Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Όταν ήταν Panathinaikos σε όλα τα σπορ (αν και λεηλατημένος!)

2008-09. Η σεζόν που ο Σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε τρεις (3) Ευρωπαϊκούς τελικούς (Βόλλευ Ανδρών - Γυναικών, Μπάσκετ Ανδρών) να κατακτήσει τον έναν και αν η διαιτησία ήταν προσεκτικότερη στο El Madrigal ίσως να φτάναμε σε άλλη μία προημιτελική φάση και στο ποδόσφαιρο.

Σαν σήμερα λοιπόν (15/3/2009) θα έχουμε τον πρώτο από τους τρεις (3) ευρωπαϊκούς τελικούς για τον Παναθηναϊκό. Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης θα φτάσει στο Φ4 του Challenge Cup Γυναικών (στο Jesi Ιταλίας), θα νικήσει την Ισπανική Albacete (3-0) στον ημιτελικό, αλλά θα χάσει από την ανώτερη «οικοδέσποινα» Jesi (3-0) στον τελικό.

Λίγες μέρες αργότερα (22/03/09) το αντρικό τμήμα πετοσφαίρισης για το Cev Cup (στην Αθήνα), θα φτάσει στο Φ4, θα αποκλείσει σε έναν μοναδικό ημιτελικό την Ιταλική Cuneo (3-2), αλλά θα ηττηθεί στον τελικό (3-1) από την Lokomotiv Belgorod με τους οπαδούς να μετατρέπουν σε Τάφο του Ινδού, το κλειστό Οακα.

Η τρίτη και φαρμακερή ήταν στις 3/5/09 (στο Βερολίνο) για την Ευρωλίγκα, με το μπασκετικό τμήμα να φτάνει στο Φ4, να αποκλείει τον πελάτη και παρόλο την προκλητική διαιτησία του Β ημιχρόνου στον τελικό, να σηκώνει το 5ο Ευρωπαϊκό με αντίπαλο την Τσσκα.

Την ίδια σεζόν το ποδοσφαιρικό τμήμα έφτανε στους 16 της Ευρώπης, έχοντας τερματίσει για άλλη μία φορά πρώτο στον όμιλο του Champions League με 10 βαθμούς, έχοντας νικήσει εκτός έδρας την Werder και την Inter Milan. Αν ο διαιτητής έβλεπε καλύτερα στο El Madrigal, μάλλον θα φτάναμε αρκετά ψηλότερα και εκεί.

Ενας φυσιολογικός Παναθηναϊκός δηλαδή. Καθόλου άσχημα για ένα λεηλατημένο σύλλογο.

Σχόλια