Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

O αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω

Η τακτική αποπροσανατολισμού και μεταφοράς ευθυνών, ίσως να έπιανε εύκολα αν δεν είχαν προηγηθεί όλες οι τραγελαφικές αποφάσεις και δηλώσεις της τωρινής διοίκησης.


1) Η δήλωση στις 7-11-2013 οτι ο Παναθηναϊκός ΑΝ παίξει 2 φορές ομίλους Europa League και πουλήσει και παίχτες μεχρι το 2017, τότε με ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ (κρατηθείτε πάλι....)  ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!! 


Ο Παναθηναϊκός τα έκανε (έπαιξε Europa 2 φορές και πούλησε και παίχτες) αλλά...

2) Αλλά ... στις 21-9-2017 (αφου πληρούσαμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ της συνέντευξης-υπόσχεσης της 7-11-2013 για ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ) όταν θα παίζαμε βάσει δυναμικότητας την επόμενη σεζόν στο Europa League .... ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!!! Την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ απόφαση της διοίκησης (δλδ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ να στερήσει από τον σύλλογο έσοδα, βαθμούς και να τον ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΡΕΗ) επιβεβαίωσε ο τότε πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου στις 6-7-2018! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να ξαναγεμίσει χρέη και να στερηθεί την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα τα επόμενα 3 χρόνια. Που έγιναν 4 και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και φέτος, θα φτάσουν τα 5.


Οπότε ναι, σαφώς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Αλλά είναι παράλογο κάποιος που ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε ΠΟΤΕ για αυτά εδώ και χρόνια, κάποιος ο οποίος άμεσα και έμμεσα τα προκάλεσε και κάποιος ο οποίος ΟΥΔΕΠΟΤΕ έθεσε αγωνιστικούς στόχους και έδωσε πριμ η επέβαλε πρόστιμο για αυτούς, να ζητάει και τον λόγο.



Σχόλια

  1. Αυτός είναι ο κύριος Γιάννης που αγαπήσαμε - σκληρός, ανελέητος, τιμωρος!
    ΥΓ ΠΡΑΣΙΝΕ ΤΟΜΑΡΕ με τη δα να παραμενει ανοιχτη δε υπαρχει περιπτωση να απωχωρησει, θελει να μας βλεπει να χτυπιομαστε κατω σαν χταποδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ χρεος του Παναθηναικου ειναι σαν το λαστιχο αυξομειωνεται κατα το δοκουν συμφωνα με τ'αρχικο σχεδιο του νονου και θα συνεχισει ετσι μεχρι να κανει η φυση το καθηκον της η'
    να ξυπνησουν επι τελους οι τελειως λοβοτομημενοι οπαδοι μας (οργανομενοι κι'ανοργανωτοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΣΙΝΕ ΤΟΜΑΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρασινε τομαρε θυμασαι που σου ελεγα οτι τωρα που ο αλαφουζος σουταρε το βεργη θα αρχιζει να ανοιγει το στομα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου