΤΥ υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ καθώς ο Σέρβος αλήτης, ΤΡΑΒΑΕΙ την ΦΑΝΕΛΑ του Καρέλη, ενώ έχει ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ!!!

Συνεχίζει το τράβηγμα μέχρι ο Καρέλης να πατήσει ΠΕΡΙΟΧΗ και να πέσει..Το ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΥ το βλέπει φυσικά ο κόρακας ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ (ο κόρακας έχει άψογη θέση και βλέπει την φάση αλλα οι εντολές είναι ξεκάθαρες προφανώς)



Στο 52 φαουλ στο ημικύκλιο της ΣΕΝΤΡΑΣ, ο στόλος το ΕΚΤΕΛΕΙ 10 ΜΕΤΡΑ πιο μπροστά. «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» δείχνει ο κόρακας.


Στο 60 Κίτρινη στον ΖΕΚΑ επειδή βρήκε μπάλα και το γρασίδι. Ξεκάθαρη ΒΟΥΤΙΑ του ΜΑΝΙΑΤΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν ΕΠΑΦΗ


Στο 66 νέα ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για ΟΣΚΑΡ Α Αντρικού με τον Ομαρ που ξεφεύγει από τον  ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ, βλέπει οτι χάνει την μπάλα που φτάνει στον Πράνιτς και ΒΟΥΤΑΕΙ. Ούτε ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ, απλά ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ του ΣΤΟΛΟΥ..


Στο 68 ο Μανιάτης τραβάει τον ΜΠΕΡΓΚ από την ΦΑΝΕΛΑ.. Την ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ δεν την βγάζει ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


Στο 71 ο αλήτης Σέρβος ΑΠΙΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ αφού τον ΠΑΤΑΕΙ στο ΠΟΔΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ..Ο αλήτης διαιτητής ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ να κάνει επίθεση ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ δεν ΠΗΡΕ..


Στο 73 και άλλη υποψηφιότητα για ΟΣΚΑΡ Α ΑΝΤΡΙΚΟΥ..Ο επιθεωρητής ΟΧάρα από το ΜΙΚΥ-ΣΙΤΥ ΒΟΥΤΑΕΙ και ΠΑΙΡΝΕΙ 10, αλλά ΟΧΙ το φάουλ..ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ για ΘΕΑΤΡΟ ούτε ΛΟΓΟΣ, Μπροστά στα μάτια του διαιτητή.


Στο 76 επιτέλους ΚΙΤΡΙΝΗ..Αφού βάραγε ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΚΛΕΙΔΩΣΕ το πόδι του ΠΕΤΡΙΤΣ σε ΤΑΚΛΙΝ με τα 2 πόδια..


Στο 78 προσεξτε οτι τα ΦΑΟΥΛ ειναι 16 με 13..


Στο 97 ηταν 23 με 15. Δηλαδή σε 20ΛΕΠΤΑ ο στόλος ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΦΑΟΥΛ και εμείς 7.. άλλαξε ο τρόπους που σφύριζε  μετά το 2-0 καθώς έπρεπε να τους ΒΑΛΕΙ στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ


Στο 82 νεα χαρισμενη ΚΙΤΡΙΝΗ στον Σιοβα, αφου με την ΠΙΡΟΥΕΤΑ του ΠΕΤΡΙΤΣ, τρωει σκονη και τον ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ..Η μπαλα έχει φύει από την άλλη πλευρά..Ο Σιόβας ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..ΚΙΤΡΙΝΗ???? χαχαχαχα


Στο 87 νέα ΒΟΥΤΙΑ με ΜΑΚΡΥΝΟ ΡΙΠΛΕΙ (για κοντινο ουτε λογος) γιατί πόσο πια ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ..Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ο παίχτης του ΣΤΟΛΟΥ έχει ήδη ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ πριν καν ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.


ΤΕΛΟΣ το ΦΑΟΥΛ του 2-1.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΙΠΛΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (αρα δεν ήταν καν φαουλ οπως και εκεινο του 87) ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΦΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 5:01 Δλδ στο 6ο ΛΕΠΤΟ..Απο τα ΠΕΝΤΕ..


Εκτελείται στο 6 και 13 ένα ολόκληρο ΛΕΠΤΟ μετά..Δηλαδή στο 97.


ΑΜΑ δεν μπορείτε ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΑΓΕΣ να κερδίσετε ΤΟΤΕ τι έρχεστε στην ΛΕΩΦΟΡΟ?? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου