Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Το «στολίδι» της Ηπείρου

Ας θυμηθούμε το γηπεδικό στολίδι της Ηπείρου που κάθε Γενάρη μας προσφέρει μοναδικές συγκνήσεις, μέχρι να ζήσουμε κάτι πραγματικά δραματικό και να μιλάμε για δράματα.

15-1-2012  (Πας-Παναθηναικος 0-1 Πρωτάθλημα)

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει 0-1 με  ψαλίδι του Κλέιτον, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων. Ο αγώνας άργησε 40 λεπτά να ξεκινήσει, ενώ το πρώτο ημίχρονο είχε 7 λεπτά καθυστερήσεων λόγω τραυματισμών και χιονοπόλεμου...

Image result for πας γιαννινα παναθηναικος 0-1 μηχανημα για τα χιονια


4-1-2015  (Πας-Παναθηναικος 0-0 Πρωτάθλημα)

Για να έχουμε ποικιλία στο γήπεδο, αντί για χίονι είχαμε ΟΜΙΧΛΗ!!! Τόσο πυκνή που διεκόπηκε ο αγώνας καθώς τα εξυπνοπούλια της Λίγκας τον έβαλαν αργά το βράδυ. Φυσικά χάθηκε το μισό πρώτο ημίχρονο, αφού οι ομάδες φώναζαν για να δώσουν πασα, παρά έβλεπαν!!!

Image result for πας γιαννινα παναθηναικος ομιχλη

08-01-2020  (Πας - Παναθηναϊκός 1-0 Κύπελλο)

Τι και αν πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από τα χιόνια του 2012 και 6 από το «τοπίο στην ομίχλη»? Το γήπεδο τέτοια εποχή παραμένει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Πότε θα το καταλάβουν επιτέλους?



11-02-2021 (Πας - Παναθηναϊκός επιτέλους...αναβολή Κύπελλο)

Άλλο ένα επεισόδιο στο «σίριαλ», προστέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021, όταν ο βούρκος δεν άφησε περιθώριο στον διαιτητή να ξεκινήσει τον αγώνα. Τόσα χρόνια, κανένα έργο σε μία περιοχή που βρέχει και χιονίζει  ασταμάτητα τον χειμώνα και την άνοιξη έχει ομίχλη το βράδυ.

Σχόλια