Κρίμα...

ΤΗΣ...ΚΟΡΕΑΣ (Του Κορέα είναι το σωστό) Μέρος Πέμπτο

Μπορείς να στήνεις αγώνες χωρίς βοήθεια από κανέναν; Δεν γίνεται να στήνεις αγώνες χωρίς να συστήσεις συμμορία ή εγκληματική οργάνωση. Προφανέστατο. Η σύσταση συμμορίας είναι προυπόθεση για την τέλεση των κακουργημάτων. Η σύσταση συμμορίας προηγείται χρονικά, λογικά και κυρίως αιτιακά των κακουργηματικών πράξεων. Χωρίς συμμορία δεν υπάρχει τέλεση κακουργήματος. Η σύσταση συμμορίας είναι σαν να λέμε το μέσον για την επίτευξη του σκοπού.

Είμαστε βέβαιοι οτι η ελληνική δικαιοσύνη πράττει τα βέλτιστα ειδικά στα θέματα του αθλητισμού. Προφανώς κάποια στιγμή ίσως ξανασχοληθεί με κάτι λίστες που στέλνει η UEFA και τις ξεπετάμε στο Ελλάντα μέσα σε μία νύχτα. Θα παραθέσουμε μια σειρά άρθρων με τους ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ των τελευταίων ετών όπως τους έστειλε η Uefa στο Ελλάντα.


18-11-2014

Φάκελο με 5 ύποπτα μας στέλνει η ΟΥΕΦΑ

οσφπ-Βεροια 3-0, Τελης-οσφπ 2-3, Παοκ-Βέροια 4-1, οσφπ-Θρακικός 5-1,Ηρακλής-Ατρόμητος 0-1

(3 στα 5)

Βεβαίως ΕΝΤΥΠΩΣΗ κάνει οτι...ο τζίρος του Στόλος-βέροια ξεπερναει τον ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΖΙΡΟ των αγώνων ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ και ΓΙΟΥΒΕ-ΡΟΜΑ. Αξιοπερίεργο βέβαια διοτι στον συγκεριμένο αγώνα ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ πλήρωναν καλά καθώς στα εντός έδρας ο ασσος του στόλου κυμαίνεται απο 1,08 εως 1,12!!!


16-12-2014..ΑΛΛΟ ένα ύποπτο ματς προστίθεται


Μέχρι στιγμής έχουμε ποσοστό 4/6. Οπως βλέπουμε ασκείται ΔΙΩΞΗ στους ... Πανθρακικό - Βέροια - Εργοτέλη για τους αγώνες τους με ... τον οσφπ.


19-2-2015. Και άλλο ματσάκι. 
Κομποτιακός-οσφπ (από που να το πιάσεις αυτό και να μην βρωμίσει δλδ)


5/7 μέχρι τώρα. Κάποιος εκφράζει την άποψη του (με γενικότητες βέβαια) 


Το παράδοξο είναι οτι καλούνται διαφορετικές ομάδες να λογοδοτήσουν,  αλλά όλως τυχαίως με τον ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Η συγκεκριμένη ομάδα, εχει όλους τους αγώνες αυτούς στο όβερ, συνήθως με ανατροπή (ημίχρονο - τελικό) και φυσικά την καλύτερη επίθεση, κάτι που του δίνει τον τίτλο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Βέβαια αυτό το φαινόμενο δεν ξεκίνησε τηνσεζον 2014-15.

Ας δούμε την λίστα των ύποπτων αγώνων απο την περσυνή σεζόν (2013-14).


Στην οποία ναι μεν υπάρχει ο αγώνας Παναθηναικός-Γιάννινα 3-1 (με 1-1 ημίχρονο και το πονταρισμα στο οβερ) και Καλλονή-Παναθηναικός 0-4 (με 0-2 ημίχρονο και με το δεύτερο μικρότερο ποντάρισμα μετα τον Πιερικό) ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 αγωνες του οσφπ. ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. 

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΛΔ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4.600.000, ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 10 ΑΓΩΝΩΝ!!!

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ 2 ΛΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ..


ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ..

Υπάρχουν μόνο 3 ΚΟΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τις 2 σεζόν. ΑΥΤΑ ΤΟΥ οσφπ με ΒΕΡΟΙΑ -ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ οι ΙΔΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, οι ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΕΣ. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ τα 2 αυτά χρόνια εκτός απο αυτούς τους 3.

Kαι αυτό δεν κάνει ΕΝΤΥΠΩΣΗ σε κανέναν ΑΡΔ ή σε κάποιον ΕΠΙΣΗΜΟ? 

Απο αυτά συμπεραίνουμε οτι η Βέροια ο Εργοτέλης και ο Πανθρακικός έχουν εμπλακεί σε ύποπτους αγώνες ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του τρύλου. Η καημένη ομάδα απο την τρούμπα αδυνατεί να αντιδράσει και άγεται και φέρεται..

Για την ιστορία οι ομάδες που ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ... ΕΧΑΣΑΝ. Η ΒΕΡΟΙΑ (3-0 και 3-0), ο Εργοτέλης (3-0 και 3-2) και ο Πανθρακικος (2-0 και 5-1). Δλδ είναι ύποπτες ομάδες (εφόσον κλήθηκαν να απολογηθούν) ... επειδή ΧΑΝΟΥΝ με 3-5αρες απο το τρύλο. Και ύποπτες είναι και δεν αποκομίζουν αγωνιστικά οφέλη απο τους αγώνες επι 2 σερί χρόνια. Ατυχία δλδ. Επίσης το τρύλο ΠΡΟΦΑΝΩΣ στους 6 αυτούς αγώνες ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ (τα 2 αυτά χρόνια). 

ΕΤΥΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..Η ΜΗΠΩΣ..ΠΕΤΥΧΕ??

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ-ΤΡΥΛΟ???

6-5-2015


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ  ΓΚΟΛ στον αγώνα και πως ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. Δηλαδή η αντιπαλη ομαδα δεν λαμβανει μερος? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΙΑ-ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? 
 
Ακόμα μαγειρεύεται και αναμένουμε τι θα γίνει με το πόρισμα του ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση...




Οτι διαβάσατε και έγινε τότε, θα γίνει και τώρα. Και νομίζαμε οτι η Ηλιούπολη ήταν αυτή που τα ξεκίνησε όλα 😂!!! 

Διαβάστε όλη την σειρά..ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ..

το σκάνδαλο με τα κινητά (1997)
http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/07/tiskoreas.html

το τρύλο και το αιγάλεω να κερδίζουν (2002)
http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/07/tiskoreaspt2.html

παρανομο στοιχημα (2005)
http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/07/tiskoreasptIII.html

Σχόλια