Ο Σλούκας δεν πρέπει να βγαίνει ούτε για κατούρημα...

Ούτε τώρα...

Χάσαμε και αυτόν τον αγώνα από ομάδα που είναι από πάνω μας στην βαθμολογία. Δεχόμενοι γκολ στην πρώτη φάση (όπως σχεδόν σε κάθε αγώνα από τα φιλικά μέχρι και τον σημερινό) και μη μπορώντας να αξιοποιήσουμε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ακόμα και η διαιτησία μπορεί να ήταν σωστή στα 2 οριακά γκολ της αεκ, ΔΕΝ ήταν όμως στο πέναλτυ (Μισελέν επί του Βέλεθ) στην φάση του δοκαριού του Αϊτόρ. Ακόμα και να ισοφαρίζαμε όμως στη φάση αυτή, ξέρουμε οτι και στους επόμενους αγώνες στην πρώτη ευκαιρία θα μας ... στήσουν στον τοίχο. Και με Βαρ και χωρίς Βαρ.



Και τώρα τι;

Tίποτα. Άντε και κερδίζαμε την αεκ. Άντε και ήμασταν προσωρινά 4οι αντί για 6οι. Και; Αυτό που δείχνει τον χαρακτήρα μιάς ομάδας είναι η σταθερότητα, η συνέπεια και η διάρκεια. Μία μεγαλή νίκη, ή μία μεγάλη ήττα ως εξαιρέσεις είναι και αυτές πιθανές να συμβούν, αλλά δεν αλλάζουν τον χαρακτήρα της. Tο τελευταίο μας διπλό του 2021 στο πρωτάθλημα, πριν την νίκη επί της Λαμίας (22/11/21), το πετύχαμε στις 6 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-3). 9 μήνες χωρίς νίκη εκτός έδρας με λίγα λόγια. Aυτό δεν είναι Παναθηναϊκός.

Οι 6 φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις

Φέτος μοιράζουμε 4άρες στην Λεωφόρο, αλλά εκτός έδρας δεν τα καταφέρνουμε. Σε 6 φετινές εως τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεις, έχουμε την συγκομιδή των ... τεσσάρων (4) βαθμών στην ισοπαλία με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Οσφπ κσι στη νίκη με την Λαμία. Έχουμε καταφέρει να ΜΗΝ κάνουμε νίκη με όλους τους πιθανούς τρόπους. 

Είτε δεχόμενοι γκολ στο ξεκίνημα με τον Πας στο 5ο λεπτό (όπου η τελευταία μας νίκη ήταν το 0-3 με τον Μπεργκ το 2016 - αγωνιζόμενοι με 10 παίκτες) και χωρίς φάσεις μετά, είτε δεχόμενοι γκολ με τον Άρη στο 10ο λεπτό [όπου από το 2018 που ανέβηκε έχουμε 2 ήττες (η μία με 4άρα) μια ισοπαλία και μία νίκη στο πρωτάθλημα], είτε κρατώντας το «0» στην άμυνα αλλά χωρίς φάσεις για το γκολ (με Οσφπ 0-0), είτε πετυχαίνοντας πρώτοι γκολ, αλλά ανίκανοι να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα αυτό με τον Αστέρα που είχε 0 γκολ εντός έδρας μέχρι να παίξει με μας, είτε δεχόμενοι γκολ από την Αεκ στο 2ο λεπτό και χάνοντας οι επιθετικοί μας κλασικές ευκαιρίες από την μικρή περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κώμα. Και αδυνατεί να συνέλθει. Σε κώμα διοικητικό, οργανωτικό, αγωνιστικό. Κάνει κάποιες αναλαμπές, αλλά επανέρχεται σε καταστολή.

Σχόλια

  1. Δεν είναι σε κώμα. Είναι κλινικά νεκρός. Αν ήταν κώμα, θα υπήρχε κάποια ελπίδα να συνέρθει κάποτε. Αυτό το τσίρκο, όμως, διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό, δεν έχει την παραμικρή ελπίδα. Ψόφησε πριν από πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου