Μπαμπάς (για πολλούς)

Ένας «Τάφος» 64 ετών!!!

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον Σύλλογο. Ο λόγος είναι τα ιστορικά εγκαίνια του «Τάφου» στις 19 Μαρτίου 1960 στον αγώνα εφήβων μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλωνα. Μία τοποθεσία που η μυσταγωγία ξεκινά από την είσοδο (που έχει μετατραπεί σε χώρο καφέ πλέον) και τελειώνει με την κάθοδο από τα περίφημα σκαλάκια, στον αγωνιστικό χώρο ή στην εξέδρα. Ένας χώρος που όταν πας μία φορά, θα πας και επόμενη και μεθεπόμενη και όποτε περνάς απο κει δίπλα θα μπεις να αισθανθείς την ανατριχίλα αυτή και ας μην έχει καν αγώνα.

                                      Image result for θανασης γιαννακοπουλος κλειστο λεωφορου


Μετονομάστηκε στις 23/9/2015 σε «Κλειστό Παύλος Γιαννακόπoυλος» ενώ στις 13/5/2017 πήρε την σημερινή του ονομασία ως «Κλειστό Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».


Ιστορική έδρα για τον Σύλλογο καθώς εδώ αγωνίστηκαν οι ομάδες μπάσκετ και βόλλευ Ανδρών και Γυναικών για δεκαετίες, ενώ και άλλα αθλήματα (ακαδημίες, πυγμαχία, πάλη, άρση βαρών, πινγκ πονγκ κλπ) έδιναν αγώνες η προπονούνταν εκεί. Η ομάδα μπάσκετ ανδρών κατέκτησε 14 πρωταθλήματα στο γήπεδο αυτό, η ομάδα γυναικών άλλα 4, το βόλλευ ανδρών 17, το βόλλευ γυναικών 23. Οι οπαδοί έδιναν ΠΑΝΤΑ το παρόν ακόμα και σε αναμετρήσεις ... πίνγκ πόνγκ!!!




Το φωτογραφικό αφιέρωμα είναι για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον ... «Τάφο».

Image result for θανασης γιαννακοπουλος κλειστο λεωφορου

Image result for ταφος του ινδου

Image result for ταφος του ινδου 

Σχόλια