Με ένα απλό google search...

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (σε τιμή)

Αγαπητέ Χουάν. Για άλλη μία φορά τα λέμε από εδώ. Αγαπητέ Χουάν, ο Σισσέ κόστισε όσο η μισή Λεωφόρος γιατί τόσο άξιζε. Και γιατί οι μεγάλες ομάδες, αποτελούνται από παιχταράδες. Έτσι δεν είναι, αγαπητέ Χουάν? 

Αγαπητέ Χουάν,ένας από τους λόγους που μέχρι το 1983 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ πρωτάθλημα, ήταν οτι ξοδέψαμε 20εκ δραχμές για έναν πολύ καλό παίχτη από την Αργεντινή τότε. Τον Δεκέμβριο του 79. Μου διαφεύγει το όνομά του. Πολλά λεφτά, δεν συμφωνείς? Για έναν μόνο παίχτη? Την μεγαλύτερη μεταγραφή σε τιμή?

Ο οποίος μάλιστα έμεινε και σε ... κότερο αντί για ξενοδοχείο. E, όχι. Απίστευτες σπατάλες, ε Χουάν? Κάτι που έγινε και ... τον Καλατζή. Πολύ της μόδας το κότερο τότε, έτσι δεν είναι Χουάν;


Φαντάσου οτι στον οσφπ δώσαμε 11εκ δραχμές για να πάρουμε Γαλάκο και Κυράστα, Χουάν. Τους συμπαίχτες σου!!! Ήσουν η ακριβότερη μεταγραφή εκείνα τα χρόνια, έτσι δεν είναι? 

  

Δεν θα ήταν καλύτερο με τα 20 αυτά εκατομμύρια να είχαμε αγοράσει 3 Τσίμπους, 2 Καραβίδες 2 Ζιάκους? Μήπως με τα 11εκ. δραχμές για Γαλάκο-Κυράστα να είχαμε αγοράσει 2 Πετρινιώτες και 2 Βασιλείου? Αφού με εκείνους τους παίχτες (Μπουμπλή-Κυράστα) 2 πρωταθλήματα πήραμε όλα και όλα. Ε, δύο (2) πήραμε και με τον Καραβίδα και τον Κάβουρα, γιατί να τα δώσουμε τότε να πάρουμε εκείνον τον Αργεντίνο? Η τον Κυράστα. Γιατί να ψωνίσουμε από την Αργεντινή, ενώ με τα ίδια λεφτά μπορούμε να ψωνίσουμε από Φωστήρα, Πανναυπλιακό και Κανάρη Χίου?




Τι εννοείς ήταν από τους καλύτερους μας παίχτες? Τι εννοείς «έγραψε ιστορία»? Μα κόστιζε πολύ βρε Χουάν η μεταγραφή του. Η ακριβότερη ήταν για τον Παναθηναϊκό τότε. Έτσι δεν είναι?  Ξέρεις Χουάν γιατί μέχρι το 83 είχαμε 0 πρωταθλήματα? Γιατί κάναμε μόνο 2 πορείες την δεκαετία του 80 και όχι 4 ή 5 ή 6? Γιατί παίχτες σαν και αυτούς εδώ που θέλαμε, κόστιζαν. Αν δεν κόστιζαν, ήταν κακοί χαρακτήρες. Έτσι αντί για ποδοσφαιριστές, ψάχναμε για γαμπρούς. 

 

 



Και κάτι τελευταίο αγαπητέ Χουάν. Υπήρχε κάνας λόγος να αποκτήσουμε το 95-96 Νικολαϊδη, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρή και Κωστή? Φαντάζομαι όχι. Εξάλλου γιατί να ξοδεύουμε?


 Δευτεροτρίτοι για 24 χρόνια, βγαίναμε και μόνοι μας με Πετρινιώτη, Πόλακ, Καρβάλιο, Μάουρο, Κόλα, Στράντλι, Κουτσουρέ, Πίτσο, Μίτου και Ραγκουέλ και το 1/3 των χρημάτων. Εδώ έχεις δίκιο. Πως να διαφωνίσει κάποιος?

Σχόλια

  1. Καλησπέρα φίλτατε πράσινοτομαρε. Καταπληκτικό ποστ για ακόμη μια φορά έμεινα άναυδος. Η μεγαλύτερη μεταγραφή σε τιμή αλλά και σε απόδοση ήταν ο σισε ο οποίος από όσο θυμόμαστε όλοι από σπόντα ηρθε γιατί ο διακαεις πόθος του πατέρα ήταν ο Χούλιο Κρουζ. Τελοσπαντον εγώ πιστεύω πως μια άλλη μεγάλη μεταγραφή όχι τόσο σε χρήμα αλλά σε απόδοση ήταν ο σιλμπερτο Σίλβα ο οποίος ήρθε με λιγότερα λεφτά το 09 και όσο παράξενο και να σου φαίνεται ήταν αυτός που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο

    Υγ Υστατη παράκληση δεν ξέρω αν μπορείς ή αν έχεις την ψυχολογική διάθεση να ετοιμάσεις ένα νεο ποστ με αναφορά '' παράγκα στο μπάσκετ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ. Πιζαρο και Γιοβανοβιτς ηταν οι αρχικες επιλογες. Ο Ζιλμπερτο εκανε αθορυβη δουλεια και φανηκε πολυ περισσοτερο τη 2η σεζον οταν ειχε καλυτερους ποιοτικα συμπαιχτες να αξιοποιηση. Για παραγκα στο μπασκετ, ψαξε στην κατηγορια δεξια «Παραγκα Βασιλακοπουλου 1998 - ...» και θα βρεις πολυ υλικο.

      Διαγραφή
  2. Ο Παναθηναϊκός ξαναγεμίζει τσάτσους. Το ανησυχητικό με αυτό τον κλάψα τον Γκαραγκάνη είναι η επιρροή που έχει σε πολλούς. Ο σύλλογος θέλει οπαδούς να υποστηρίζουν τον σύλλογο,οχι τον Βαρδινογιάννη ή τον Αλαφούζο. Το κείμενο σου για τον Ρότσα το βρίσκω ολόσωστο. Επειδή έχει επιτυχίες ως αθλητής,δεν σημαίνει πως δεν θα πει και μαλακίες ως άνθρωπος.
    Επιπλέον,έχεις γράψει κάνα κείμενο για ερασιτέχνη; Γιατί παίζονται ψέματα από γαύρους,όπως πάντα. Συνέχισε να γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για τα καλα λογια. Ο τσοπανης εχει επιτυχια, αν εχει υπακουα προβατα. Αν δεν εχουν μνημη κ κριση κ καταπινουν αμασητο οτι τους σερβιρει, δεν φταιει αυτος. Παντα διαχωριζω τον αθλητη από τον παλαιμαχο-παραγοντα. Αλλη το καθηκον και αλλη η προσφορα του καθενος. Για ερασιτεχνη,τι κειμενο εννοεις?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου