Διαβολικός ... Αγγελάκης με Αεκ

Το νταμπλ του 1984 όπως αναφέρθηκε και σε άλλο θέμα, ήταν από τα πιο δύσκολα. Παρόλο που είχαμε την γνωστή «παράγκα», αυτή που ΟΛΗ την δεκαετία του 80 έδωσε 5 κούπες στο τρύλο, 1 στην αεκ, 1 στον Παοκ 1 στην Λαρισα και μόλις 2 σε μας, για να νικήσουμε σε εκείνο το πρωτάθλημα, έπρεπε να τα βάλουμε με θεούς και δαίμονες.



Την 28η αγωνιστική (16-4-84) με νίκη αγκαλιάζαμε τον τίτλο. Αντίπαλος η Αεκ, χωρίς κίνητρο. Αν και δεν μας δίνονται 2 πεντακάθαρα πέναλτυ στο 31 σε χέρι του Αρδίζογλου και στο 66 σε χέρι του Μανωλά (δυστυχώς η ποιότητα του βίντεο στις 2 αυτές φάσεις είναι κακή και είναι αδύνατον να απομονωθούν), θα μας δοθεί ένα άλλο κανονικό αλλά θα χαθεί.


Στο 75ο λεπτό ο Καραβίδας κρατήθηκε από τα χέρια του Μανωλά, αλλά το προφανές πέναλτυ έχασε ο Χαραλαμπίδης.


Όπως συνηθιζόταν τότε ο τερματοφύλακας έχει βγει ΗΔΗ ΠΡΙΝ την εκτέλεση απο την εστία του, αλλά καμία ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ δεν δόθηκε από το σύστημα της «πράσινης» παράγκας!!! Η φάση δεν χρειάζεται καν....VAR!!!


Δεν σχολιάζουμε καν το γεγονός οτι ο Μανωλάς στην εκτελεση, έχει φτασει τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη!!


Όμως η φάση του αγώνα θα συμβεί στα τελευταία λεπτά με τον διαιτητή Αγγελάκη να ακυρώνει κανονικό γκολ. Ο Ταράσης κάνει την σέντρα, ο Δημόπουλος διεκδικεί την μπάλα, αλλά ο αμυντικός της Αεκ κερδίζει την κεφαλιά και τροφοδοτεί άθελα του τον Κυράστα που σκοράρει. Ο Κυράστας (πέραν του οτι τροφοδοτείται από αντίπαλο) καλύπτεται.




Το κανονικό γκολ ακυρώνεται φυσικά, αλλά δεν ήταν ικανό να μας στερήσει τον τίτλο.

Σχόλια