Εμείς τι φταίμε που σε κάθε τάιμ-άουτ ακούμε τα δικά σας βρισίδια;

ΠΑΤΗΣΕ (2 φορές) κορυφή!!!

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα θα έπρεπε να έχουν αυτές τις εικόνες. Άλλο ένα ντέρμπυ που επιβεβαίωσε οτι υπάρχει ΠΡΟΘΕΣΗ. ΝΑΙ, το VAR δείχνει τις φάσεις, αλλά οι τελικές αποφάσεις είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινες. Και πριν το VAR ήταν «ξεκάθαρες» οι φάσεις και ΠΑΛΙ ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν ο μοιραίος....


Στο 9ο λεπτό ο Μπα πατάει το πόδι και τον αστράγαλο του Μπουζούκη, όμως το προφανές πέναλτυ ΔΕΝ καταλογίζεται, παρόλο που η φάση υποδείχτηκε στον διαιτητή. Εδώ ο αμυντικός ΠΡΩΤΑ διώχνει την μπάλα και μετά ΠΑΤΑΕΙ τον Μπουζούκη.



Στο 54ο λεπτό ο Καμαρά πάτησε τον Μακέντα αυτή την φορά, αλλά η ετυμηγορία της φάσης ήταν ίδια με την προηγούμενη. «Παίζετε». Εδώ ο αμυντικός ΠΡΩΤΑ πατάει τον Μακέντα και μετά διώχνει την μπάλα.

 

Φυσικά το ΑΝ υπάρχει πρόθεση η όχι, δεν είναι επιχείρημα καθώς ΜΟΝΟ ο αμυντικός το γνωρίζει, ενώ ΠΟΥΘΕΝΑ στον κανονισμό ΔΕΝ αναφέρεται κάτι τέτοιο.


Δύο φάσεις που όπως φαίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και στο καραισκάκη είναι ΠΕΝΑΛΤΥ, αρκεί ο επιτιθέμενος να φοράει το σωστό χρώμα φανέλας!!!


Πέραν των 2 αυτών καθοριστικών στιγμών, η διαχείριση του αγώνα από τον πάγκο μας ήταν κακή καθώς η επιλογή του μόνιμα τραυματία Μπεκ (???) για πρώτη αλλαγή ήταν ακατανόητη. Η ομάδα στο Β ημίχρονο εμφανίστηκε «σκασμένη», χωρίς τρεξίματα, ενώ ο γαύρος έδινε ευρωπαικούς αγώνες από τον... Ιούλιο!!!

Η διοίκηση μέχρι και τώρα δεν φιλοτιμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία, ενώ ο προπονητής που ωρυόταν για το 20δεύτερα με τον παοκ, τήρησε σιγή ιχθύος για τα 2 πέναλτυ χτες.


Αν είναι «τυχαίες» οι χτεσινές δηλώσεις, η απλά άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του 2012-2020 θα μάθουμε σε λίγο καιρό.

Σχόλια