Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Παε με ... μαντικές ικανότητες

Η δικαιοσυνη εκρινε βασει νομων κανονισμων και λογικης και αποφασισε αυτο ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο οσφπ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...Αυτη την φορα η αποφαση βρισκει συμφωνες και τις 2 ομαδες. Τι? Οχι?



Αφού έκατσε η σκονη από το μεγαλο ντερμπυ, ας προσπαθησουμε να βαλουμε τα γεγοντα σε μια σειρα. Το αγωνιστικο δεν νομιζω οτι αφορα καποιον πλεον.

1) Η πολιτεια και η αστυνομια ΔΕΝ επιθυμουν την διεξαγωγη 2 ντερμπυ αιωνιων την ιδια μερα. Προτεινουν αναβολη του μπασκετ παρολο που η μια ομαδα εχει δηλωσει ΟΤΙ ΔΕΝ θα κατεβει και παρολο που το προγραμμα (λογω ευρωπης) ΔΕΝ εχει κενες ημερομηνιες.

2) Η σκεψη να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ο αγωνας ποδοσφαιρου που εχει κενες ημερομηνιες, δεν τους περναει απο το μυαλο.

3) Η Παε Παναθηναικος εχει μαντικες ικανοτητες και πιθανολογει οτι μπορει να γινουν επεσοδια εναντιον της διοικησης


4) Κατι τετοιο ομως ΔΕΝ εκφραστηκε 2 βδομαδες, πριν στον αγωνα με τον παοκ, με το πεταλο των «οργανωμενων» παλι να ειναι γεματο.

5) Εφοσον υπαρχει διαχυτη αυτη η πεποιθηση, θα περιμενε κανεις οι συσκεψεις για το ντερμπυ να εχουν αλλη βαρυτητα. Η αστυνομια να εχει αυστηρους ελεγχους και μεγαλη παρουσια. Η λιστα με τα ατομα που θα εχουν δικαιωμα εισοδου να ειναι γνωστη απο νωρις και να συμφωνουν ολοι στα ατομα αυτα.

6) Το μπασκετικο ντερμπυ δεν θα γινει, αρα η αστυνομια δεν εχει θεμα παρουσιας καθως δεν την απασχολει αλλο συμβαν τετοιας εκτασης. Το κλιμα παραμενει τεταμενο και ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ προφανως για την πυρκαια.

6+1) Στην προσελευση των θεατων, ο ελεγχος αντι να ειναι αυστηρος, ειναι σχεδον ανυπαρκτος. Ο αγωνας ξεκιναει κανονικα μεχρι την διακοπη του 5ου λεπτου.


8) Η ΣΠΙΘΑ ξεκιναει απο την 29 (τα επισημα δλδ) οπου ατομα με διαπιστευσεις κατεβαινουν κανονικα, περνανε μπροστα απο τα security, μιλανε με τους αστυνομικους και φτανουν μεχρι τον παγκο του οσφπ διοτι ο «φροντιστης» μονο φροντιστης δεν ειναι. Ο αγωνας φυσικα διακοπτεται και η Παε αντι στην ουσια να προστατεψει την ιδια την ομαδα, με την κινηση αυτη την βυθιζει.

9) Η συνεχεια δινεται απο τις θυρες των οργανωμενων οπου υπαρχουν «εναγκαλισμοι» με την αστυνομια, ριψεις μολοτοφ  (ο «αυστηρος» ελεγχος) και απαντηση ως συνηθως με ... δακρυγονα. Αυτο εχει ως αποτελεσμα την εκκενωση των θυρων 35-1 σε διπλανες θυρες η εντος αγωνιστικου χωρου.

    

10) Φυσικα το θεαμα προκαλει την διακοπη του αγωνα για λογους ασφαλειας (εισοδος οπαδων στο στιβο, μαλιστα ενας πηρε και το σημαιακι του κορνερ, εισβολη εκ νεου οπαδων κλπ κλπ) και προφανως υγειας, καθως η ατμοσφαιρα απο τα δακρυγονα ειναι αποπνικτικη.

11) Ο διαιτητης διακοπτει τον αγωνα ως οφειλε, οι φιλοξενουμενοι δηλωνουν γεματοι περηφανια οτι «θελαμε να συνεχιστει να τους ριξουμε και αλλα» μονο που αυτο αναιρειται απο τον ιδιο τον διαιτητη του αγωνα.



12) Ο διαιτητης διακοπτει οριστικα τον αγωνα, χωρις να περιμενει να περασει η 1 ωρα και παρολο που το γηπεδο εχει αδειασει καθως ο κοσμος λογω δακρυγονων εφυγε, ΧΩΡΙΣ η Παε, η ο διαιτητης  να διαταξουν εκκενωση. Φυσικα υστερα απο 1 ωρα, η ατμοσφαιρα εχει καθαρισει. Εκτος γηπεδου ακομα υπαρχουν οι εναγκαλισμοι οπαδων-αστυνομιας.

13) Η Παε στην ουσια ξεκιναει την σπιθα και επιβεβαιωνεται αφου τα επεισοδια, οντως εγιναν. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ευθυνη των οπαδων για οτι εγινε την Κυριακη, αλλα δεν υπαρχει ευθυνη ΜΟΝΟ απο αυτους καθως στην ουσια ΟΛΟΙ οι εμπλεκομενοι αμεσα και εμμεσα βοηθησαν να συμβουν ολα αυτα. Κατοπιν ολων αυτων την Τριτη, η Παε προχωρα στην απολυση των «οπαδων απο την 29» αλλα η ζημια εχει ηδη γινει.

14) Ας θυμηθουμε με την παρουσα διοικηση ΠΟΣΑ ντερμπυ αιωνιων, εγιναν  ΜΕ επεισοδια.

2012-13 Οακα Παο-γαυρος 2-2, χωρις επεισοδια!!! Ο Παναθηναικος ΔΕΝ κυνηγαει τον τιτλο.
2013-14 Λεωφορος Παο-γαυρος 0-1, χωρις επεισοδια και χειροκροτηματα παρα την ηττα. Ο Παναθηναικος παλι ΔΕΝ κυνηγαει τον τιτλο.
2014-15 Λεωφόρος Παο-γαυρος 2-1, με επεισοδια απο εναν τουριστα που ηρθε μπροστα απο την 13 (στην 7 δεν πηγε) να «τσεκαρει» και καλα τα διχτυα. Με προκλητικη διαιτησια (σιδηροπουλος). Με νικη στο γηπεδο αλλα -3 στα χαρτια ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ με τη ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ -3 απο την κορυφη.
 2015-16 Λεωφορος Παο-γαυρος. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Μια φωτοβολιδα 2 ωρες πριν αφου γκελαρε στο εδαφος,ακουμπησε τον φιντο-ντιντο και δεν εγινε ο αγωνας. Φυσικα με 2 ωρες αναμονη και οντως αυστηρο ελεγχο και νευρα, ειχαμε επεισοδια. Το πως δεν ξεκινησε ο αγωανς και ποιοι εμπλεκονται σε συνομιλιες το ξερουμε ολοι. Με νικη, μειωναμε στο -3 απο την κορυφη.
2016-17 Λεωφορος Παο-γαυρος 1-0. Χωρις επεισοδια. Ο Παναθηναικος ΔΕΝ κυνηγαει τον τιτλο.
2017-18 Λεωφορος Παο-γαυρος 1-0. Χωρις επεισοδια. Ο Παναθηναικος ΔΕΝ κυνηγαει τον τιτλο.
2018-19 Οακα Παο-γαυρος 0-1. Ο Παναθηναικος ΔΕΝ κυνηγαει πρωταθλημα, αλλα για πρωτη φορα ΔΕΝ κυνηγαει και ο γαυρος. Αδιαφορο βαθμολογικα ντερμπυ.

Ποτε αλλοτε η ΠΑΕ δηλωσε φοβο για επεισοδια?

Θα πρεπει να παμε παλιοτερα στο 2012. Σημαδιακη ημερομηνια.

Ο Γοντικας φοβαται για επεισοδια στο ντερμπυ με τον γαυρο ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2011-12).


Φυσικα πεφτουν «μεσα» αφου γινονται επεισοδια... Αυτο ειναι το ευκολο κομματι. Το επομενο κομματι ειναι το πιο δυσκολο. ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ? -3 θα πειτε.

Χα, αυτο ειναι το ευκολο σεναριο. Το αγωνιστικο. Τα επεισοδια προκαλεσαν αυτο που ζουμε τωρα.
Την «παραιτηση» αλλων 3 μελων της διοικησης, με αποτελεσμα η ΠΑΕ να μεινει ακεφαλη και να οδηγηθουμε στην «σωτηρια» της παρουσας διοικησης.




 Ενδιαφερον οτι οι μονοι που ΔΕΝ παραιτηθηκαν ηταν οι Δομαζος και Κωνσταντινου. Ο δευτερος μεχρι και πριν λιγες μερες ηταν ακομα προεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικος. Περιεργες συμπτωσεις, ετσι δεν ειναι?

Σχόλια